Da li debeli i pušači trebaju da plaćaju više za zdravstveno osiguranje?

to ti je isto kao sto prave automobile koji mogu da voze brze od 150km/h a onda naplacuju kazne za brzu voznju.
лицемерје на сваком кораку, све свале на потрошаче а они згрћу милијарде што на производњи отрова што на лековима који наводно лече болести тако изазване

i plus je pametna.
To što nije na liniji sa tvojim razmišljanjem...
Jeste, rak se dobija od stresa, kaze pametna persona.
као што рекох, завист, злоба..стрес и фрустрација изазови много више болесто него дуван или гојазност
Pretpostavljam da osobe sa ovakvim stavom rak ne lece u bolnicama nego kod vracara i nadrilekara.

Jeste, rak se dobija od stresa, kaze pametna persona.

Pretpostavljam da osobe sa ovakvim stavom rak ne lece u bolnicama nego kod vracara i nadrilekara.
Ноуп, овакве особе су потпуно здраве. А ви недебели и умни? Потребан вам је лечник? :D

zabranjeno je da sam gajiš duvan. Nisi znao?
Moze, uz dozvolu.
Ноуп, овакве особе су потпуно здраве. А ви недебели и умни? Потребан вам је лечник? :D
Za sad nisi ili za sad niko u porodici ti, pa kad ti zakaci nekoga u porodici ili, ne daj boze, tebe onda ces ici kod nadrilekara ili vracare?

zabranjeno je da sam gajiš duvan. Nisi znao?
Neće da bidne baš tako.
Naše budaletine su upisale u "Zakon o duvanu" samo Nicotiana tabacum L.
E sad, postoji i Nicotiana rustica, kod nas poznata i kao "krdža".
Sadrži otprilike 8-10 puta više nikotina od tabacum vrste.
Kako nikotin sam po sebi nije štetan (štetan je duvanski dim), to je čak i prednost,
jer ćeš za istu količinu nikotina udahnuti mnogo manje duvanskog dima.
Ali čak ni to nije mnogo bitno, važno je da naši lopovi ne mogu da ti zabrane gajenje te vrste.:whistling:

Neće da bidne baš tako.
Naše budaletine su upisale u "Zakon o duvanu" samo Nicotiana tabacum L.
E sad, postoji i Nicotiana rustica, kod nas poznata i kao "krdža".
Sadrži otprilike 8-10 puta više nikotina od tabacum vrste.
Kako nikotin sam po sebi nije štetan (štetan je duvanski dim), to je čak i prednost,
jer ćeš za istu količinu nikotina udahnuti mnogo manje duvanskog dima.
Ali čak ni to nije mnogo bitno, važno je da naši lopovi ne mogu da ti zabrane gajenje te vrste.:whistling:
ja znam da sam kupovao krdžu tamo negde iz hercegovine a zvala se "šverc"

Back