- Poruka
- 55.249
Imam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ.
Da li to samo da očistim pa da jedem resto?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Slatko se ne baca, samo odvadiš prvi sloj.Imam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ.
to sam i mislioSlatko se ne baca, samo odvadiš prvi sloj.
Slusaj ti ne moras,a ja sam jeo i dalje.Samo ako je tanak sloj,skini kasicicom i slobodno jedi.Teglu kada otvoris sa slatkim,medom,dzemom,i ostalim takvim proizvodima,nemoj nikada da drzis duze u frizideru,jer je to zatvoren prostor i ustajao vazduh.Bolje je da drzis na radnom stolu,gde stalno uzimas slatko za osvezenje sa vodom i samo zatvoris celofan,ne cak ni poklopac,bez celofana.I plus tu struji vazduh,a u frizideru je isto temperatura i do + 10 u donjem deli,u gornjem je oko 3-4 stepena,ali kao sto sam rekao ustajali vazduh lose utice na te stvari.Imam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ.
Sta imam za dorucak? Budjav leeeeebacImam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ.
a jbt i ti sad... neka, nema veze, ja sam lepo skinuo to sa kašičicom i onda jeo sa lebom da se zasladimTo ti je kao da popiješ čašu vode u kojoj je sastrugana koža sa pete..ok, neću dalje![]()
Sretnoa jbt i ti sad... neka, nema veze, ja sam lepo skinuo to sa kašičicom i onda jeo sa lebom da se zasladim
jestejel penicilin beše buđ?
Ne bi me iznenadilo da neka to prodaje prelp Instagrama. I da ima kupacaTo ti je kao da popiješ čašu vode u kojoj je sastrugana koža sa pete..ok, neću dalje![]()
ma neće ništa da mi bude. ja sam moj stomak istrenirao još kao dete, sad i kamenje mogu da jedemSretno![]()
da..toga se secam kao dete da su stare babe tako radile..uzmu kasiku, bace gornji sloj i jedes normalnoSlatko se ne baca, samo odvadiš prvi sloj.
Nemoj..možda ti bude zadnje slatkoImam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ.
Sto volem taj budjavi skines onu koru od budji, a unutra sir pomesan sa zelenim od budji, nevidjeno ukusno.da je sir ne bi ni pitao nego bi ga jos i platio duplo skuplje nego onaj bez budji![]()
već sam ga jeo, ništa mi nijeNemoj..možda ti bude zadnje slatko
Hihihi...onda si cepljenveć sam ga jeo, ništa mi nije![]()
Slobodno, čika Siza je to radio sto puta, i nikada nije bio nikakav problem. Buđ na slatkom ne ide u dubinu, hvata se samo po površini, i samo to ukloni i vozi.Imam neko lepo slatko i držim ga u frižideru ali ga nisam davno jeo i sad vidim počela da se vata buđ.