Quantcast
  • Dragi prijatelji, obaveštavamo vas da je forum Hronika izdvojen iz foruma Politika i sada je poseban forum u kategoriji "Društvo".

Da li hrišćani i muslimani veruju u istog boga?

Da li hrišćani i muslimani veruju u istog boga?

  • Da.

    glasova: 10 47,6%
  • Ne.

    glasova: 11 52,4%

  • Ukupno glasova
    21

Koslav75

Ističe se
Poruka
2.717
Islamski poziv hrišćanima (sledbenicima Biblije).

Reci: "O sledbenici Knjige (Biblije-hrišćani) , dođite da se okupimo oko jedne reči i nama i vama zajedničke: da se nikome osim bogu ne molimo, da nikoga bogu ravnim ne smatramo i da jedni druge, pored boga, bogovima ne držimo!" Pa ako oni ne pristanu, vi recite: "Budite svedoci da smo mi muslimani (vernici u jednog boga i bogu pokorni)!"

Kur;an.
(Sura Ali 'Imran - Imranova porodica, ajet 64.)
Шта каже Куран тамо гдје влада шеријатски закон, колике смију бити хришћанске куће?
 

TigarRr

Primećen član
Poruka
544
Šta si u rečima Isusa Hrista našao o "Hristovoj Crkvi"? Ne pitam te za "poslanice", direktno ono što je napisano u "Novom zavetu"?
Hahaha, do sada ste pokazali, kao JS. da sve sto Vam se kaze a rusi Vam teoriju, jednostavno zaobidjete i napravite se slepi. Znate li kako to smesno izgleda? Zasto bi ja sada gubio vreme da citiram ovde nesto sto cete ignorisati ponavljanjem nekih mantri... Jasno je da Hrist pominje crkvu, i taj kontekst je i Vama tesko izmeniti, tacnije, ukupno 114 puta se u Novom Zavetu pominje Crkva kao takva... Ali ubi Vas Sola skriptura i sloboda interpretacije 😅
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.