- Poruka
- 88.812
zabranjeno je da sam gajiš duvan. Nisi znao?Za koka kolu se slažem, a duvan možeš i sam da uzgajaš, nije to droga pa da je zabranjeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zabranjeno je da sam gajiš duvan. Nisi znao?Za koka kolu se slažem, a duvan možeš i sam da uzgajaš, nije to droga pa da je zabranjeno.
лицемерје на сваком кораку, све свале на потрошаче а они згрћу милијарде што на производњи отрова што на лековима који наводно лече болести тако изазванеto ti je isto kao sto prave automobile koji mogu da voze brze od 150km/h a onda naplacuju kazne za brzu voznju.
Jeste, rak se dobija od stresa, kaze pametna persona.i plus je pametna.
To što nije na liniji sa tvojim razmišljanjem...
Pretpostavljam da osobe sa ovakvim stavom rak ne lece u bolnicama nego kod vracara i nadrilekara.као што рекох, завист, злоба..стрес и фрустрација изазови много више болесто него дуван или гојазност
Ноуп, овакве особе су потпуно здраве. А ви недебели и умни? Потребан вам је лечник?Jeste, rak se dobija od stresa, kaze pametna persona.
Pretpostavljam da osobe sa ovakvim stavom rak ne lece u bolnicama nego kod vracara i nadrilekara.
Moze, uz dozvolu.zabranjeno je da sam gajiš duvan. Nisi znao?
Za sad nisi ili za sad niko u porodici ti, pa kad ti zakaci nekoga u porodici ili, ne daj boze, tebe onda ces ici kod nadrilekara ili vracare?Ноуп, овакве особе су потпуно здраве. А ви недебели и умни? Потребан вам је лечник?![]()
Opa, Mito. Mito, sta ti kaze zena sto razmenjujes fotografije sa forumasicama? Ne krijes valjda?Nisi ti video Nataliju...
Natalija je postavljala slike po forumu milion puta nego ti nisi videoOpa, Mito. Mito, sta ti kaze zena sto razmenjujes fotografije sa forumasicama? Ne krijes valjda?
Jbg, ja sam na forumu samo u naletima. Za razliku od nekih kojima je ovo ovde zivot.Natalija je postavljala slike po forumu milion puta nego ti nisi video
Neće da bidne baš tako.zabranjeno je da sam gajiš duvan. Nisi znao?
ja znam da sam kupovao krdžu tamo negde iz hercegovine a zvala se "šverc"Neće da bidne baš tako.
Naše budaletine su upisale u "Zakon o duvanu" samo Nicotiana tabacum L.
E sad, postoji i Nicotiana rustica, kod nas poznata i kao "krdža".
Sadrži otprilike 8-10 puta više nikotina od tabacum vrste.
Kako nikotin sam po sebi nije štetan (štetan je duvanski dim), to je čak i prednost,
jer ćeš za istu količinu nikotina udahnuti mnogo manje duvanskog dima.
Ali čak ni to nije mnogo bitno, važno je da naši lopovi ne mogu da ti zabrane gajenje te vrste.![]()
treba ih ispisati sa osiguranja pa nek placaju celu sumu kada obole od karcinoma, skleroze, secera.........Da li debeli i pušači trebaju da plaćaju više za zdravstveno osiguranje obzirom da se češće i ozbiljnije razboljevaju od onih koji vode računa?
Pogledajte prilog 1454447
treba ih ispisati sa osiguranja pa nek placaju celu sumu kada obole od karcinoma, skleroze, secera.........
kako uvek ubodem nekoga............kad ne pazim sta pisem.Milunka ko ti je platijo promenu pola?
Ja. Jamcno
а ти иначе имаш бесплатно здравствено? Јеси у СНСу?treba ih ispisati sa osiguranja pa nek placaju celu sumu kada obole od karcinoma, skleroze, secera.........
placam osiguranje decenijama a za to vreme imao samo tri puta gripu. Celo vreme finansiram gore navedene moje sugradjane.а ти иначе имаш бесплатно здравствено? Јеси у СНСу?
A šta je sa mršavim nepušačima koji suludom vožnjom izazovu sudar u kojemtreba ih ispisati sa osiguranja pa nek placaju celu sumu kada obole od karcinoma, skleroze, secera.........
to se pokriva iz poreza za benzinA šta je sa mršavim nepušačima koji suludom vožnjom izazovu sudar u kojem
2-3 osobe poginu, a on ostane doživotni invalid?
па зашто си плаћао? Ако чуваш здравље, шта ће ти осигурање?placam osiguranje decenijama a za to vreme imao samo tri puta gripu. Celo vreme finansiram gore navedene moje sugradjane.
I Natalija uteruje.па зашто си плаћао? Ако чуваш здравље, шта ће ти осигурање?
i takom dozivotno ukinuti osiguranje. Mora se zavede red u drzavu.A šta je sa mršavim nepušačima koji suludom vožnjom izazovu sudar u kojem
2-3 osobe poginu, a on ostane doživotni invalid?
a ko me pita? mora placam po zakonu osnovno osiguranje.па зашто си плаћао? Ако чуваш здравље, шта ће ти осигурање?