MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 46.851
Ma sta te briga, otvoris diskoteku i sve zenske te hoce. Samo prosetas u 12 okolo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fakat - to što može da se bira ne govori o tome šta će na kraju ispasti od tog izbora.Isto tako i sloboda loseg izbora.
"Девојке бирају фрајере. Фрајер долази од речи фрај, што у преводу значи слободњак. А њена фантазија је да ће он њу толико да воли да ће да се претвори у породичног мушкарца. У пракси се то не дешава. Ти мушкарци су често емотивно незрели, али су јако добро за забаваљање. Јако су пријатни за дружење, духовити и шармантни, али су крајње неподобни за озбиљну везу", истакао је он.
Занимљиво је да, управо због тога, негде око 80 одсто жена међусобно конкурише за 20 одсто мушкараца и ту је проблем. Такође, психотерапеут се осврнуо и на још један проблем који е у нашем друштву присутан уназад пар деценија, а реч је о породицу.
To je toliko individualno...
Nekima je hemija, klik bitan i sa 50, 60, 70 godina a nekima nesto drugo I sa 20...
Neki imaju liste, neki imaju neke uslove...
Meni je jedino merilo kako se osecam sa nekim.
Ako mi neko unosi nemir, frustracije, sta god ne interesuje me ni fizika ni hemija... Sto dalje, bolje. I sa 15 i sa 20, pa i sada.
Skroz si u pravu... Tako reaguju sve emotivno nezrele jedinke bez obzira na godineZene kao i sve stvari u zivotu privlaci nezainteresovanost muskarca kojeg ima pred ocima,nebitno da li je taj muskarac neki bogatas,siromah jel fin ili nije,jer mekan ili alfa neki tip,to sve je nebitno,to vam je kao kladionica ko dobija na tiketu pa onaj koji lupi parove i ne gleda meceve posle par dana vidi tiket a ono dobitni a bio lik skroz nezainteresovan,taj sablon je i sa svakom zenom mogucom
Zena svaka ima nevidjen strah da izgubi pozudu u muskarcevim ocima,zato se ludacki plase da ostaraju ili da napune 40 godina pa dalje jer one fizicki brze propadaju nego muskarci a takodje i brze sazrijevaju fizicki
Zeni svakoj godi kad se muskarci loze na nju,naravno sigurno joj je manje ugodno kad joj neki pijanica na ulici nekulturno dobacuje,ali joj je i to cak ugodno jer izaziva uzdahe muskaraca i pozudu znaci to je cini da se osjeca zenom,a ako je neko tretira fino pa je odvede u restoran super,nisu one opterecene ni parama a ni izgledom toliko muskarca ni time da li je on dobar ili los nebitno
Zena svaka zeli da muskarci uzdisu za njom,a privucici ce je muskaraci koji je ignorisu,koji ne trce za njom,koji joj ne daju komplimente i muskarci koje boli uvo za nju,totalno nezainteresovani za nju,jer to joj je izazov,to joj rusi samopouzdanje,jer ako je ona ljepotica i toliko muskaraca privlaci i toliko joj njih zele prici i interesuju se za nju,javno joj pokazu naklonost i jure za njom,veoma ce joj tesko pasti za njen zenski ego zavodnice da pored toliko muskaraca sada se tu nadje neki muskarac kojeg boli uvo za nju,koji kada ona prodje ulicom i ne obraca paznju na nju i ne gleda je, takav ce muskarac danima i godinama da se vrzma po glavi jedne zene.
Onda ce ona da juri za njim,klasika
Podvjest joj kaze i njen ego,zar je moguce da postoji muskarac koji mi ne pada pod noge,koji mi ne dijeli Komplimente,koji ne obraca paznju na mene.To joj je izazov nevidjen i ocaj i onda bas takvog zeli.Pa koliko muskaraca zeli da bude sa zenom koja ne obraca paznju na njega.U sustini zene vole flegmaticne kul tipove kojem zene nisu ni medju 10 glavnih priroriteta u zivotu pa makar ona bila Monika Beluci.Asocijalnost tek privlaci zenu kod muskarca,posle toga on moze biti i mangup i dobrica i bogat i siromasan itd to je manje bitno
Gledajte to astroloski zasto je Skorpija najprivlacniji znak od svih i privlaci sve oko sebe pa i da je najruznija,zato sto je flegmaticni kul znak,koji nikome ne daje paznju i nikome ne pada pod noge a sve ignorise i asocijalna je malo kome i dobar dan kaze a kamoli sada da nekoga zabavlja ili da trci za nekim.Dovoljna je Sama sebi i djeluje skroz nezainteresovano za druge ljude,i kao takva kao magnet privlaci sve oko sebe.
Vecina je nezrelaSkroz si u pravu... Tako reaguju sve emotivno nezrele jedinke bez obzira na godine![]()
Ti si u pravu...Vecina je nezrela
Znaci i ti si bila zagledana u nekog koji te ne primjecuje ili ti posvecuje premalo vremena ili...Ti si u pravu...
Nikada ali znam mnoge koji jesuZnaci i ti si bila zagledana u nekog koji te ne primjecuje ili ti posvecuje premalo vremena ili...
RazumijemNikada ali znam mnoge koji jesu![]()
Znaju , ako ne znaju preko svojih roditelja, moze zivot da ih nauci itd.Radi se o tome da zene imaju jak ego zbog muskaraca koji trce za njima,gledaju ih kao centar svega,muskarci zeni dizu samopouzdanje bez potrebe do nivoa da postane toliko puna sebe,i onda moze i zena da uobrazi svasta ili da izabere pogresnog,a taj pogresni koga izabere ili pravi sasvim nebitno ce uvijek biti neko koga boli uvo za nju,iako su u vezi bice gledaju se jednom nedeljno jer lik je u obavezama i zauzet,zene su mu sekundarne,cisto da se zadovolji sa njima u medjupauzi,a ova u svom svijetu,holivudske zvijezde zivi a nije holivudska zvijezdane biraju samo ne znaju da razdvoje dobro od loseg , niti da prepoznaju kvalitete kod druge osobe
niko ih tome nije ucio a ni pricao im o tome, zato cesto zavrse sa pogresnim u smislu da im se pogledi i stavovi o zivotu razlikuju
stara narodna poslovica kaze: nije zlato sve sto sija
Ljudi se mijenjaju,ali ne i zvijezdeMoje je mišljenje da se muškarci i žene biraju uzajamno .Pogrešnih izbora ima,naravno,jer nismo vidoviti i ne znamo kakvi ćemo biti za 10-20 godina.Ljudi se menjaju.
Da li se gleda fizički izgled?Da,većina.Samo,i on se menja takođe.Sve se menja.
Krivica se ne može prebaciti na jednu stranu.
A veze se raspadaju zbog nedostatka komunikacije,ljudi se udalje i postaju stranci.
Ne biraju se uzajamno uvijek zena je ta koja biraMoje je mišljenje da se muškarci i žene biraju uzajamno .Pogrešnih izbora ima,naravno,jer nismo vidoviti i ne znamo kakvi ćemo biti za 10-20 godina.Ljudi se menjaju.
Da li se gleda fizički izgled?Da,većina.Samo,i on se menja takođe.Sve se menja.
Krivica se ne može prebaciti na jednu stranu.
A veze se raspadaju zbog nedostatka komunikacije,ljudi se udalje i postaju stranci.