gost 441249
Aktivan član
- Poruka
- 1.158
Npr?Zbog ponosa propuštaš mnoge dobre manipulacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Npr?Zbog ponosa propuštaš mnoge dobre manipulacije
Ja mnoge muškarce i na ovom forumu zovem "dragi," i oni postaju moji protektori i fanovi
Kako onda znam da me neko hoće zbog mene, a ne jer podilazimJa mnoge muškarce i na ovom forumu zovem "dragi," i oni postaju moji protektori i fanovi
Svi biraju.Pitanje je odnosa tržišne vrednosti.Muskarac ne odabira, uvek je bilo i pricalo se dame biraju.
To vazi kod klinaca, ali uzmimo da vazi i kod ostalih...Svi biraju.Pitanje je odnosa tržišne vrednosti.![]()
Знам, али на крају жеља за породицом остаје најбитнија, а сада је на крају и није везана за било шта.
Niko te neće zbog tebe.Kako onda znam da me neko hoće zbog mene, a ne jer podilazim
Ti što može da se bira znači da se ima i sloboda pogrešnog izbora. Što se tiče žena, mislim da je u pitanju to da im se u različitim godinama sviđaju bitno drugačiji muškarci, u ranim dvadesetim ili i pre (kad već počne da se bira partner, kad prođe ona faza “ko prvi priđe ili šta prvo vidim” ih privlači jedna vrsta muškaraca, posle toga drugačiji.I muškarci pogrešno odaberu,ne samo žene. Malo pretenciozno.
Sloboda izbora važi za sve.Devojke same biraju momke i trpe loše ponašanje u vezi, braku. Ako one hoće da tako loše žive sa nekim nek žive. Fini momci su glupi, smotani, nesposobni da imaju velike pare, mekani i ko zna koje jos etikete imaju samo da devojke imaju izgovor da ih otkače.
Наравно да је било боље, проверавали су из какве је фамилије младожења/невеста, да ли је неко био душевно болестан или нешто слично, да ли је у фамилији било лопова или превараната и слично.Lično smatram da je bolje bilo dok su roditelji dogovarali brakove.
"frajer" na nemackom znaci "korisnik usluga prostititki""Девојке бирају фрајере. Фрајер долази од речи фрај, што у преводу значи слободњак. А њена фантазија је да ће он њу толико да воли да ће да се претвори у породичног мушкарца. У пракси се то не дешава. Ти мушкарци су често емотивно незрели, али су јако добро за забаваљање. Јако су пријатни за дружење, духовити и шармантни, али су крајње неподобни за озбиљну везу", истакао је он.
Занимљиво је да, управо због тога, негде око 80 одсто жена међусобно конкурише за 20 одсто мушкараца и ту је проблем. Такође, психотерапеут се осврнуо и на још један проблем који е у нашем друштву присутан уназад пар деценија, а реч је о породицу.
a koja ce budala sa 25 godina starosti traziti partnera za porodicu i brak.I muškarci pogrešno odaberu,ne samo žene. Malo pretenciozno.
normalno, svako svom jatu.treba biti
bogat lep zgodan i pametan
ostalo nije vazno
kada si takav male su sanse da ces da odaberes lose
a koja ce budala sa 25 godina starosti traziti partnera za porodicu i brak.
I muski i zenski traze provod, zabavu, dosta poznanstva. U te godine se traze duge noge, lepa guza i sise a porodicna umeca ostavljaju se za poslem 30.
негде око 80 одсто жена међусобно конкурише за 20 одсто мушкараца и ту је проблем.
da al za te 15 godine cu postanem poznavalac svih vrsta mesa, i ce odaberem najbolje za moje trpezu.Цениш да то може? Да 15 година јуриш искључиво за месом, а да онда одједном промениш критеријуме и постанеш "будала"?
Isto tako i sloboda loseg izbora.Sloboda izbora važi za sve.
Nije nuzno tako... Kod nekih ostanu isti na spisku zeljaTi što može da se bira znači da se ima i sloboda pogrešnog izbora. Što se tiče žena, mislim da je u pitanju to da im se u različitim godinama sviđaju bitno drugačiji muškarci, u ranim dvadesetim ili i pre (kad već počne da se bira partner, kad prođe ona faza “ko prvi priđe ili šta prvo vidim” ih privlači jedna vrsta muškaraca, posle toga drugačiji.
Žensko mišljenje?