Da li deluje nemoguće?

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.858
Da li možemo da prevaziđemo formu kontakta ovde tako što poništimo
sopstvenu neiskrenost dok tvrdimo da smo lepi, sposobni, postojani,
pametni i vešti?

Da li deluje nemoguće da govorimo o onome što se ne može, što se ne
zna?

Da li je nemoguće ogoliti svoje emocije, priznati da nešto ne znamo, ne
umemo, pokazati svoju nesavršenost, svoju ranjivost?

Da li je nemoguće da priznamo koliko se loše osećamo u raskinutoj vezi,
kako ne možemo da prihvatimo smrt roditelja, kako se osećamo bez dobrog
posla i bez para u ovoj sveopštoj nesigurnosti i koliko strahujemo od budućnosti?

Da li je nemoguće da razbijemo zid ekrana u etru i da se dodirnemo sopstvenim
nesigurnostima i razumevanjem?

:vzagrljaj: :vzagrljaj::vzagrljaj:

Ne bih se složio sa ovim, pa ovde imaš više ovih što kukaju kako im je sve loše, kako nemaju sreće u ljubavi, kako su razvedeni itd.

Pa onda kad neko kaže nešto lepo i kontra o sebi bude "vidi ga ovaj" ili "vidi ovu".

pametni i vešti?

zna?

posla i bez para u ovoj sveopštoj nesigurnosti i koliko strahujemo od budućnosti?

Pa priznaje se stalno :aha:

Deder, ti se to spremap nešto da priznaš? :namcor:

Pa priznaje se stalno
:aha:

Deder, ti se to spremap nešto da priznaš? :namcor:
Pa priznaje se stalno
:aha:
.... gde se to stalno priznaje?
U kafanama?

pametni i vešti?

zna?

Nemoguće je. Ovde su svi pametni, sposobni,uspešni....ovakva vrsta foruma opstaje da se leče kompleksi. Sve što nisam i ne mogu u stvarnom životu, mogu ovde. Otprilike, ta su razmišljanja.
Što bi rekao M.A......ja sve mogu i sve umem, samo sebe ne razumem.....

Kako god okrenes po kom god kriterijumu , ja sam glup...
Ako je kriterijum lopovluka, glup sam
Ako je kriterijum smuljaj nesto da se uvuces nekom u bulju pa na kvarno posle, glup sam
Ako je po kriterijumu politike, glup sam
Ako je po kriterijumu ako ne razume lucky lu onda je to glupo , glup sam
Ako je po kriterijumu mora bar 4 moderatora da vide smisao u tome sto pises, glup sam
Ako je kriterijum po srpskim bajkama, onda sam lazov, posto sve sto se stvarno desava a ne ono sto je verovatna i simpaticna pricica, to je vise nalik na laz ljudima u Srbiji..
Ali je zato sve istina kad neko naglo uspe a blage veze nema, ako odjednom od jedva studenta postane doktor nauka i nacelnik za poljoprivredu jednog regiona...

Tako da meni lako da za sve priznam da sam glup....svaki dan sam stavljen u tu poziciju od vecine, tako da sam navikao...
Jaoj nisam vam vratila 100 dinara, nije namerno.....nije nije...zato sam ja u ocima video da nesto nije u redu pa sam zato i proverio....ali sam glup jos jednom...
Pa cuveno ubedjivanje da si glup da bi se okoristili navodjenjem na neku odluku..
Pa rodbina, omiljeno glup si jer ne razumemo nista sta pricas...

Pa i tamo, al i na forumu :huh:
Lično imam falinku: ne šećkam se po forumima, ne zalazim po krstaričinim kafanama,
ne idem na ljis i politiku, tako da mnooooge stvari ne poznajem i ne znam da se vode
iskreni, otvoreni razgovori u kojima forumaši priznaju svoje slabosti...
To mi je malo i neverovatno, verujem da je pre slučajnost, nego pravilo...

Namerno sam na Psihologiji postavila to pitanje, jer, nadam se, da poštovaoci ovog ptf-a
jasnije vide ovako postavljeno pitanje, nego neko ko nekom na ramenu šta priča u kafani..

