Kizanovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci ti meni da li bi izabrao devojku/zenu koja je pre tebe imala seks ili onu koja bi u braku konzumirala seks sa drugima? Da li je bolje da je zudnja prodje pre braka ili da u braku jos tinja pa dodje do pozara, kad tad?Postoji tajna i ne tako cesta prica koju cujem , nezeljeno ali cujem, pred vencanja, kako je prvi bio super ali nezreo , sjajan i sladak ali nije funkcionisalo , nesto se pokvarilo...ili peti koji je jos uvek zal za tim...
I citam neke romanticne knjigice koje su pisale zenice i vidim nesto sto nalikuje petar pan efektu...
Znam nije moralno , mozda nije psiholoski prakticno , ali je terapeutski mozda zanimljivo...kao eksperiment..
Nije da ne znam devojke koje su to odradile...6 , 9 meseci pred udaju....kidanje lanca...
Da ih prodje zudnja...
Ali pazite sta pise....prema onima koji su bili neki faktor, simpatija, duboka simpatija, ne nove osobe...tako da nije bas ono pustanje sa lanca koje nekad vidimo...
A sto mene pitas licno?Reci ti meni da li bi izabrao devojku/zenu koja je pre tebe imala seks ili onu koja bi u braku konzumirala seks sa drugima? Da li je bolje da je zudnja prodje pre braka ili da u braku jos tinja pa dodje do pozara, kad tad?
Da li to znači dok je u vezi sa momkom (verenikom) da to treba da uradi pre udaje?Da ...
Udaju se za digitron,retke iz ljubavi a sex nije definicija nego ukus i poklapanjeZene se obicno ne udaju zbog dobrog seksa.
Jedan umetnik iz new yorka je napisao , sto ne prave kreditne kartice u obliku onih japanskih mini vibratora, da ne stvaraju zabunu kod zena sta im je glavni razlog za udaju...Udaju se za digitron,retke iz ljubavi a sex nije definicija nego ukus i poklapanje
DaDa li to znači dok je u vezi sa momkom (verenikom) da to treba da uradi pre udaje?
U 21. veku je sve normalno, ništa nije bolesno ...Bolesno.
Naravno da je bolesno. Moral je nepromenljiva kategorija. Dobro će uvek biti dobro, a loše će biti loše.U 21. veku je sve normalno, ništa nije bolesno ...
Meni ne treba časna sestra, nego žena ...
Hvala Bogu pa nas ima raznih. Poštujem svačije mišljenje ali imam i svojeNaravno da je bolesno. Moral je nepromenljiva kategorija. Dobro će uvek biti dobro, a loše će biti loše.
Kad čitam kakve se gadosti ovde promovišu na forumu ljubav i seks, naježim se. ljubav je vama strana kategorija.
Hajde mi iskreno reci, jesi li cuckold? Uzbuđuje li te da te verenica vara pred venčanje?Hvala Bogu pa nas ima raznih. Poštujem svačije mišljenje ali imam i svoje
A ja bih kao to sad trebao tebi da kažem, osobi koju jedva poznajem uopšteno.Hajde mi iskreno reci, jesi li cuckold? Uzbuđuje li te da te verenica vara pred venčanje?
Na osnovu toga šta podržavaš, pitanje je više bilo retoričko.A ja bih kao to sad trebao tebi da kažem, osobi koju jedva poznajem uopšteno.
Samo iznosim svoje mišljenje na temu na kojoj se pišeNa osnovu toga šta podržavaš, pitanje je više bilo retoričko.
Nemam ja ništa protiv toga da izneseš svoj stav, taman posla. Samo pokušavam da razumem kako neko može reći da mu je okej da ga verenica vara pre venčanja. Svakako je to tvoj život i tvoja sreća, uspeh ili pad.Samo iznosim svoje mišljenje na temu na kojoj se piše
Ja ću ti samo reći jedno a to je da ta ista verenica mene može prevariti i pre i posle venčanja ako želi i ako hoće ... ne mogu ja lancima i katancima da je držim ... prema tome, dabomeNemam ja ništa protiv toga da izneseš svoj stav, taman posla. Samo pokušavam da razumem kako neko može reći da mu je okej da ga verenica vara pre venčanja. Svakako je to tvoj život i tvoja sreća, uspeh ili pad.