Da li delite nekog sa nekim? Ja npr.delim jednu devojku sa njenim muzem.Mozda to i nije Ok ali ima tu i lepih strana, devojka te sutra ne zove da smara, ne moras da ga vadis,mozes da ides da muvas nesto drugo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li delite nekog sa nekim? Ja npr.delim jednu devojku sa njenim muzem.Mozda to i nije Ok ali ima tu i lepih strana, devojka te sutra ne zove da smara, ne moras da ga vadis,mozes da ides da muvas nesto drugo...
Kako to? Već je trudna?Da li delite nekog sa nekim? Ja npr.delim jednu devojku sa njenim muzem.Mozda to i nije Ok ali ima tu i lepih strana, devojka te sutra ne zove da smara, ne moras da ga vadis,mozes da ides da muvas nesto drugo...
ne morash da ga vadish?
Ne, Tara, ti ne kapiraš, on i NE ŽELI da ga ona zove...kako je tuzno sto se tripujes da bi te inace zvala,ali ovako ti je lakse,kao ne zovete jer ima muza...blah....
kako je tuzno sto se tripujes da bi te inace zvala,ali ovako ti je lakse,kao ne zovete jer ima muza...blah....
chekaj bre, a ako joj napravish dete??!!Pa sto kad je udata???
Kako to? Već je trudna?
Ne volim da me neko smara.Obicno devojka dominira dok muskarac ne spava sa njom.Kad mu se preda onda on ne moze da se otkaci od nje...zove stalno,salje poruke,hoce kao neku vezu i takve gluposti...
chekaj bre, a ako joj napravish dete??!!
ma da, veza i te gluposti...dominacija...girl power i to...
![]()
O tome ona vodi racuna
yeah right..
bolje da ti se tema zove 'da li yebete nechiju zenu'
Skuplja fiskalne racune ...verovatno.
Ma da,samo jedan dan imas da pevas pesmu,,Jednog dana resio moj tata.....,,:-|:rolleyes:
![]()
da, rekla bih da ne ebem nechiju zenu..
Ma necu da razmisljam o tome.Ona je UDATA
Samo napred pulp..nabaci ti neki njen snimak u kompromitujucim pozama..uzmi joj posle kesh.
:shock::shock::shock:
Imala sam neki sex utisak o tebi![]()