- Poruka
- 119.445
Svako moze da veruje u sta zeli.
Mene ne ugrozava tudja vera
ali prema Bibliji to je laz.
koristi se Biblija a sve pogresno tumace.
to isto moze da vazi i za tvoje tumacenje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako moze da veruje u sta zeli.
Mene ne ugrozava tudja vera
ali prema Bibliji to je laz.
koristi se Biblija a sve pogresno tumace.
to nije moje tumacenje nego Biblijskoto isto moze da vazi i za tvoje tumacenje.
ne..to je tumacenje grupice ljudi koje si ti prihvatila kao istinito.to nije moje tumacenje nego Biblijsko
dok se ne pronadje prava istinane..to je tumacenje grupice ljudi koje si ti prihvatila kao istinito.
da si se rodila u japanu, emiratima ili londonu, potpuno drugo tumacenje bi imala kao istinito.
Nemaju šta ni da izvade, pošto je sprženo Koronom. Al Zabrak kaže da je to tako namerno, video na tjubu, da se ne bi otkrilo da su im vadili zdrave organe.radili su neke obdukcije mislim
probaj youtube da pretražiš
Ovo obasipanje vestima o koroni,nimalo nije realno.Tu postoje neke veoma mutne radnje na globalu.
Koje mutne radnje? Neko ce da zgrne milijarde na vakcine a vec ih zgrcu na maske i asepsol i to je to.
dešavaju se valjda neke ozbiljne ekonomske promene globalne, mada meni su izvor čudni jutjuberi tipa "kosmopolitika" a ni njega ne pratim
e sad i korona mislim da je realna da je potencijalno ...
ili samo vreme za preraspodelu bogatstva :sad2.
Kaze neko ko se bori za verovanje u nesto nedokazivo,i ko ne dozvoljava punopravno lecenje bolesnima,pogotovo deci...Jesu.
Sve mere kojima se ugrozavaju ljudske slobode i pravo izbora su satanizam.
Znaci ti bi fasizmom da zastitits omladinu
Jel volis zlo cim ga branis?
ovo je retoricko pitanje
Kako ne dozvoljava punopravno lečenje bolesnima, a pogotovo deci?Kaze neko ko se bori za verovanje u nesto nedokazivo,i ko ne dozvoljava punopravno lecenje bolesnima,pogotovo deci...
Ma sjajno.
Pa ona je pripadnik sekte koja ne dozvoljava transfuzije ni transplantacije, cak ni ako je ugrozen zivot pacijenta...Skoro je bila vest da su dozvolili da dete umre,podneta je cini mi se i tuzba protiv roditelja.Kako ne dozvoljava punopravno lečenje bolesnima, a pogotovo deci?
Nisam to znao. Premda to što kažeš da je sekta, ipak nije zato što je država ozvaničila kao religiju. Ma koliko god ljudi imali tendenciju da to zovu sektom, ali kapiram tvoj smisao.Pa ona je pripadnik sekte koja ne dozvoljava transfuzije ni transplantacije, cak ni ako je ugrozen zivot pacijenta...Skoro je bila vest da su dozvolili da dete umre,podneta je cini mi se i tuzba protiv roditelja.
Tuga...
Hahha pa ti veruj u deda mraza to je sjajnijeKaze neko ko se bori za verovanje u nesto nedokazivo,
Ma sjajno.
ko si ti da govoris o drugome sta je on i to pogrdno i to laz.Pa ona je pripadnik
Pise gluposti i lazi.Kako ne dozvoljava punopravno lečenje bolesnima, a pogotovo deci?
postoji istina i moze se saznatimislim da ne postoji prava istina i da se nikad nece znati jer se nalazi pod naslagama iskrivljenja istina..to je sad nemoguce razresiti.
tvoj problem je sto si ubedjena da je ono sta ti mislis istinapostoji istina i moze se saznati
ne nego vidim istinu pa je znamtvoj problem je sto si ubedjena da je ono sta ti mislis istina
Verovanje u Deda Mraza i Boga mu dođe jedno te isto. Deca veruju u Deda Mraza dok su još mala, a onda im negde pred polazak u školu polako roditelji kreću objašnjavati da Deda mraz ne postoji.Hahha pa ti veruj u deda mraza to je sjajnije
jeziva istina je da postoje ljudi nalik tebi koji imaju ogranicen um i netoleraciju i poredrasude prema ljudskim slobodama i pravima
Najbitnije je da si iz mog citata izbacila kljucni deo,koji i objasnjava otpor normalih i zdravomislecih ljudi prema vama.Da ne pricam o psiholoskim manipulacijama, koje dovode do finansijskog iskoriscavanja.Da,nisam tolerantan prema nekome ko ima takve nazore.Ko ce pre da pusti coveka da umre,iako lako moze da bude izlecen bez posledica,i da ima normalan i kvalitetan ostatak zivota.Hahha pa ti veruj u deda mraza to je sjajnije
jeziva istina je da postoje ljudi nalik tebi koji imaju ogranicen um i netoleraciju i poredrasude prema ljudskim slobodama i pravima
Lazi? Sta je tacno netacno oko onoga sta sam naveo?Mozda jedino mozes da nazoves dezinformacijom moju rec sekta,posto je iz meni neznanog razloga i dalje dozvoljena grupa kao verska organizacija.Sve ostalo je tako kako je.Pise gluposti i lazi.
Izbacilla sam lazi koje iznosis, tako da nemam nameru da to diskutujem vec sam ti napisala da je to laz i tacka.Najbitnije je da si iz mog citata izbacila kljucni deo,