Foggo
Ističe se
- Poruka
- 2.183
Malo postajes dosadan, a za starije godine bi trebao da postajes mudriji...Ti pomines rat.
Ne ja.
Odluci.
Cistio govna po parku i bio u rovu.... nije isto.
1. Dvojni drzavljani nisu vojni obveznici ali imaju pravo glasa.
2. Obaveze... pa reci nesto konkretno. Izjasni se. Rat ti je "mnogo tanka" tema. Kakve sad veze imaju veroispivest, nasledje.... sa temom????
Nasledice tvoji i ako si vkasnik bilo cefa i na Madagaskaru.
Reci konkretno... OBAVEZA JE..... samo nemoj neki lokalni folklor koji u praksi ne postoji.
Mani se opstih mesta.
Kazi sta bilo koga obavezuje sem poreza na nekretnine?
A da priviligeja nema, to je tacno.
Porez placam tamo gde zivim a ne i tamo (naglasavam "i") odakle sam i za koga sam, za razliku od tebe, i ratovao. Bez pardona.
Rat niko ne pominje, niti koga zabole sto si ti bio u 2 rata....Pomenuta je mobilizacija i tvoja obaveza da se odazoves istoj ziveo u Srb ili gde god
1. Ne znas o cemu pricas, informisi se pa se vrati na temu za taj deo
2. Smaras sa istim stvarima... obaveza ili privilegija ili sta god trece - nije bitno to..bitno je da sta god pise u Ustavu Srbije vazi za tebe i Srbina iz Srbije u 100% slucajeva, zakon vas ne razlikuje. Drugim recima ako ti smatras da je tvoja obaveza u Srb da eventualno placas samo porez na nekretninu, evo ja ti kazem da i moj brat koji zivi u Srb jedina obaveza mu je da placa taj isti porez....znaci sve isto
Po tvojoj logici, ti nista ne doprinosis pa ne treba da glasas, ali ni moj brat apsolutno nista vise od tebe ne doprinosi - jel znaci da i on ne glasa?
Porez koji ti placas tu gde zivis, nema nikakve veze sa ovom temom, a ako moram i to da objasnjavam..onda stvarno dzabe bacenih para na tom drzavnom fakultetu
Sto se tice ratova, ti slobodno se prijavi i za trece ucesce, zadnjh godina ima bas dosta prilika za to...ako te loze te seljoberske fore za Srpstvo sam ratovao, imas hvala bodu ovde tema da gde moze tvoj narativ do izrazaja da dodje...