Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekao da ga boli zub plusZar je rekao Ne ?
zanimljiva vam je ova igra, ali kafane neće da se vrate u "originalne" forume.@Sensei ko glasa ne prima vakcine, mislim ko kaže DA
pa poravićemo sve, i zub !rekao da ga boli zub plus
to ce doda @pikax na kraju!zanimljiva vam je ova igra, ali kafane neće da se vrate u "originalne" forume.
Kao rešenje predlažem da se na početku ili na kraju teme doda ime foruma odakle je kafana istrgnuta. Recimo
POLITIKA - Kафана код два бела голуба
KNJIŽEVNOST - Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...
samo da se glasato ce doda @pikax na kraju!

I ja mislim da se ama baš ništa neće promeniti, al vidim da je ovo neka igra pa nek se ljudi zanimajuzanimljiva vam je ova igra, ali kafane neće da se vrate u "originalne" forume.
Kao rešenje predlažem da se na početku ili na kraju teme doda ime foruma odakle je kafana istrgnuta. Recimo
biI ja mislim da se ama baš ništa neće promeniti, al vidim da je ovo neka igra pa nek se ljudi zanimaju
Naročito neće uvažiti ovako dobijene glasove
Ne bi ni one legalne uvažili
moramo danas jos!Još jedan i to je to do sutra. A sutra još 80.
šta bi sa demokratijom i voljom naroda????? puj pike ne važi...zanimljiva vam je ova igra, ali kafane neće da se vrate u "originalne" forume.
Joj ...neeeeee 8Bilo je 8 .![]()
sto si hejterVi se stvarno ložite!
Ko da ste se tek registrovali!