Da li Davud Delimedjac moze biti sljedeci presjednik Srbije?

ZabranjeniLegenda

Buduća legenda
Poruka
35.191
Lider trenutnih studentskih protesta, Novopazarac i casni srpski drzavljanin Davud Delimedjac se pokazuje kao hrabar, castan, rjecit i mudar mlad decko sa velikom politickom buducnoscu, da li smatrate da on moze da postane novi preśednik i lider Srbije?

Ge8F9lqX0AA7Jg-.jpg

https://nova.rs/emisije/utisak-nedelje-milica-pendic-luka-vuksanovic-i-david-delimedjac/

Lider trenutnih studentskih protesta, Novopazarac i casni srpski drzavljanin Davud Delimedjac se pokazuje kao hrabar, castan, rjecit i mudar mlad decko sa velikom politickom buducnoscu, da li smatrate da on moze da postane novi preśednik i lider Srbije?

Pogledajte prilog 1661087

https://nova.rs/emisije/utisak-nedelje-milica-pendic-luka-vuksanovic-i-david-delimedjac/

Ovi sa maramama i sto gostuju na raznim medijskim glasilima mi nikad nisu ulivali poverenje a pogotovo sto zivi u Srbiji i podrzava neki navodni genocid.

Juče kada sam video fotografiju kako neki Crnogorac maršira u narodnoj nošnji, sa crnogorskom zastavom i sabljom po Beogradu želudac mi se izvrnuo.
Eto šta smo dočekali braćo Srbi, da nam naoružani Crnogorci u sred Srbije menjaju vlast, a mi samo stojimo i gledamo.
Ja nisam išao u Crnu Goru 2020. da rušim Mila Đukanovića.

Mislis da su ljudi iz Nisa casnjji od Novog Pazara?
Nis je poseban grad, filozofski , tu ces da nadjes moravski obraz, nije bas postenje, ali secnu se....ali to je najdalje sto moze na jug, ne smes vise, juzna morava od Nisa, ..
Iskreno nemam nista protiv ni iz Valjeva, patriotski kraj, kraj koji od svih krajeva Srbije najvise postuje vojsku , i to iskreno iz dushe...i bez rezerve..
To su moji favoriti...
Ja sam imao srecu pa pored tih desetak i vise kasarni , da sam proveo deo vojnog roka i u Valjevu ...uopste nisam bio na laganica mestu , pesadija, pa veza pa spec jedinice ali bez zezanja spec, ne osice...ali toliko postovanja prema vojsci u gradu i okolnim selima nigde i nikad pre ni posle ne videh...

Beograd, sramota me da kazem kako se BG ponasa prema vojnicima...ne vojna lica nego ovako gradjanstvo...

Juče kada sam video fotografiju kako neki Crnogorac maršira u narodnoj nošnji, sa crnogorskom zastavom i sabljom po Beogradu želudac mi se izvrnuo.
Eto šta smo dočekali braćo Srbi, da nam naoružani Crnogorci u sred Srbije menjaju vlast, a mi samo stojimo i gledamo.

Ovo je osveta 🇲🇪 🦅

Inace smatra se da protesti u Beogradu su poceli 1936. godine kada je crnogorski student cetinjanin Žarko Marinović ubijen na protestu 🙏 :

Crnogorski studenti i studentkinje uputili su pismo u kojem su izrazili punu podršku kolegama i koleginicama u Srbiji, koji su stupili u blokade državnih fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

„Decenijama su se studenti/kinje iz regiona borili rame uz rame za svoja prava i bolje uslove za čitavo društvo. Još pre 88 godina crnogorski student Žarko Marinović ubijen je u Beogradu na studentskim demonstracijama boreći se protiv batinjanja studenata od strane policijskih i parapolicijskih snaga. Upravo u njegovu čast, studenti u našim zemljama proslavljaju 4. april kao Dan studenata. Ne smemo zaboraviti da su današnje blokade tekovina 4. aprila“, naveli su oni u pismu.
_117838603_zarkomarinovic.jpg.png

🇲🇪🦅 Crnogorska sloboda je zarazna! Eviva !

https://n1info.rs/vesti/preko-hiljadu-studenata-iz-crne-gore-podrzalo-kolege-i-koleginice-u-srbiji/

ako smo imali kurvata brnabu za premijera zasto ne bi i vehabiju sa precjednika?

Back