Kao sto sam dole na nekoj temi vec rekla moj prvi decko i ja smo spavali prvi put posle 1,5 godina. Mislim da je to malo mnogo. Ja sam bila spremna posle 6 meseci, ali je on nesto filozofirao... Imali smo 17 godina. Ne znam, ali ja nikad nisam puno dizala frku oko te nevinosti. Moje dve najbolje drugarice su izgubile nevinost u 23 godini (jedva smo joj izbili mit o cuvanju za brak!!! Sad nam se zahvaljuje!). Moja sestra je to uradila u 15. Sve je individualno...
Kad osetis potrebu da se sjedinis sa njim na taj nacin to ces uraditi. Mozda ce to biti neko obicno vece koje ce se pretvoriti u D-day. (Ne planiraj, nikad ne ispadne tako.) Samo ne cini nista iz obaveze. Ti si ta koja bira kad, gde, kako, sa kim. I obavezno se zastiti, jer oni malo teze prvi put provale kad je "vreme", a i desava im se da malo "porane" sa svrsetkom, jer su previse uzbudjeni. Momci nema ljutis, ali zna da bude i tako!
Ja sam oduvek bila protiv izraza da se nevinost "poklanja" nekom i da se pravi frka. Nevinost je moja i poklanjam sebi taj ulaz u svet zena. Mozda zato sto sam Vodolja na stvari gledam malo drugacije. Kad i to budete hteli da uradite samo bez panike. To je potpuno prorodna stvar. Priroda se potrudila da coveka i zenu napravi tako da dopunjuju jedno drugo i kod sjedinjavanja cine savrseno jedinstvo.