Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.250
A krunu što je nalepila preko zakletve! Vidiš da je digitalno pismena.Kakav potpis kao dete u prvom razredu. Bar to ume.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A krunu što je nalepila preko zakletve! Vidiš da je digitalno pismena.Kakav potpis kao dete u prvom razredu. Bar to ume.![]()
Zbunjen si kao i Pumpanov... sto postoje momci koji bi da uce... ili koji su za SNSStvarno pokušavam ali nikako ne mogu da shvatim - koji je više antrak ovom momku i koji je njegov problem.
Ispravljam te jer grešiš.Zbunjen si kao i Pumpanov... sto postoje momci koji bi da uce... ili koji su za SNS
Mislim da je oko 50% studenata definitivno i za ucenje i za SNS. Ispravi me ako gresim - anketom iz ovog perioda koja tvrdi suprotno.
Link?Ispravljam te jer grešiš.
daj ti link za tih 50%
Ja sam izneo pretpostavku a na vama je da je oborite.daj ti link za tih 50%
moja je predpostavka da je 100% studenata za blokadeJa sam izneo pretpostavku a na vama je da je oborite.
Statistika je nauka moramo imati neka preciznija merila od nagadjanja. Dakle sta kazu istrazivanja u februaru i martu?moja je predpostavka da je 100% studenata za blokade
aj obaraj, pa ću doći ujutru da vidim jel si uspeo
Šta link? Mali smrdljo je sam rekao da nije za SNS. Traži po internetu, boli me uvo da ti šaljem link.
Opet ste kivni na prajdovce zbog Azdejkovica izdajnikaŠta link? Mali smrdljo je sam rekao da nije za SNS. Traži po internetu, boli me uvo da ti šaljem link.
To što on hoće da uči, neka ide u svoju rodnu zemlju pa neka uči. Odatle mu je inače i ljubljeni dečko koji sa njim danima mečkari pa neka i njega povede.
To koliko ih je, kao, da uče, najbolje govori to koliko ih je pod onim idiotskim šatorima sve uključujući i primorani državni sektor i vođe navijača koji glume studente a koliko ih je bilo na protestima u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu....
ne znam šta kažu, daj linkStatistika je nauka moramo imati neka preciznija merila od nagadjanja. Dakle sta kazu istrazivanja u februaru i martu?
Poslednje datira od 13. januarane znam šta kažu, daj link
I ti si se izgleda u sitne sate nadžibrao krmače piva i bajate podriguše od botovske dnevnice pa nisi sam svoj. Ne znaš ni ti šta si hteo reći.Opet ste kivni na prajdovce zbog Azdejkovica izdajnika![]()
Za razliku od ovih lažnih studenata koji su za Vučića, ovaj je pravi. Malo li je na ovakvo pumpanje?Moja teorija je da se Vučić krvnički zaljubio u njega. A pošto su u velikim gonima do ispod nosa, SNS ne štedi resurse za ovakve koji bi se maksimalno ponizili ne bi li ih bar za milimetar izvukli iz toga. Mali vešto ali veoma providno koristi tu situaciju i blamira se ali za ogromne pare. Tako da smo svi mi tako reći žrtve jedne veoma perverzne i naopake situacije i nažalost moramo da trpimo teror precednikovog čeda sve u cilju okretanja teme na nešto pa makar i ovoliko debilno i poremećeno.
sns vise moze prajdovaca da sakupi nego studenata, statisticki dokazano dok je radila usaid slavinaOpet ste kivni na prajdovce zbog Azdejkovica izdajnika![]()
I ti si se izgleda u sitne sate nadžibrao krmače piva i bajate podriguše od botovske dnevnice pa nisi sam svoj. Ne znaš ni ti šta si hteo reći.
Sinoć obzerver, noćas ti.
Mozda se brusi i ovde na forumuspremaju ga...priča i na mitinzima SNSa...
Govore su drzali njihovi profesori.Nemaju nikoga ko bi odrzao govor na okupljanjima, a ni temu o kojoj bi se govorilo. 0 sadrzaja kao i u slucaju opozicije.
TKO NAS KLEO DANGUBIO NIJE!!!!tačan opis za ove ovde
TO SRBIJO!!!!
Hahahhahahahhahahahahaha