Schrodinger
Poznat
- Poruka
- 9.199
Sigurno, ali nisu ovoliko mutne kao sto tvrde @Trazim_curu_zabrak i @aeternumOvo obasipanje vestima o koroni,nimalo nije realno.Tu postoje neke veoma mutne radnje na globalu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno, ali nisu ovoliko mutne kao sto tvrde @Trazim_curu_zabrak i @aeternumOvo obasipanje vestima o koroni,nimalo nije realno.Tu postoje neke veoma mutne radnje na globalu.
A Ti imas merac koliko su mutne jelSigurno, ali nisu ovoliko mutne kao sto tvrde @Trazim_curu_zabrak i @aeternum
Koje mutne radnje? Neko ce da zgrne milijarde na vakcine a vec ih zgrcu na maske i asepsol i to je to.Ovo obasipanje vestima o koroni,nimalo nije realno.Tu postoje neke veoma mutne radnje na globalu.
Nesto se muti,a sta je,cuce se.Sigurno, ali nisu ovoliko mutne kao sto tvrde @Trazim_curu_zabrak i @aeternum
Pa zar i to nije mutno?Koje mutne radnje? Neko ce da zgrne milijarde na vakcine a vec ih zgrcu na maske i asepsol i to je to.
Ne znam sta drugo ocekuju ...Pa zar i to nije mutno?
To je dovoljno mutno.Koje mutne radnje? Neko ce da zgrne milijarde na vakcine a vec ih zgrcu na maske i asepsol i to je to.
Dokazi mi prevaruTo je dovoljno mutno.
Ne radi se samo o parama nego o merama protiv covecnosti zbog covid prevare.
To je cist satanizam - nacizam.
Sta da ti dokazujem ako neces da vidis.Dokazi mi prevaru
Nisu sve. Kako tebi kao vernici ne padne na pamet da se time omladina odvraca od pijancenja i drogiranja i izvodi na pravi put?Sve mere u vezi covida su fasizam i genocid.
Dokazi ti da nije.Ja poznajem poprilican broj osoba koje su proglasene,kovid pozitivnim,a posle 14 dana izolacije nisu radili ponovni test na kovid,a rekli su im da je sve u redu.Po cemu to.Lazovi,lopovi poltroniDokazi mi prevaru
Jesu.Nisu sve. Kako tebi kao vernici ne padne na pamet da se time omladina odvraca od pijancenja i drogiranja i izvodi na pravi put?
Da tako je.Dokazi ti da nije.Ja poznajem poprilican broj osoba koje su proglasene,kovid pozitivnim,a posle 14 dana izolacije nisu radili ponovni test na kovid,a rekli su im da je sve u redu.Po cemu to.Lazovi,lopovi poltroni
Dovoljno da imam znanjaKolko ti imas godina inace
znaci za jedno milion do 10 miliona godina minimum..Bog ce uskoro unistiti te sataniste koji vladaju ovim svetom u Aremagedonu
- Bozjem ratu
kada ce Bog unisti sve zle na planeti Zemlji.
Nakon toga pravednici ce dobiti vecni zivot na Zemlji.
To je dobra vest.
pa ok ako tebi tako izgleda.znaci za jedno milion do 10 miliona godina minimum..
nego skoro cuh da je tvoj jahve bio oficir anunakia...sta mislis o tome?pa ok ako tebi tako izgleda.
meni deluje za god dve do 3
nisam to culanego skoro cuh da je tvoj jahve bio oficir anunakia...sta mislis o tome?
I kao sto sam negde rekao vise puta-Biblija-kakvu nam plasiraju-pravoslavlje, katolicizam, Jehovii svedoci, nebitno-je PREPRAVLJANA i prepisivan hiljadama puta. I sigurnose od originala do danasnjih verzija-puno izgubilo u prevodima sto slucajno sto namerno(zasto u odredjeni tekstovi BRISANI iz Biblije-odredjena Jevandjelja itd.). Druga stvar-lepo kaze covek-ovaje je BUKVALNO preveo Bibliju-i dobijamo sasvim drugacije znacenje!
Svako moze da veruje u sta zeli.