Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 7.779
Onda svašta veruješ.Ali nije tako kako ti misliš. Sada su svi hrišćani Božji narod a Jevreji su taj status izgubili.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda svašta veruješ.Ali nije tako kako ti misliš. Sada su svi hrišćani Božji narod a Jevreji su taj status izgubili.
Kako i po kom osnovu,molim detaljno objasnjenje ?!Новозавјетна недеља је испуњење старозавјетне суботе.
Хајде полако, доћи ћемо и до тога, али морамо се мало вратити уназад, прво да видимо колико основа имају твоје тврдње да хришћани данас требају светковати суботу. Дакле од кад се светкује субота?Kako i po kom osnovu,molim detaljno objasnjenje ?!
Subota se svetkuje od stvaranja do dana danasnjeg,apostol je jasno i precizno dao do znanja da za Bozji narod subotnji pocinak jos uvek ostaje.Хајде полако, доћи ћемо и до тога, али морамо се мало вратити уназад, прво да видимо колико основа имају твоје тврдње да хришћани данас требају светковати суботу. Дакле од кад се светкује субота?
To je učenje pravoslavnog hrišćanstva 1/1.Onda svašta veruješ.
Ovo si izmislio jer se subota ne pominje prije Sinaja.Subota se svetkuje od stvaranja do dana danasnjeg,apostol je jasno i precizno dao do znanja da za Bozji narod subotnji pocinak jos uvek ostaje.
Jel moze sada odgovor na moje pitanje ?
Од првог дана након избављења из Мисира?Subota se svetkuje od stvaranja do dana danasnjeg,apostol je jasno i precizno dao do znanja da za Bozji narod subotnji pocinak jos uvek ostaje.
Jel moze sada odgovor na moje pitanje ?
Isus se ne slaze s tobom jer je On jasno rekao da je subota STVORENA coveka radi,dakle ne radi jevreja,ne radi srba il makedonaca vec COVEKA RADI sto ce reci da je to klasaifikacija globalnog karaktera.Ovo si izmislio jer se subota ne pominje prije Sinaja.
Zato treba NedjeljuIsus se ne slaze s tobom jer je On jasno rekao da je subota STVORENA coveka radi,dakle ne radi jevreja,ne radi srba il makedonaca vec COVEKA RADI sto ce reci da je to klasaifikacija globalnog karaktera.
Evo dokaza:
Marko 2,27:
"...I govoraše im: subota je načinjena čovjeka radi, a nije čovjek subote radi..."
Kontekst ove poruke je bio pogrersno svetkovanje subote koje su nametnuli tadasnji verski lideri stoga je Isus ,uobicajeno,ciljao direktno u centar !!!
So God blessed the seventh day and made it holy, because on it God rested from all his work that he had done in Creation. —Gen. 2:3Ovo si izmislio jer se subota ne pominje prije Sinaja.
Zao si covjek bez razlogaОд првог дана након избављења из Мисира?
Kontekst te poruke uopšte nije bio da Hristos uzdigne subotu već upravo suprotno da farisejima ukaže na to da pretjeruju sa subotom. Nema govora o tome da je subota važeća za sve narode a SZ je jasna potvrda toga.Isus se ne slaze s tobom jer je On jasno rekao da je subota STVORENA coveka radi,dakle ne radi jevreja,ne radi srba il makedonaca vec COVEKA RADI sto ce reci da je to klasaifikacija globalnog karaktera.
Evo dokaza:
Marko 2,27:
"...I govoraše im: subota je načinjena čovjeka radi, a nije čovjek subote radi..."
Kontekst ove poruke je bio pogrersno svetkovanje subote koje su nametnuli tadasnji verski lideri stoga je Isus ,uobicajeno,ciljao direktno u centar !!!
