Da li deca treba da spavaju kod bake?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
23.487
Čitam na instagramu neku raspravu na ovu temu pa su mi pažnju privukli komentari da mladi roditelji nemaju poverenja u svoje roditelje da će im čuvati decu. Ili komentar, ja sam ga rodila za sebe a ne za babe
Malo mi je čudno da neko ne shvata suštinu osamostaljivanja dece , a ovaj način je prvi korak ka tome. Vaše mišljenje, da li bi dozvolili ili dozvoljavate deci da prespavaju kod bake i deke?

Čitam na instagramu neku raspravu na ovu temu pa su mi pažnju privukli komentari da mladi roditelji nemaju poverenja u svoje roditelje da će im čuvati decu. Ili komentar, ja sam ga rodila za sebe a ne za babe
Malo mi je čudno da neko ne shvata suštinu osamostaljivanja dece , a ovaj način je prvi korak ka tome. Vaše mišljenje, da li bi dozvolili ili dozvoljavate deci da prespavaju kod bake i deke?
Dozvoljavali smo,a i nasi unuci vole da dodju u da prespavaju kod nas.

Stara mi je uvijek govorila da su me kao malog baba i deda koji su me čuvali, totalno razmazili.
Ne bi želio imati tako neko razmaženo derište poput sebe, pa bi dijete kada bi imalo dovoljno godina poslao u vojni internat.

🥰 🐈

🤣

Presmiješni i preslatki su ovi mali, žuti, kratkonogi, kosooki jazavčići i jazavice.

🦡🦡🦡

pa zavisi ako su ti mladi roditelji kad su bili mali spavali kod deke i bake onda me cudi da su izrazili u tolike idiote

Back