Kako god okrenes po kom god kriterijumu , ja sam glup...
Ako je kriterijum lopovluka, glup sam
Ako je kriterijum smuljaj nesto da se uvuces nekom u bulju pa na kvarno posle, glup sam
Ako je po kriterijumu politike, glup sam
Ako je po kriterijumu ako ne razume lucky lu onda je to glupo , glup sam
Ako je po kriterijumu mora bar 4 moderatora da vide smisao u tome sto pises, glup sam
Ako je kriterijum po srpskim bajkama, onda sam lazov, posto sve sto se stvarno desava a ne ono sto je verovatna i simpaticna pricica, to je vise nalik na laz ljudima u Srbiji..
Ali je zato sve istina kad neko naglo uspe a blage veze nema, ako odjednom od jedva studenta postane doktor nauka i nacelnik za poljoprivredu jednog regiona...

Tako da meni lako da za sve priznam da sam glup....svaki dan sam stavljen u tu poziciju od vecine, tako da sam navikao...
Jaoj nisam vam vratila 100 dinara, nije namerno.....nije nije...zato sam ja u ocima video da nesto nije u redu pa sam zato i proverio....ali sam glup jos jednom...
Pa cuveno ubedjivanje da si glup da bi se okoristili navodjenjem na neku odluku..
Pa rodbina, omiljeno glup si jer ne razumemo nista sta pricas...
Alal vera, Umri muški!
Pridružujem ti se! Da znaš da nisi sam u svojoj gluposti!
Isto sam glupa kao i ti, čini mi se i gluplja... puštam da me rođeni zahebavaju i koriste....

Nemoguće je. Ovde su svi pametni, sposobni,uspešni....ovakva vrsta foruma opstaje da se leče kompleksi. Sve što nisam i ne mogu u stvarnom životu, mogu ovde. Otprilike, ta su razmišljanja.
Što bi rekao M.A......ja sve mogu i sve umem, samo sebe ne razumem.....
Da li sam glupa ako verujem, da ima baš dosta glupih dobrica na forumu, koje bih najradije zagrlila i nastavila sa njima
da uživam u jedinom ispravnom odnosu koji postoji?

Alal vera, Umri muški!
Pridružujem ti se! Da znaš da nisi sam u svojoj gluposti!
Isto sam glupa kao i ti, čini mi se i gluplja... puštam da me rođeni zahebavaju i koriste....
Pise i to , nemoguce da sam to zaboravio da napisem, nego njima moras da oprostis i jos da ponudis lubrikant....
Ali mora da se odvajas od takve rodbine, inace ode zivot u 3 pm....
Znaci pusti da te magare, ali moras da se odvajas...ona druga taktika koju obicno vidimo od brace i sestara , da se slizu i onda nekako nadju zajednicki jezik nije po meni efikasna, to je za one koji ne mogu drugacije..

Da li sam glupa ako verujem, da ima baš dosta glupih dobrica na forumu, koje bih najradije zagrlila i nastavila sa njima
da uživam u jedinom ispravnom odnosu koji postoji?
Pazi vaze dva pravila, ljudi preslikavaju svoje radne i zivotne odnose na skoro sve sfere svog zivota, sto znaci da ce ako su na poslu poceli da budu stoka, uskoro ce i u zivotu , ako su u ekonomiji poceli da budu bez obraza, uskoro ce i u zivotu..

Tako da to je jedna stvar koje moras da se pazis , kako vetrovi duvaju , tako se ljudima dupeta okrecu kao petao na odzaku....eto ti napravi limarski znak u obliku dopeta da vidim ekonomski pokazatelj , dosta nam je petlova...

A drugo je svi se ugledaju na moc, a moc je obicno vlast, tako da posle 5 godina vecina ljudi kopira nacin ponasanja onog na vlasti...i tu treba da se pazis toga....jeste to isti borivoje od pre 10 godina, ali je od pre mesec dana proslo 5 godina ove vlasti , i sad je malo nalik na ovu vlast...u nasem slucaju vec 7 godina je nalik na ovu vlast....prvih pet je mozda bio sam svoj..

Back