Да ли и колико веће шансе код жене има популаран мушкарац?

bernardo

Veoma poznat
Poruka
11.480
Из личног искуства, ретке су биле девојке које би дале шансу момку који је нижег друштвеног статуса него оне ( "нижа лига". )

Могао бих да се кладим у једну ствар, а то је да ја овако непопуларан и не баш високо рангиран међу девојкама, када уложим у промоцију онога што радим и привучем пажњу, много ће ми "порасти цена на тржишту" те ћу најврв чак имати и удварачице. Не због квалитета мог репа, већ могућих 30,40.000 слушалаца на албуму.

То ме с обе стране и радује и покуњује. Радује ме то да ће ме женске коначно опазити, али, зашто нису опазиле док нисам имао "славу" (у релативном смислу наравно).

Познат стих из песме Сам Против Свих групе CYA

"сада правим паре, и постао сам неко, живот више није исти, моја прошлист је далеко".

"и ***** ме јуре, свака ми се нада, мени не требају такве, где сте биле до сада?"

Из личног искуства, ретке су биле девојке које би дале шансу момку који је нижег друштвеног статуса него оне ( "нижа лига". )

znači hoćeš da kažeš da te zanimaju devojke višeg statusa od tebe, ali se ljutiš kad devojke zanimaju muškarci istog ili višeg statusa od njih?

znači hoćeš da kažeš da te zanimaju devojke višeg statusa od tebe, ali se ljutiš kad devojke zanimaju muškarci istog ili višeg statusa od njih?
Не, јер ја не знам и не препознајем да је иједна девојка вишег или нижег статуса од мене. Не доживљавам ствари тако. Али, као што рекох, из личног искуства сам се уверио да постоје људи, девојке које пројектују неке класе, статусе и лиге, не ни отворено, можда не ни свесно, али по поступцима.

Опет се позивам на лично искуство

Brate, ajd kad postaneš popularan, ti ostavi i nama nižima neku
Не знам шта оћеш да поентираш тиме. Не сматрам себе ни вишим ни нижим, само се питам зашто "популарнији" имају доста више шанси?

Ево, ако се мени догоди релативна популарнист, известићу овдд ако настане разлика.

То ме с обе стране и радује и покуњује.

Не треба да те радује.

У сврхе филтрирања људи које привлачиш, паре се још и могу сакрити, али слава не може. Са њом ће те аутоматски окружити најгори сој људи.

Може у оба. Висок ранг па како год.
Па моје скромно искуство каже да потребу за експонирањем имају више они који тако камуфлирају несигурности. Вриште "Види ме, види ме!".
Тако да бих пре бирала мање упадљивог мушкарца, оправдано самопоузданог без потребе да скреће пажњу.

Drustveni tj materijalni status apsolutno je danas presudan kod muskarca u Srbiji za uspeh kod zena i to je sada presudno i vise ni ne krije. Tako razmislja svaka prosecna devojka . One su muskarce odavno svele na objekte i oni ih apsolutno ne zanimaju kao ljudska bica i subjekti vec ih svode iskljucivo na objekte tj bankomate.

Ima tu svega. Generalizacija ne pomaže, samo odmaže.
Svaka žena je drugačija. Jedna hoće mir i stabilnost, druga hoće adrenalin, treca hoce nesto trece, i tako dalje.
Ali nije poenta da znas sta zena hoce - poenta je da znas ti sta hoces. Ali stvarno da to znas.
E, kada to znas - lako ces da prepoznas zenu sa kojom ces biti kompatibilan.

Tada o klasama neces ni razmjsljati niti ce te zanimati one koje tako razmisljaju.

Osim ako ti nije jedini cilj veze da ispraznis jaja, onda je to vec druga prica :)

Drustveni tj materijalni status apsolutno je danas presudan kod muskarca u Srbiji za uspeh kod zena i to je sada presudno i vise ni ne krije. Tako razmislja svaka prosecna devojka . One su muskarce odavno svele na objekte i oni ih apsolutno ne zanimaju kao ljudska bica i subjekti vec ih svode iskljucivo na objekte tj bankomate.
Знаш како, ипак мислим да је чак та жеља да је хипотетички неко друштво сматра узвишенијом и друштвено наореднијом више, него да она на мупкарца гледа само као на банкомат.

Нису жене психопате. Све.

Ima tu svega. Generalizacija ne pomaže, samo odmaže.
Svaka žena je drugačija. Jedna hoće mir i stabilnost, druga hoće adrenalin, treca hoce nesto trece, i tako dalje.
Ali nije poenta da znas sta zena hoce - poenta je da znas ti sta hoces. Ali stvarno da to znas.
E, kada to znas - lako ces da prepoznas zenu sa kojom ces biti kompatibilan.

