Da li danas postoje osecajni?

Ah, danas ti ima svakakvih predrasuda... Ima raznih i cura i momaka...
Ubijedjena sam da ima osjecajnih momaka, jer i sama znam neke. Doduse, vise je onih drugih, ali tu su u pitanju neki kompleksi... Oni su zaludjeni time da imaju dobara kola, mobilni, i slicno, kao da su sve cure sponzoruse, pa se tako i ponasaju, tipa "macho". Zbilja, one koje oni i najvise jure su sponzoruse 8) 8)
no, u svakom slucaju ima ih....daj malo optimizma:-) :!:

Mala Mo:
Ubijedjena sam da ima osjecajnih momaka, jer i sama znam neke. Doduse, vise je onih drugih, ali tu su u pitanju neki kompleksi... Oni su zaludjeni time da imaju dobara kola, mobilni, i slicno, kao da su sve cure sponzoruse, pa se tako i ponasaju, tipa "macho". Zbilja, one koje oni i najvise jure su sponzoruse 8) 8)
jel shvatas da je zbog takvog opsteg stava nama ovakvim tesko da se probijemo pored sve takve galame tih idiota

ivulei:
Mala Mo:
jel shvatas da je zbog takvog opsteg stava nama ovakvim tesko da se probijemo pored sve takve galame tih idiota
-znaci gomila idiota stoji ispred necega i ti hocesh da se probijes i stanesh na celo :roll:

NISLIJKA:
ivulei:
...Da li danas postoje osecajni kao ja ili je to izumrla vrsta? Ili se plase da se ne izblamiraju u drustvu?
Devojke i momci sta mislite?

Sto bre da se izblamiraju?
Pa devojke bas vole osecajne momke!!! :D :D
Zar ne de devojke?

Takvu jos nisam upoznao! U danasnje vreme ako je neko osecajan smatraju da mu fali nesto u glavi! :shock:

Pa mozda i postoje osecajni muskarci ali to se u danasnjem vremenu devojki bogomoljki nikako ne isplati. Ne bih da generalizujem ali iz mog iskustva zakljucujem sledece, ako si osecajan prema devojci ona ce to u pocetku prihvatiti i biti srecna zbog toga ali ce joj na kraju dosaditi i kad te bude iscedila odbacice te i naci drugu zrtvu. Naravno da nisu sve takve, ali velika vecina jeste.

ivulei:
Sta mislite zasto je duplo vise poruka u kojima ona trazi njega, nego on nju? Da li danas postoje osecajni kao ja ili je to izumrla vrsta? Ili se plase da se ne izblamiraju u drustvu?
Osećajnih će biti dok traje ova već prilično razdrndana planeta. Za drugi deo problema najviše su krive same dame, lošeg ponašanja, sve oskudnijeg i primitivnijeg rečnika, namazane kao indijanci, sve razgolićenije, i uopšte sve što čine misleći da privuku muškarce, čine u korist sopstvene štete.

Espanol:
ivulei:
Sta mislite zasto je duplo vise poruka u kojima ona trazi njega, nego on nju? Da li danas postoje osecajni kao ja ili je to izumrla vrsta? Ili se plase da se ne izblamiraju u drustvu?
Osećajnih će biti dok traje ova već prilično razdrndana planeta. Za drugi deo problema najviše su krive same dame, lošeg ponašanja, sve oskudnijeg i primitivnijeg rečnika, namazane kao indijanci, sve razgolićenije, i uopšte sve što čine misleći da privuku muškarce, čine u korist sopstvene štete.
Najlepsi trenuci ljubavi kojih se secam su dok sam prosto stajao zagrljen sa njom na ulici, nisam video ni ulicu, ni prolaznike, NIKOGA, i plakao sam samo od jednog njenog dodira, dok me pitala zasto placem, i ona sva u suzama, i dok sam joj odgovarao da placem iz istog razloga kao i ona. Nikad se lepse nisam osecao na ovom svetu, bar sam tako mislio, dok nisam saznao da je ona plakala jer nije mogla bez skupih poklona koje je dobijala od drugih i za koje je davala te iste dodire koje sam obozavao. Malo mi je ubijena emotivnost od tada...

Back