Da li govorite tecno neki strani jezik i koji?
Za koliko vremena ste ga naucili?
(Plus anketa)
(Plus anketa)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Engleski, rumunskiDa li govorite tecno neki strani jezik i koji?
(Plus anketa)
Jel ruski ima dodatnih poteskoca,poput kineskog u kojem ima 5 razlicitih akcenata,i svaka rijec ima po mnogo znacenja..ako im fulis jedan ton,ode sve naopako.. ima svuda akcenata,ali kod kineza je sve bazirano na tonovima,a rijeci kratke..jel ruski tezak sa tonovima ili i nisu toliko bitni?Engleski italijanski ruski
Te jezike i volim
Španski mi se sviđa
Rumunski si vjerovatno ,jer zivis negdje u istocnoj Srbiji?Engleski, rumunski
Mozes li odgledati strani film ,bez titla ?engleski, poceo da ucim sa 5 godina u predskolskom i nastavio na privatnim casovima posle jos 10 godina, ali sam navjise naucio preko interneta zbog filmova, serija i igrica
Nema tu puno "rijeci",ja svog psa po akcentima uvijek razumijem sta hoce i na sta laje (razliciti lavezi kad naidje macka,jez,komsije ili je od dosadejel se racuna nemusti?![]()
Nisi se odlucila jos da jedan unaprijedis do kraja?Tečno nijedan sem maternjeg.
Ako ne računamo moj izmišljeni jezik.
Pomalo engleski i ruski.
Jeste. Istočna Srbija.Rumunski si vjerovatno ,jer zivis negdje u istocnoj Srbiji?
i kakvi su utisci sa rumunskim? Je li tezak?Jeste. Istočna Srbija.
Mada sam srela i u Vojvodini ljude koji govore taj jezik.
O, pozdrav komšikaJeste. Istočna Srbija.
Mada sam srela i u Vojvodini ljude koji govore taj jezik.
Je li vlaski u potpunosti razlicit od standardnog srpskog?O, pozdrav komšika
Pa ti verovatno govoriš i vlaški
Ja govorim samo engleski, iako sam u neku ruku vla![]()
Pogledaas ih jos koji put i jos ga iskristalisesja solidno razumem spanski zbog seranovih![]()