Stvarno...? :shock: :shock: :shock:deckonja:-decaci imaju penis,a devojcice vaginu :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno...? :shock: :shock: :shock:deckonja:-decaci imaju penis,a devojcice vaginu :wink:
-ma pustiGazdarica:Stvarno...? :shock: :shock: :shock:deckonja:-decaci imaju penis,a devojcice vaginu :wink:
Nisam (ga) ni drzala...deckonja:-ma pustiGazdarica:Stvarno...? :shock: :shock: :shock:deckonja:-decaci imaju penis,a devojcice vaginu :wink:ops:
-to je zato sto DECACI imaju.... :xGazdarica:Nisam (ga) ni drzala...deckonja:-ma pustiGazdarica:Stvarno...? :shock: :shock: :shock:deckonja:-decaci imaju penis,a devojcice vaginu :wink:ops:
![]()
iris:Zasto neki postavljaju ovako glupa pitanja?
-gvendolina:Ja je ne brijajim nego brijem, ali zato sto volim da je kao bebina guza glatka. :wink:
gvendolina:Ja je ne brijajim nego brijem, ali zato sto volim da je kao bebina guza glatka. :wink:
-ako si matora ondak si matoragvendolina:Luce, ja sam dovoljno matora da ne mozes da budes pedofil.
Ispunjavam zelje onome koji mi se dopadne. Ne znam da li ti spadas medju te.
Hvala " ozbiljnom momku"
goodday:-ako si matora ondak si matoragvendolina:Luce, ja sam dovoljno matora da ne mozes da budes pedofil.
Hvala " ozbiljnom momku"
-pazi na qk![]()
-KISS,u obrazgvendolina:goodday:-ako si matora ondak si matoragvendolina:Luce, ja sam dovoljno matora da ne mozes da budes pedofil.
Hvala " ozbiljnom momku"
-pazi na qk![]()
Matora za pedofila znaci punoletna! Steta sto ima toliko neupucenih ljudi. Pazicu na qk, a ti na "onda" bez K
goodday:-KISS,u obrazgvendolina:goodday:-ako si matora ondak si matoragvendolina:Luce, ja sam dovoljno matora da ne mozes da budes pedofil.
Hvala " ozbiljnom momku"
-pazi na qk![]()
Matora za pedofila znaci punoletna! Steta sto ima toliko neupucenih ljudi. Pazicu na qk, a ti na "onda" bez K![]()
Sta bude kao kajsijica.Ako nije kao sljiva onda je kao kaktusmario80:bude kao kajsijica...ja volim kajsije....mnooogo...![]()
KAJSIJICA??? :shock:mario80:bude kao kajsijica...ja volim kajsije....mnooogo...![]()
Peta W.:KAJSIJICA??? :shock:mario80:bude kao kajsijica...ja volim kajsije....mnooogo...![]()
E svasta sam cula,ali ovo...![]()
![]()
![]()
-kaze se "ucackati breskvicu"....jesusmario80:Peta W.:KAJSIJICA??? :shock:mario80:bude kao kajsijica...ja volim kajsije....mnooogo...![]()
![]()
![]()
mislim na ribicu kod devojcice od 17 godina.to vi koke nerazumete...zaboravile ste...davno bese a i propada...obratite paznju kad naleto budete jele kajsije na njen oblik i dlacice...mmmmmm![]()
MI KOKE??? :shock: :shock: He,he,he...mario80:Peta W.:KAJSIJICA??? :shock:mario80:bude kao kajsijica...ja volim kajsije....mnooogo...![]()
![]()
![]()
mislim na ribicu kod devojcice od 17 godina.to vi koke nerazumete...zaboravile ste...davno bese a i propada...obratite paznju kad naleto budete jele kajsije na njen oblik i dlacice...mmmmmm![]()