Da li hocete jos jednu jezivu istinu o svetu u kome zivite?

Dokazi mi prevaru
Sta da ti dokazujem ako neces da vidis.
Ko zeli da vidi sam istrazuje i ima dokaze.
Ne price ili rekla kazala nego naucne dokaze.
imas na youtubu iznose naucnici, doktori dokaze o covid prevari.
a ni to ne treba, samo ukljucis zdrav razum i vidis gomilu nelogicnosti - sto ukazuje na laz.
Ne vidis da se sprovodi fasizam i genocid?
Sve mere u vezi covida su fasizam i genocid.

Nisu sve. Kako tebi kao vernici ne padne na pamet da se time omladina odvraca od pijancenja i drogiranja i izvodi na pravi put?
Jesu.
Sve mere kojima se ugrozavaju ljudske slobode i pravo izbora su satanizam.
Znaci ti bi fasizmom da zastitits omladinu :lol:
Jel volis zlo cim ga branis?
ovo je retoricko pitanje :aha:

Dokazi ti da nije.Ja poznajem poprilican broj osoba koje su proglasene,kovid pozitivnim,a posle 14 dana izolacije nisu radili ponovni test na kovid,a rekli su im da je sve u redu.Po cemu to.Lazovi,lopovi poltroni
Da tako je.
Mozemo videti sta rade, vec je providno kakvim se svim lazima i mahinacijama sluze.
Mnogi su proglase4ni pozitivnima na covid i bez testa
dovoljno je da neko kaze da ima temperaturu zamisli :roll:

Ziveli smo normalno pre sa virusima preko 6000 godina.

a necemo i o tome da je dokazano da prc test nije predvidjen za viruse.

Čovek koji je izumio PCR za šta je dobio Nobelovu nagradu kaže: PCR test se ne može koristiti da otkrije da li ste zaraženi ili ne. Pozitivan PCR test ne znači da ste bolesni niti znači da možete bilo koga da zarazite.

Poslednja izmena:
I kao sto sam negde rekao vise puta-Biblija-kakvu nam plasiraju-pravoslavlje, katolicizam, Jehovii svedoci, nebitno-je PREPRAVLJANA i prepisivan hiljadama puta. I sigurnose od originala do danasnjih verzija-puno izgubilo u prevodima sto slucajno sto namerno(zasto u odredjeni tekstovi BRISANI iz Biblije-odredjena Jevandjelja itd.). Druga stvar-lepo kaze covek-ovaje je BUKVALNO preveo Bibliju-i dobijamo sasvim drugacije znacenje!

Svako moze da veruje u sta zeli.
Mene ne ugrozava tudja vera :malav:
ali prema Bibliji to je laz.
koristi se Biblija a sve pogresno tumace.
pai i priznaje da se u Biblij ito ne nalazi
nego u apokrifnom tekstu.
Apokrifi nisu sastavni deo Biblije.
Dakle sam oto je dokaz da to nije istina.
a Da ne kazem da sve pogresno tumace.

prema Bibliji jedan je Bog JHVH Jehova koji je sve stvorio - univerzum i ljude.

Ja ne znam koji je vama djavo s ovakvim temama i ovakvim tezama?
Ako ste gledali Maratonce, lepo covek kaze `smrt je siguran posao`...Bilo otkad je sveta i veka.
Bila kuga u srednjem veku. Ljudi stavljali groteskne maske misleci da ce tako da sprece cumu da ih ne napadne.
Naravno, ne preko usta i noseva, vec preko ociju!:D Nisu ni znali za postojanje virusa i bakterija! :D
Bila spanska groznica nakon 1.sv.rata...Onoliko miliona umrlih, jer je cak i tuberkuloza predstavljala problem.
Milion i milion primera u ISTORIJI kako covekov napredak nikad nije na toliko zavidnom nivou da ga ne moze snaci nova nepoznata opasnost...
I ZASTO BI OVAJ SADA TRENUTAK BIO RAZLICIT OD TOGA, HO, MOZGOVI!?! :D
Stavise, otkriva i jednu zanimljivu stvarcicu::) stalni napredak medicine, kao kod modernih visespratnica, istovremeno radja veliku senku tih visespratnica,
u koju se komotno okupljaju sijaset nosilaca retrogradnih, srednjovekovnih mentaliteta...Milijardu puta ismevanih kroz raznorazne istorijske satire umnih ljudi,
kao veciti ljudski nagon za podrumskim zivljenjem, maltene od Platona i pecine njegove...:confused: U toj cumi neznanja, goroj za zivot od svake bolesti, svako majmunisanje imace svoga protagonistu, svoju publiku i svog zvanicnog tumaca. Komedija dela Arte! Nista nisam video, nista nisam rekao, nista nisam cuo!
A ljudi svakako umiru. Nek vas je stid i sram, eto to cu vam reci. Sami se pronadjite. :cool:

Back