Meni je ta emisija jedina nada da nismo skroz propali! Da li ce proci vreme mediokriteta,Pink-ovisnika,i ostalog mulja koji se natalozio u Srbiji u zadnjih,za takve plodnih godina?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saska.bg:Meni je ta emisija jedina nada da nismo skroz propali! Da li ce proci vreme mediokriteta,Pink-ovisnika,i ostalog mulja koji se natalozio u Srbiji u zadnjih,za takve plodnih godina?
rastamann:Utisak nedelje definitivno nevaspitana Olja (namerno ne spominjem prezime, jer se na konto istog shlepuje godinama) i rechenica:"Pa mene niko nije pozvao da mi da karte besplatno"...
.... onda ovo vise ne bi bila srbija.Petka:Gledam emisiju oduvek.
Fenomenalna je!
Jedina emisija pored Kulturnog nokauta i Glamurame koju vredi pogledati.
Jedina zamerka mi je sto vremenom gubi svoju ostrinu, ali to je valjda vezano za Oljine godine i zivotno iskustvo.
Kada bi u Srbiji bilo vise ljudi koji su hrabri da budu ono sto jesu i da kazu ono sto misle...
saska.bg:Meni je ta emisija jedina nada da nismo skroz propali! Da li ce proci vreme mediokriteta,Pink-ovisnika,i ostalog mulja koji se natalozio u Srbiji u zadnjih,za takve plodnih godina?