Да ли деца вегани имају бољи имунитет

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
36.522

Да ли деца вегани имају бољи имунитет​

Гошћа новог подкаста „Здрав животни водич са Данијелом Давидов Кесар“ биће Данијела Пантић Цонић, водитељка, тренер личног развоја и доктор наука. Она ће у подкасту говорити о радионицама о здрављу и исхрани које држи по читавој Србији, али и свом искуству о томе како је постала веган, због чега јој је и исхрана детета базирана на веганској кухињи, како је донела одлуку да се породи код куће у базену…
Она је рекла да 40 одсто држава подржава веганство, да су ти људи здрави и да је најпре постала вегетаријанац због проблема које је имала са штитастом жлездом. „Истраживања су показала да су деца чија је исхрана базирана на биљним намирницама здравија и да имају бољи имунитет“, став је наше гошће.
https://magazin.politika.rs/scc/clanak/572354/podkast/da-li-deca-vegani-imaju-bolji-imunitet
Ja znam da su mnogi cuveni naucnici koji gostuju na Pinku i Hepiju kao Seselj, Bokan, Krstic, Jovana Jeremic usput spomenuli da je veganstvo nametnuto spolja da bi se unistila Srbija, jer kako kazu oni veganstvo nije zdravo ?

:think:

Avokado kilogram je 900din.
Nikako avokado, samo domace podneblje. Grozdje, jabuke, sljive, lesnike moze covek i sam da uzgaja ako je pametan.
Kilogram sargarepe je 70 dinara.
Kada se jede samo voće i povrće potrebne su mnogo veće količine za svaki obrok, nego tipa jedna kruška za užinu.
Dodaju se orasi i eto kalorija

Ok.
Kako ti kažeš.
Ništa loše od moje strane.
Samo uzmi na um.
Na neki način si mi simpatičan.
Osetio sam empatiju, ustvari.
....pa reko, da ti prenesem neke utiske.
Pa i ja tebe gotivim iako se oko pola stvari ne slažemo. Ali to je uglavnom politika, isto kao i sport, neko je vazda kauboj a neko Indijanac. Bilo bi dosadno da nije tako.

A za decu se ne brinem, ćera voli umetnost a sin nauku, teško da će bilo ko od njih dvoje u politiku ili bankarstvo, pa da dospe kod Soroša. Možda bi bilo dobro za finansije, ali ni jedno ni drugo nešto ne mare za te stvari, bar zasad.

Back