Piše li tu riječ "subota"?So God blessed the seventh day and made it holy, because on it God rested from all his work that he had done in Creation. —Gen. 2:3
Tebi je sveta pravoslavna ikona u tom slucaju pisi svoju bibliju
13. А ти кажи синовима Израиљевијем и реци: али суботе моје чувајте, јер је знак између мене и вас од кољена до кољена, да знате да сам ја Господ који вас посвећујем.Isus se ne slaze s tobom jer je On jasno rekao da je subota STVORENA coveka radi,dakle ne radi jevreja,ne radi srba il makedonaca vec COVEKA RADI sto ce reci da je to klasaifikacija globalnog karaktera.
Evo dokaza:
Marko 2,27:
Koja si ti trolčinaPiše li tu riječ "subota"?
To sto netko pretjeruje treba ukinuti ?Kontekst te poruke uopšte nije bio da Hristos uzdigne subotu već upravo suprotno da farisejima ukaže na to da pretjeruju sa subotom. Nema govora o tome da je subota važeća za sve narode a SZ je jasna potvrda toga.
Pa malcice se ponose bez pokrica. Moš' misliti apostol parafrazira nekim Grcima kako su oni Božji narod a oni do juče imali 100 bogova. Ili bilo kojim drugima gde su se random uputili... A Jevreji šatro više nisu...To je učenje pravoslavnog hrišćanstva 1/1.
Ne Grcima, hrišćanima. I da, Jevreji više nisu Božji narod.Pa malcice se ponose bez pokrica. Moš' misliti apostol parafrazira nekim Grcima kako su oni Božji narod a oni do juče imali 100 bogova. Ili bilo kojim drugima gde su se random uputili... A Jevreji šatro više nisu...
kad čovek umre on ne može sebi svom telu više ništa da uradi....mogu drugi da ga kremiraju ili sahrane u skladu sa željom pokojnika i porodiceDa li Hriscanin moze kada umre da se kremira ?
Као што већ рекох, требао би прво да васкрсне да би могао себе кремирати.kad čovek umre on ne može sebi svom telu više ništa da uradi....mogu drugi da ga kremiraju ili sahrane u skladu sa željom pokojnika i porodice
Pa u datom slučaju, koji si citirao. A kad je pisao Efescima, onda Turcima pa Rimljanima, i tako...Ne Grcima, hrišćanima. I da, Jevreji više nisu Božji narod.
ne ostaje!Da se mi pozabavimo tematikom, je li moguce da tijelo vaskrsava sa dusom. Odgovor je, jeste moguce je, ali parcijalno. za kostur znamo da ne vaskrsava. Ostaje ovdje.
Jezekilj 37,3 | I reče mi: sine čovječji, hoće li oživjeti ove kosti? A ja rekoh: Gospode Gospode, ti znaš. |
Jezekilj 37,4 | Tada mi reče: prorokuj za te kosti, i kaži im: suhe kosti, čujte riječ Gospodnju. |
Jezekilj 37,5 | Ovako govori Gospod Gospod ovijem kostima: gle, ja ću metnuti u vas duh, i oživjećete. |
Jezekilj 37,6 | I metnuću na vas žile, i obložiću vas mesom, i navući ću na vas kožu, i metnuću u vas duh, i oživjećete, i poznaćete da sam ja Gospod. |
Jezekilj 37,7 | Tada stadoh prorokovati, kako mi se zapovjedi; a kad prorokovah nasta glas, i gle potres, i kosti se pribirahu svaka ka svojoj kosti. |
citirao si (Otkrivenje 21:3)., lapsus?Зашто ти не пашу ријечи апостола Павла које је написао по надахнућу Светог Духа? То је исто као и да Христа слушаш.
spamujes temu, subota/subotari nisu tema, ali gledaj kako vas vracamPiše li tu riječ "subota"?
13. А ти кажи синовима Израиљевијем и реци: али суботе моје чувајте, јер је знак између мене и вас
Ezekiel 37,16 | "Sine čovječji, uzmi drvo i napiši na njemu: `Juda i sinovi Izraelovi, njegovi saveznici!` Onda uzmi drugo drvo i napiši na njemu: `Josip - drvo Efrajimovo - i sav dom Izraelov, njegov saveznik.` |
samo za judu i sinove izraelove, a mi smo ovo drugo DRVO. ja sam JEFRAJIMSubota je vezana