- Poruka
- 132.230
samo jos da nabavis UV naocareMa ne, ovaj pdf ti je sporedna ulica, slabo ovde ko svraca da nas vidi u strajku
E onaj nevidljivi pdf za modove, tu treba da blokiramo, to mu dodje ko ispred rektorata![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo jos da nabavis UV naocareMa ne, ovaj pdf ti je sporedna ulica, slabo ovde ko svraca da nas vidi u strajku
E onaj nevidljivi pdf za modove, tu treba da blokiramo, to mu dodje ko ispred rektorata![]()

spama kao smetace ti sad kad bude prevoz za dz![]()
Siri ideju !Pa glasala sam
ne, hvalati si pravi spam detektor
tebe treba za moda![]()
Oce oce, poznato je da je sve ovde besplatnoa kao smetace ti sad kad bude prevoz za dz![]()
UAAAAAAA!a kao smetace ti sad kad bude prevoz za dz![]()
Infiltriracu se u vase redove ko crnokapuljas pa cu da vas bijem iznutra, i to bez sendvica! Iz cistog altruizmasamo jos da nabavis UV naocare![]()

Evo probistrilo mi se, Tabu očito dosadno pa radi premonduracije po forumu.Hoćeš da ti napišemo na ćirilici, izgleda da te latinica zbunjuje?![]()
Cilj mi je nebitan, ko što mi nikad i nije bilo bitno gde nego sa kim. Sve teme koje želim stavim u praćene teme i dođem odatle. A ako me neko zove i kaže šta da glasam, može da kaže, ali ja ću da glasam po sopstvenom nahođenju.ali cilj? sta mislis o cilju? i nije namestena, zovemo birace i glasace, to je legitimno![]()
To da se pita za mišljenje.A šta tačno bi htela da promeniš?
može da se vrati, ali nebitnoNažalost, glas ne može da se vrati a ja isprva nisam skapirao koja je poenta ankete. Žao mi je, ovoga puta sam bio na strani vlasti. Ispao sam magarac.
Pokušaj da pregledaš unazad naprimer Moljce. Ranije su bili na Književnosti , uredno složene , tema ispod teme , zaključane.Cilj mi je nebitan, ko što mi nikad i nije bilo bitno gde nego sa kim. Sve teme koje želim stavim u praćene teme i dođem odatle. A ako me neko zove i kaže šta da glasam, može da kaže, ali ja ću da glasam po sopstvenom nahođenju.