Ja to ne bih jela. Sigurno ima buđi u cijeloj tegli samo se nije dovoljno raširila da bi se vidjela.
Zla Beba Veoma poznat Moderator Poruka 12.018 12.05.2023. u 09:34 - Da li da jedem slatko gde je buđ počela da se vata? #26 Ja to ne bih jela. Sigurno ima buđi u cijeloj tegli samo se nije dovoljno raširila da bi se vidjela.
stranac119 Stara legenda Poruka 80.549 12.05.2023. u 14:43 - Da li da jedem slatko gde je buđ počela da se vata? #27 Zla Beba: Ja to ne bih jela. Sigurno ima buđi u cijeloj tegli samo se nije dovoljno raširila da bi se vidjela. Kliknite za proširenje... Pogotovo ako je drzao u garazi,tamo gde miseve ganja.
Zla Beba: Ja to ne bih jela. Sigurno ima buđi u cijeloj tegli samo se nije dovoljno raširila da bi se vidjela. Kliknite za proširenje... Pogotovo ako je drzao u garazi,tamo gde miseve ganja.
LUSJE Stara legenda Poruka 89.304 13.05.2023. u 17:49 - Da li da jedem slatko gde je buđ počela da se vata? #28 Sensei: Imam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ. Da li to samo da očistim pa da jedem resto? Kliknite za proširenje... Očisti i napravi palacinke
Sensei: Imam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ. Da li to samo da očistim pa da jedem resto? Kliknite za proširenje... Očisti i napravi palacinke
Kami Buduća legenda Moderator Poruka 34.228 13.05.2023. u 19:44 - Da li da jedem slatko gde je buđ počela da se vata? #29 Sensei: Imam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ. Da li to samo da očistim pa da jedem resto? Kliknite za proširenje... Mi smo sa pekmeza skidali sloj ako se uhvati, i pekmez jeli
Sensei: Imam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ. Da li to samo da očistim pa da jedem resto? Kliknite za proširenje... Mi smo sa pekmeza skidali sloj ako se uhvati, i pekmez jeli