- Poruka
- 56.544
A i ove pretrpane bolnice u kojima pacijenti leže po hodnicima će da zgrnu pare.Koje mutne radnje? Neko ce da zgrne milijarde na vakcine a vec ih zgrcu na maske i asepsol i to je to.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ove pretrpane bolnice u kojima pacijenti leže po hodnicima će da zgrnu pare.Koje mutne radnje? Neko ce da zgrne milijarde na vakcine a vec ih zgrcu na maske i asepsol i to je to.
u sustini ti vidis pricu koju ti je rekla grupica ljudi a ti si to prisvojila kao istinune nego vidim istinu pa je znam
Taj crnogorac iz "Kosmopolitike" je tako dobar ekonomista, da trazi pomoc u kinti za svoj y.t. kanal.
A kad ce to uskoro biti, konkretnije? Mislim kad vec imas informaciju od Starog da ce biti, lepo bi bilo da znamo i kad?Tako je.
Dobro jutro.
Biblija je odavno razotkrila da zlo vlada ovim svetom tj Sotona Djavo
1 Jovanova 5:19
dakle oni na vlasti su njihovi pijuni, naravno ne svi
ima i onih koji vide...
Bog ce uskoro unistiti te sataniste koji vladaju ovim svetom u Aremagedonu
- Bozjem ratu
kada ce Bog unisti sve zle na planeti Zemlji.
Nakon toga pravednici ce dobiti vecni zivot na Zemlji.
To je dobra vest.
Nazalost ali ne postoji datum.A kad ce to uskoro biti, konkretnije? Mislim kad vec imas informaciju od Starog da ce biti, lepo bi bilo da znamo i kad?
Znaci posle korone dolazi armagedon?Nazalost ali ne postoji datum.
Bog je unapred odredio kada ce delovati
mi mozemo pratit iznake pa shvatiti.
ovo sto se sa ddesava je vec znak da smo duboko u kraju poslednjih dana
samo nas jos ceka od strane politicara objava : " mir i sigurnost" na svetskom nivou
ali to ne treba da nas zavara
to je znak da je kraj jako blizu.
Kolega ne pratis.Znaci posle korone dolazi armagedon?
Da, mozda bude neka vrsta prividnog mira ali nakon toga Armagedon.Znaci posle korone dolazi armagedon?
Bog nece dozvoliti da ovi satanisti uniste covecanstvo.Kolega ne pratis.
Sacekaj da vakcinama ubace cipove (zig zveri) pa tek onda Armagedon.Imamo jos neku godinu da uzivamo...
Eto vidis da jesteKrajnje je vreme doslo kad i na zabavnim pdf kao sto je Teorije Zavera dolaze ovi i kucaju na vrata,deleci kulu strazaru...