Da li devojke vole nabildovane frajere?

neke vole, al većina ne baš jer kolko sam ja uspeo da vidim nabildovani štetaju sasvim prosečne devojke, pa čak i ispod proseka...najlepše devojke šetaju obične likove...misim obične spolja, novčanik mu verovatno nije običan
zašto ne vole...te koji previše vise po bilderanama piče kompleksi a to devojke jelda znaju i ne žele da se bakću s kompleksašima

Рекла бих да сви ми имамо неког фото робота у глави- шта нам се свиђа. Али када се заљубимо то постаје небитно и у већини случајева сасвим другачије од те слике.

У мојој глави је идеал мушке појаве исусовски тип- вижљаст и жилав, дуга коса, брада од неколико дана, правилан нос, лепи зуби, омамљујућа дикција... А са таквим никада нисам била :lol:
pa sta cekamo :O

Pa sad zavisi šta si radio, ali šta god da si radio nema šanse da sve mišiće angažuješ podjednako. Kod čisto fizičkog rada uvek neki mišići budu zapostavljeni a neki razvijeniji, jer su kod određenog fizičkog rada pokreti jednolični. Ali to nije tema i da ne pametujem.

Ne svidjaju mi se nabildovani muskarci,a ni zene.Estetski su mi takvi misici vrlo ruzni.
Ne volim ni kad su kod zena vidljivi misici ruku ili nogu.Nije mi zenstveno.
Znaci bolje ovo
debeli-muskarac-1.jpg
Nego ovo
ceda-jovanovic.jpg

Back