bernardo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.480
Чак напротив, волим девојке које нису популарне јер нису уображене и сите пажњеПа не бих ти знао рећи шта су исподпросечне девојке. Интелектуално, не. По "статусу", наравно да да, то ми није битно
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Чак напротив, волим девојке које нису популарне јер нису уображене и сите пажњеПа не бих ти знао рећи шта су исподпросечне девојке. Интелектуално, не. По "статусу", наравно да да, то ми није битно
Па не бих ти знао рећи шта су исподпросечне девојке
Мени је на око 80% девојака лепо. Да је случај да ми није лепа, а популарна, и да нисам нешто нарочито одушевљен њеним друштвом, тешко да би ту било иштаpo izgledu i popularnosti, ali prvenstveno izgledu
Мени је на око 80% девојака лепо. Да је случај да ми није лепа, а популарна, и да нисам нешто нарочито одушевљен њеним друштвом, тешко да би ту било ишта
Да је слатка, да ми прија, а да није популарна бих био
Да је лепа а популарна, код таквих немам шансе, због тога је ова тема.
Популарност ми стварно не угра улогу. Нити билокакав друштвени статус.
А изглед није тема. Али је битан за први корак
Nađeš sebi neku "Thai" ženu i bog da te vidi! Vi'š da su se sve ostale "iskvarile"."и ***** ме јуре, свака ми се нада, мени не требају такве, где сте биле до сада?"
Нисам баш разумео.Nađeš sebi neku "Thai" ženu i bog da te vidi! Vi'š da su se sve ostale "iskvarile".
P.S. Koja samo promocija od uvod ih posta,...msm, strašno!![]()
Ne valja kad si bez para, ne valjaju ti žene ni sa parama.Нисам баш разумео.
Опет нисам разумео. Ја ниђе не споменух паре.Ne valja kad si bez para, ne valjaju ti žene ni sa parama.
Take it or leave it!
Ако си девојка, најврв бројем момака у ДМ на Инста и бројем ватрица на снепчету.Којим лењиром мерим да ли сам испод просека, просек или изнад просека?
Ако си девојка, најврв бројем момака у ДМ на Инста и бројем ватрица на снепчету.