Da li gledamo Vucica 2.0?

Kakve veze ima Djokovic sa ovom dilejom?
A i taj Djokovic je sve u zivotu uspeo svojim radom pa bio ti najodvratniji. Kada naucis da ne mozes porediti neuporedivo, onda mozes i da stav branis kreativnom didaktikom.
Jednako su uspesni... Vucic jedan od najuspesnijih drzavnika globalno... da se organizuje takmicenje kao tenisko pobedio bi. Ne zato sto je idealan nego jer su drugi gori.

Dečko je pametan student medicine, nije lud da se prlja politikom....ali daje nadu ljudima da će sve uličarske prof.dr. spec poslati na duži put.
Većinu sadašnjih medicinskih stručnjaka poslao bih u australiju da leče kengure....

To nije "Smederevo, malopre". To je Srbija buducnosti kakvom je vi zelite. Jedno mracno mesto, bez slobode, bez prava na slobodu govora, bez demokratije. Gde ce vladati bagra opozicionih batinasa prikazanih na ovome snimku. Ja ne vidim nikakve "batinase SNS-a u kombiju", vec vidim batinase opozicije kako razvaljuju kombi. Eto sa cime se vi ponosite i sta propagirate. Ovakve snimke postavljate i jos se hvalite Srbijom gde ce zatvarati svi koji ne misle kao vi i vasi istomisljenici. Bice Srbija gora od Severne Koreje i jos se time ponosite.

Ћаци 2.0 отишао у Четнике '45.

Рекло би се да дечко није глуп уопште. Има и харизме. Да је неко друго време, имао би велике шансе за успех.

Овако, остаће Ћаци - заувек.

Nije, glupisa je. Pazi kad je za njega i Vucic - lik.

U Sarovicevom videu iz zombi kampa vidi se da nije bistrina, obaska sto je, sto kazes, otisao u cetnike krajem aprila '45.

Inace njega je sad cela skolska Srbija zapamtila kao Caci-ja, mrzece ga i prezirati do kraja zivota. On je sad do kraja svog zivota za klince koji idu u bilo koji razred - Caci.

To nije "Smederevo, malopre". To je Srbija buducnosti kakvom je vi zelite. Jedno mracno mesto, bez slobode, bez prava na slobodu govora, bez demokratije. Gde ce vladati bagra opozicionih batinasa prikazanih na ovome snimku. Ja ne vidim nikakve "batinase SNS-a u kombiju", vec vidim batinase opozicije kako razvaljuju kombi. Eto sa cime se vi ponosite i sta propagirate. Ovakve snimke postavljate i jos se hvalite Srbijom gde ce zatvarati svi koji ne misle kao vi i vasi istomisljenici. Bice Srbija gora od Severne Koreje i jos se time ponosite.

Ja zivim u Beogradu, imam struku koja mi obezbedjuje da ne moram nikoga da molim za posao, i nisam bio ucenjivan ni od koga do sada.

Medjutim u manjim mestima sirom Srbije teror Nazadnjaka i njihovih bandi je jeziv, i ja mogu samo da zamislim sta su radili tim ljudima.

U Vucicevoj Srbiji narod zivi jadno i bedno, i to se vise ne moze sakriti.

Trebalo bi ozbiljno da razmislite sta radite, ja pisem ovde po forumu da treba pohapsiti tuzioce, sudije, BIA, Vucica, RTS, Vladu, Skupstinu, sve lidere opozicije koja je u Skupstini (jer su udbaska banda zajedno sa Vucicem) itd. Ali ja ne pretpostavljam ovakve scene, OSIM ako ih ne iniciraju pomenuti kriminalci koje treba da hapsimo.

Ako narod sam krene da se obracunava sa vama... Najbolja opcija vam je da se predate mirno. Narocito u manjim mestima, gde svi sve znaju, i gde se svi znaju.

Back