Da li donatore organa treba osloboditi placanja zdravstvenog osiguranja?

Gazde bi ovo jedva dočekale
Popred ugovora o radu da im potpišeš i organe :lol:

Mislim da bi donori trebalo da imaju neke druge beneficije tipa - neplaćanje participacije, prioritet i kad su nezakazani,...
Ma dovoljno da im je overena zdravstvena. Za kasnije sta god. Prioritet je valjda da ima organa za transplataciju, ne dao Bog nikome da zatreba

Ali zakonski, da porodica ne moze staviti zabranu na doniranje organa
Liberalizam je čudo, mada je trenutno u krizi pa uredništvo nešto našlo mene za džak za udaranje.
Reč je o legalizaciji kriminalnih aktivnosti po USA
Tamo buržuji uvek dobiju organe 20-godišnjaka
Samo te pojede američki liberalni mrak.

Pokojni Rokfeler je pored transplantiranog imao i rezervno srce u ambulantnom vozilu koje bi ga pratilo nakon transplantacije.
Poremećeni ludak umesto da odleži malo u krevetu je namerno trčao da vidi da li će srce da izdrži pa ako neće da zamene.
A rezervno srce ne može dugo da bude van tela
To brate znači da su klepili neka dva azilanta meksikanca azijata ma nebitno
Zato naš Bosanac kad ide iz Bijeljine za Floridu sebe obezbedi svim papirima i najavi dolazak unaprijed sa kojim će sve prevozom doć uz registarske tablice prevoznika.

Znači ako i Bosanci znaju za ovo zna i uprava Krstarice kojoj smeta Stojko jer mu se gadi taj liberalizam.

Znači nikakva "humanost" samo kriminal
Da im je do humanosti ne bi pravili ratove po svetu.
Toliko, neću više smetati o ovoj "liberalnoj dobroti za čovečanstvo"
Da mi ode organ komšiji koji namerno dolazi sa kerom da mi sere noću pod prozor i još me probudi jer kao "doziva kera" ne pada mi na pamet - nek crkne

Poslednja izmena:
Gazde bi ovo jedva dočekale
Popred ugovora o radu da im potpišeš i organe :lol:

Mislim da bi donori trebalo da imaju neke druge beneficije tipa - neplaćanje participacije, prioritet i kad su nezakazani,...
ili da bubrezi, jetra, .......banke racunaju u hipoteku prilikom uzimanja kredita....................nismo daleko od toga.

Back