Da li držanje ruke po gradu

Znači da je par u vezi?

Da li ste nekad šemu držali za ruku dok ste išli ulicom? Ako vas šema uzme za ruku da li biste negodovali ili biste to shvatili kao da baš i niste samo šema?

Šta znači držanje za ruku?

U francuskoj se mnogi drže za ruke, stariji i mlađi, mame i odrasle ćerke, pa i drugarice. Ali kod nas nije često
pa da li si ikad drzao ruke s drugaricom??

Ja sam imala semu gde smo oboje bili slobodni i drzali smo se za ruku,u međuvremenu je on imao devojku ja decka i ostali smo u dobrim odnosima i dan danas.Meni je postenije ako kazes ili se godovorite hocu vezu,necu vezu nego ono smradovski hocu vezu pa se posle neckas,ili otkantas nekog

5662.jpg

Znači da je par u vezi?

Da li ste nekad šemu držali za ruku dok ste išli ulicom? Ako vas šema uzme za ruku da li biste negodovali ili biste to shvatili kao da baš i niste samo šema?

Šta znači držanje za ruku?

U francuskoj se mnogi drže za ruke, stariji i mlađi, mame i odrasle ćerke, pa i drugarice. Ali kod nas nije često
Samo sa odredjenom osobom za ruke. Kasnije za noge i za vrat.

Ok je držanje, sa svojom devojkom ili suprugom. Deca se drže, za ruke, dok su mala. Ali, da se držim, sa poznanicom, prijateljicom, drugaricom...
I, sad mi tu, kao nešto šetamo.
Ma ajte, molim vas. To već ne ide, niti ima smisla.
Meni se to lično ne sviđa.
Takođe, ako sam u vezi, sa nekom devojkom, a ona to radi sa drugim. Ajmo šetnja, sve najbolje. Pa se vadajte, koliko hoćete.

Ok je držanje, sa svojom devojkom ili suprugom. Deca se drže, za ruke, dok su mala. Ali, da se držim, sa poznanicom, prijateljicom, drugaricom...
I, sad mi tu, kao nešto šetamo.
Ma ajte, molim vas. To već ne ide, niti ima smisla.
Meni se to lično ne sviđa.
Takođe, ako sam u vezi, sa nekom devojkom, a ona to radi sa drugim. Ajmo šetnja, sve najbolje. Pa se vadajte, koliko hoćete.
Evo i ovoga mornara gde muti vodu :lol:

Evo i ovoga mornara gde muti vodu :lol:
Морнар је у праву. У БДП ми жена ухвати руку и стави у своје крило, веза годину дана. Ја извучем нежно и погледам је у фазону, контролиши се у позоришту смо. Замерила ми опасно.

Back