Tada o klasama neces ni razmjsljati niti ce te zanimati one koje tako razmisljaju.

Osim ako ti nije jedini cilj veze da ispraznis jaja, onda je to vec druga prica :)
Дада слажем се , ово је све истина. Али ајде да се посветимо групи, нпр, млађим женама и девојкама (лупам 16-26). Оне имају сличне приоритете, додуше као и мушкарци тих година. Нису зреле као рецимо жене од 30+ (у већини случајева)

Дада слажем се , ово је све истина. Али ајде да се посветимо групи, нпр, млађим женама и девојкама (лупам 16-26). Оне имају сличне приоритете, додуше као и мушкарци тих година. Нису зреле као рецимо жене од 30+ (у већини случајева)

Ono sto je za vecinu zajednicko je da zele stabilnijeg muskarca od sebe.
Zato cesto biraju starijeg, jer cesce tu stabilnost nalaze kod starijeg.

Ali opet, svaka je drugacija i opet se svodi na ono sto ti zelis.

Ja nisam znao sta zelim do 30 i neke. Tj. znao sam, ali se to menjalo na mesecnom nivou, pa je bilo i super kombinacija, ali i super promasaja.

Ono sto isto moras da shvatis je da je u tim godinama sasvim normalno i okej da gresis a i da one grese.
Da izaberes pogresnu. Da se zaiebes.
Da ispadnes budala.
Da te prevari.
Da je prevaris.
Da raskines, na primer, debilno (tako da prestanes da joj se javljas).
Da se tebi isto to desi.
Da dozivis seks iz snova jedno vece i zaljubis se, misleci da je to to. I da opet tu pogresis.

Poenta je da moras da budes opusten, da uzivas, da se ne opterecujes.

Ali i da radis na sebi, edukujes se, gradis karijeru i nezsvisnost. Tako ces bolje znati i sebe, bolje ce te one videti i bice manje gresaka.

Ali bice ih, i svs lepota mladosti je u tim greskama :)

Могао бих да се кладим у једну ствар, а то је да ја овако непопуларан и не баш високо рангиран међу девојкама, када уложим у промоцију онога што радим и привучем пажњу, много ће ми "порасти цена на тржишту" те ћу најврв чак имати и удварачице. Не због квалитета мог репа, већ могућих 30,40.000 слушалаца на албуму.

То ме с обе стране и радује и покуњује. Радује ме то да ће ме женске коначно опазити, али, зашто нису опазиле док нисам имао "славу" (у релативном смислу наравно).

Познат стих из песме Сам Против Свих групе CYA

"сада правим паре, и постао сам неко, живот више није исти, моја прошлист је далеко".

"и ***** ме јуре, свака ми се нада, мени не требају такве, где сте биле до сада?"
Тај рад? :whistling:

Ne verujem u nikakve musko- zenske lige a jos vise ne verujem u to da devojke danas treba muskarcima da daju " sansu". To je mozda radilo tamo u srednjem veku ako i tada.Nema ona sta da mi daje u smislu sansi, nit je vise nit je manje vredna od mene, samo uklapanje, samo hemija, samo klik koji se desi ili se ne desi. Ako u startu postavis sebe kao inferiorno bice, kao nekoga kome treba pruziti sansu, ugasio si ga jer cure uglavnom vole samouverene i blago dominantne momke.

Не, јер ја не знам и не препознајем да је иједна девојка вишег или нижег статуса од мене. Не доживљавам ствари тако. Али, као што рекох, из личног искуства сам се уверио да постоје људи, девојке које пројектују неке класе, статусе и лиге, не ни отворено, можда не ни свесно, али по поступцима.

Опет се позивам на лично искуство

pa jel obraćaš pažnju sad na ispodprosečne devojke?

ako ne obraćaš, nema razloga da se ljutiš što devojke koje nisu tvoj razred ne obraćaju pažnju na tebe

Ne verujem u nikakve musko- zenske lige a jos vise ne verujem u to da devojke danas treba muskarcima da daju " sansu". To je mozda radilo tamo u srednjem veku ako i tada.Nema ona sta da mi daje u smislu sansi, nit je vise nit je manje vredna od mene, samo uklapanje, samo hemija, samo klik koji se desi ili se ne desi. Ako u startu postavis sebe kao inferiorno bice, kao nekoga kome treba pruziti sansu, ugasio si ga jer cure uglavnom vole samouverene i blago dominantne momke.
Слажем се али код данашњих млађих генерација је то мало другачије

pa jel obraćaš pažnju sad na ispodprosečne devojke?

ako ne obraćaš, nema razloga da se ljutiš što devojke koje nisu tvoj razred ne obraćaju pažnju na tebe
Па не бих ти знао рећи шта су исподпросечне девојке. Интелектуално, не. По "статусу", наравно да да, то ми није битно

Back