Da li hocete jos jednu jezivu istinu o svetu u kome zivite?

Ovo obasipanje vestima o koroni,nimalo nije realno.Tu postoje neke veoma mutne radnje na globalu.

dešavaju se valjda neke ozbiljne ekonomske promene globalne, mada meni su izvor čudni jutjuberi tipa "kosmopolitika" a ni njega ne pratim
e sad i korona mislim da je realna da je potencijalno ... :sad2:
ili samo vreme za preraspodelu bogatstva :sad2.

dešavaju se valjda neke ozbiljne ekonomske promene globalne, mada meni su izvor čudni jutjuberi tipa "kosmopolitika" a ni njega ne pratim
e sad i korona mislim da je realna da je potencijalno ... :sad2:
ili samo vreme za preraspodelu bogatstva :sad2.

Taj crnogorac iz "Kosmopolitike" je tako dobar ekonomista, da trazi pomoc u kinti za svoj y.t. kanal. :rotf:

Pa ona je pripadnik sekte koja ne dozvoljava transfuzije ni transplantacije, cak ni ako je ugrozen zivot pacijenta...Skoro je bila vest da su dozvolili da dete umre,podneta je cini mi se i tuzba protiv roditelja.
Tuga...
Nisam to znao. Premda to što kažeš da je sekta, ipak nije zato što je država ozvaničila kao religiju. Ma koliko god ljudi imali tendenciju da to zovu sektom, ali kapiram tvoj smisao.

Mislim da treba spasiti ljudski život. Bogu je bitna tvoja duša, ne telo koje će svakako istruleti u potpunosti (sem kostiju).

Hahha pa ti veruj u deda mraza to je sjajnije
jeziva istina je da postoje ljudi nalik tebi koji imaju ogranicen um i netoleraciju i poredrasude prema ljudskim slobodama i pravima
Verovanje u Deda Mraza i Boga mu dođe jedno te isto. Deca veruju u Deda Mraza dok su još mala, a onda im negde pred polazak u školu polako roditelji kreću objašnjavati da Deda mraz ne postoji.

Organizovane religije žele da "njihova deca iliti stado " do svoje smrti veruju u njihovog "deda mraza", i kada neko ukaže na tu pojavu - taj neko odmah "vređa njihova ljudska prava"
Mislim, niko se ne obazire na to ako se dete nađe "uvređeno" kada mu se saopšti da je mit o deda mrazu samo jedna priča, koja sluzi kako bi ga kondicionirala da se ponaša na određen način, pa tako ni vi sledbenici raznih religija i sekti nemate razloga da se nalazite "iznenadjeni i uvredjeni" kada neko konstatuje očigledno.

Hahha pa ti veruj u deda mraza to je sjajnije
jeziva istina je da postoje ljudi nalik tebi koji imaju ogranicen um i netoleraciju i poredrasude prema ljudskim slobodama i pravima
Najbitnije je da si iz mog citata izbacila kljucni deo,koji i objasnjava otpor normalih i zdravomislecih ljudi prema vama.Da ne pricam o psiholoskim manipulacijama, koje dovode do finansijskog iskoriscavanja.Da,nisam tolerantan prema nekome ko ima takve nazore.Ko ce pre da pusti coveka da umre,iako lako moze da bude izlecen bez posledica,i da ima normalan i kvalitetan ostatak zivota.
Pise gluposti i lazi.
Lazi? Sta je tacno netacno oko onoga sta sam naveo?Mozda jedino mozes da nazoves dezinformacijom moju rec sekta,posto je iz meni neznanog razloga i dalje dozvoljena grupa kao verska organizacija.Sve ostalo je tako kako je.

Najbitnije je da si iz mog citata izbacila kljucni deo,
Izbacilla sam lazi koje iznosis, tako da nemam nameru da to diskutujem vec sam ti napisala da je to laz i tacka.
Sve sto si napisao je laz. A ja sad da ti objasnjavam sta je sta nemam nameru.
Da te zanima pitao bi a ne napadao nesto sto ne znas.

Back