Da li deluje nemoguće?

Ja sam to i pre pricao da je forum postao rijaliti.
Kaži mi kroz kakav proces prolaze ljudi koji nekoliko godina provedu ovde?
Jer, proces mora da se desi, bilo gde da se nalazimo...

Šta misliš, da li jednog momenta nastupi usijanje, pa čovek počne da spašava integritet svoje ličnosti?
Mislim da se meni to dogodilo... u smislu da sam otupela na užase ovog mesta i da mi (skoro) niko
ništa ne može više...

Kaži mi kroz kakav proces prolaze ljudi koji nekoliko godina provedu ovde?
Jer, proces mora da se desi, bilo gde da se nalazimo...
Proces, ima vise procesa, ali ljudi ovde dolaze iz razlicitih pobuda, neko provodi manje vremena neko vise neko se uloguje par puta godisnje ...ali pretpostavljam da pricamo o "redovnim" forumasima...ja mogu da pricam samo iz svoje perspektive, kako i sta utice na mene i mislim da sam u par postova to i izneo manje vise.

Mislim da je ovo odgovor, samo sto ne smatram da mi niko nista ne moze ali najveci problem mogu sam sebi da napravim, znaci niko ne moze da mi napravi neki problem kao sto ja sam sebi mogu da napravim.
Da... sve je onako kao je nama u glavi...to je realnost naša... a ljudi ne shvataju da su zbog toga i sve razlike...
sasvim sam sigurna da bi divno bilo kada bi ljudi bili mnoooogo više edukovani da sami sebe mogu "popravljati",
psihoanalizom bolje razumeti i kanalisati sebe u najbolje pravce... Nažalost, mnogi nisu dovoljno edukovani ni
za manje poduhvate ličnog opstanka

Da... sve je onako kao je nama u glavi...to je realnost naša... a ljudi ne shvataju da su zbog toga i sve razlike...
sasvim sam sigurna da bi divno bilo kada bi ljudi bili mnoooogo više edukovani da sami sebe mogu "popravljati",
psihoanalizom bolje razumeti i kanalisati sebe u najbolje pravce... Nažalost, mnogi nisu dovoljno edukovani ni
za manje poduhvate ličnog opstanka
Fali nam duhovnosti, samokriticnosti, objektivnosti i rada na sebi.
Toga covek treba da bude uvek svestan i da bude svestan svojih dela, reci i misli pa cak i da odem dalje i pomisli, ali to je vise ono monaski.

Fali nam duhovnosti, samokriticnosti, objektivnosti i rada na sebi.
Toga covek treba da bude uvek svestan i da bude svestan svojih dela, reci i misli pa cak i da odem dalje i pomisli, ali to je vise ono monaski.
Mislim da su ljudi u velikoj apatiji, naravno ima i oni kojima sve ide i cvetaju ruze ili to barem tako predstavljaju ali nebitno ...vazno je rad na sebi ako toga nema, ne mozemo biti nikakvi ljudi....sto kaze Diogen kada su ga pitali pa zasto nosis svecu usred dana, pa zato sto trazim coveka"!

Blog je dobar za one koji se zanose da će jednog dana svoje stihove i ostala pisanija prikupiti i štampati...
Društvo "u pokušaju"... tek kad izađeš iz tog ludila, vidiš ko je ostao, hahahahahah
Da, zanimljiv blog je imao onaj Darth Vader kada je detaljno opisivao sta radi :hahaha: i na kraju se ozeni dobi neku decu i cao forume....hasta la vista babe....

Čitav život treba raditi da bi se ovo postiglo...
ljudi ne znaju ni koje knjige da čitaju, ni koju muziku da slušaju, niti šta to tačno
znači "raditi na sebi"... Koliko je znanja potrebno da bi čovek mogao sam sebe da tumači i razume?
Raditi na sebi, posvetiti se svojem unutrasnjem JA, tako barem to shvatam ...naravno muziku, filmove i druge vrste umetnosti gledam da to bude, da to ima neku svrhu i poentu zbog cega to gledamo i da naucimo nesto iz toga, ne samo radi zabave i ubijanja vremena...a znanje treba pretociti u neko dobrocinstvo....ako mi uopste i znamo nesto, mada smatram da ne znam nista kad sve saberem.

