Да ли и колико веће шансе код жене има популаран мушкарац?

Па не бих ти знао рећи шта су исподпросечне девојке. Интелектуално, не. По "статусу", наравно да да, то ми није битно
Чак напротив, волим девојке које нису популарне јер нису уображене и сите пажње

po izgledu i popularnosti, ali prvenstveno izgledu
Мени је на око 80% девојака лепо. Да је случај да ми није лепа, а популарна, и да нисам нешто нарочито одушевљен њеним друштвом, тешко да би ту било ишта

Да је слатка, да ми прија, а да није популарна бих био

Да је лепа а популарна, код таквих немам шансе, због тога је ова тема.

Популарност ми стварно не угра улогу. Нити билокакав друштвени статус.

А изглед није тема. Али је битан за први корак

Мени је на око 80% девојака лепо. Да је случај да ми није лепа, а популарна, и да нисам нешто нарочито одушевљен њеним друштвом, тешко да би ту било ишта

Да је слатка, да ми прија, а да није популарна бих био

Да је лепа а популарна, код таквих немам шансе, због тога је ова тема.

Популарност ми стварно не угра улогу. Нити билокакав друштвени статус.

А изглед није тема. Али је битан за први корак

mislim da se ne razumemo. u početnom postu kažeš da bi devojke retko dale šansu liku koji je niža liga od njih. što znači da ti gledaš devojke u odnosu na koje si niža liga, tj. one koje su u odnosu na tebe viša liga. lepše od onoga što možeš da imaš sad dok još nisi rok zvezda, recimo

pa pitam, zašto nije licemerno kad ti sada tražiš devojke koje su viša liga da ti daju šansu, a licemerno je kad devojke traže lika koji je viša liga, i ne obraćaju pažnju na tebe sada

to je kao da lik kaže hoću da me žena voli zbog personalitija a ne zbog para i popularnosti, a on nju voli zbog izgleda i statusa koji mu daje njen izgled, a ne zbog personalitija

Back