gost 441491
Iskusan
- Poruka
- 6.431
Шерлоче, супер си закључио оно што сам и сама рекла.znam ja tvoj kalibar; lakse preskociti nego zaobici
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шерлоче, супер си закључио оно што сам и сама рекла.znam ja tvoj kalibar; lakse preskociti nego zaobici
pa sta cekamo :OРекла бих да сви ми имамо неког фото робота у глави- шта нам се свиђа. Али када се заљубимо то постаје небитно и у већини случајева сасвим другачије од те слике.
У мојој глави је идеал мушке појаве исусовски тип- вижљаст и жилав, дуга коса, брада од неколико дана, правилан нос, лепи зуби, омамљујућа дикција... А са таквим никада нисам била
Bogami ja imam mišiće,ali ne kao bilderi,ali ih imam.teško da će se od fizikalisanje nabilduješ
A pod nabildovanim,mislim bas na one "balone"od misica.Ne svidja mi se nijedno,ni drugo.
Komedija...Ovo mi je isto grozno.Cak i gore od one stomacine gore.
Pogledajte prilog 1460537
Cepanje drva ..Najbolja teretana je radionica.
I to.Cepanje drva ..
Lako je piti steroide i dizati 200kg u teratani a kada bi taj bilder došao u radionicu i uzeo heb profil od 200kg ne bi mogao da ga sam digne.
Video sam svojim očima.što ne bi? 200 kg je 200kg, ako ih podigne u teretani, podići će i ovako, ne pretvara se 200kg magično u 500kg čim napusti prostoriju teretane
Video sam svojim očima.
HEB profil nije isti kao teg u teretani.haha
a objasni molim te, kako 200kg u radionici postaje drugačije
jel to neki poseban ogranak teorije relativiteta