- Poruka
- 49.260
S obzirom da jedan donor u slucaju mozdane smrti moze spasiti 8 zivota, bilo bi ovo fer
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S obzirom da jedan donor u slucaju mozdane smrti moze spasiti 8 zivota, bilo bi ovo fer
Ma dovoljno da im je overena zdravstvena. Za kasnije sta god. Prioritet je valjda da ima organa za transplataciju, ne dao Bog nikome da zatrebaGazde bi ovo jedva dočekale
Popred ugovora o radu da im potpišeš i organe
Mislim da bi donori trebalo da imaju neke druge beneficije tipa - neplaćanje participacije, prioritet i kad su nezakazani,...
Gazda doprinos za zdrav. osiguranje neka isplati radniku.Gazde bi ovo jedva dočekale
Liberalizam je čudo, mada je trenutno u krizi pa uredništvo nešto našlo mene za džak za udaranje.Ali zakonski, da porodica ne moze staviti zabranu na doniranje organa
ili da bubrezi, jetra, .......banke racunaju u hipoteku prilikom uzimanja kredita....................nismo daleko od toga.Gazde bi ovo jedva dočekale
Mislim da bi donori trebalo da imaju neke druge beneficije tipa - neplaćanje participacije, prioritet i kad su nezakazani,...