Da, zanimljiv blog je imao onaj Darth Vader kada je detaljno opisivao sta radi :hahaha: i na kraju se ozeni dobi neku decu i cao forume....hasta la vista babe....
Da... neuobičajen... kao neki dnevnik u slikama... plus poneka rečenica...
Ipak sam imala nekakav otpor prema njemu... nije mi se dopalo to što je bio prostitut...
dozvoljavam i to da je problem u meni...

Raditi na sebi, posvetiti se svojem unutrasnjem JA, tako barem to shvatam ...naravno muziku, filmove i druge vrste umetnosti gledam da to bude, da to ima neku svrhu i poentu zbog cega to gledamo i da naucimo nesto iz toga, ne samo radi zabave i ubijanja vremena...a znanje treba pretociti u neko dobrocinstvo....ako mi uopste i znamo nesto, mada smatram da ne znam nista kad sve saberem.
Kvalitetan si čovek...predivne su ti osnove!

Zamisli kakav ćeš car biti kada budeš bio mator i kada ti se sve razbistri! :heart2:

Kvalitetan si čovek...predivne su ti osnove!

Zamisli kakav ćeš car biti kada budeš bio mator i kada ti se sve razbistri! :heart2:
Hvala na komplimentu ali mislim da mogu da budem mnogo bolji covek odnosno osoba, znam da imam osnove ali te osnove su zatrpane duboko o ova tema sto si otvorila me podstakla da iznesem neke svoje misli i neka zivotna iskustva, ali to mogu samo ovakve teme a ne one ana......

Ne treba baš ni previše ozbiljno, tragično i melanholično shvatiti pisanija po forumu... :confused:
Nigde nije zahtev da se vode visoko intelektualni ili fini razgovori. A i ljudi se šale i sprdaju...

Ja ovo doživljavam kao kutak da uhvatim period kad ovde mogu da pobegnem od svojih briga i problema, nemam neka prevelika očekivanja od svega niti da ću nešto previše pametno naučiti ili dobiti visok kvalitet zabave. :kolac:

Ja jedino očekujem malo više kreativnosti od drugih članova u svemu :mrgreen:

Hvala na komplimentu ali mislim da mogu da budem mnogo bolji covek odnosno osoba, znam da imam osnove ali te osnove su zatrpane duboko o ova tema sto si otvorila me podstakla da iznesem neke svoje misli i neka zivotna iskustva, ali to mogu samo ovakve teme a ne one ana......
Znači, ova tema te je podsetila ko si ti?
Da si ti samo jedan jedini koji se setio sebe, to je dar od Boga i od ove teme!
Vredelo je...
Tu su i drugi koji komentarišu...
I oni su tu, jer znaju ko su...

:vzagrljaj:

Ne treba baš ni previše ozbiljno, tragično i melanholično shvatiti pisanija po forumu... :confused:
Nigde nije zahtev da se vode visoko intelektualni ili fini razgovori. A i ljudi se šale i sprdaju...

Ja ovo doživljavam kao kutak da uhvatim period kad ovde mogu da pobegnem od svojih briga i problema, nemam neka prevelika očekivanja od svega niti da ću nešto previše pametno naučiti ili dobiti visok kvalitet zabave. :kolac:

Ja jedino očekujem malo više kreativnosti od drugih članova u svemu :mrgreen:
Jeste ali sve se skoro svelo na sprdnju, nije zivot samo to ili sprdnja ili rasprave bukvalno svadje ,nisu cak ni rasprave na zdravoj osnovi.

Back