Да ли ћете у периоду од 28. јуна до 12 јула бити на одмору ван земље ?

Да ли ћете у периоду од 28. јуна до 12 јула бити на одмору ван земље ?

• Ukupno glasova
    27
Poruka
21.144
Режим рачуна на ниску излазност, али не иде им на руку проблем што се многи не усуђују да путују због рата у Ирану, као и због примене ЕЕС система и великих гужви на границама.

За режим гласају већином пензионери, ромска популација која је купљена, као и остали најсиромашнији слој људи из руралних средина, који нису видели ни Београд, тако да они најмање губе.

Reći ću turističkim agencijama da me registruju kao da idem, a kad se Vučić zajebe i raspiše izbore, ću da otkažem i da ostaem da glasam protiv njega. :per::mrgreen:
:lol:
Mene kad pozovu da pitaju da li sam za Vučića ja uvek kažem da jesam.:lol:
Samo da se zajebu u proračunu koliko glasova da kupe dovedu ili štagod.:)

Режим рачуна на ниску излазност, али не иде им на руку проблем што се многи не усуђују да путују због рата у Ирану, као и због примене ЕЕС система и великих гужви на границама.

За режим гласају већином пензионери, ромска популација која је купљена, као и остали најсиромашнији слој људи из руралних средина, који нису видели ни Београд, тако да они најмање губе.
Računa li sde i ranije od tog datuma? :mrgreen:

:lol:
Mene kad pozovu da pitaju da li sam za Vučića ja uvek kažem da jesam.:lol:
Samo da se zajebu u proračunu koliko glasova da kupe dovedu ili štagod.:)
Ja bih im naplatio što ću da glasam za njih, samo nisam još siguran da li će mi tražiti da uslikam listić kao dokaz. Mada ima fora da uslikaš, pa onda da prepraviš, plus, uzeo im pare. :mrgreen:

Ja bih im naplatio što ću da glasam za njih, samo nisam još siguran da li će mi tražiti da uslikam listić kao dokaz. Mada ima fora da uslikaš, pa onda da prepraviš, plus, uzeo im pare. :mrgreen:
Ja to ne bih mogao. Nemam baš stomak za to. Ali podržavam.

Ih, bre... nemaš stomak za to? Pa kako bi im uradio nešto adekvatno onome što su zaslužili? Prevariti ih za pare, pa to je plemenito delo. :mrgreen:
Jeste, ali opet ja moram da se srećem sa tim ljudima i razgovaram i dogovaram sa njima, uzimam pare od njih.:roll:
Uživo ne bih ni prošao pored njih. Zaobišao bih ih.

A i teško će nekom ko vozi RAV4 poverovati da bi se prodao za 2 crvene.

Jeste, ali opet ja moram da se srećem sa tim ljudima i razgovaram i dogovaram sa njima uzimam pare od njih.:roll:
Uživo ne bih ni prošao pored njih. Zaobišao bih ih.

A i teško će nekom ko vozi RAV4 poverovati da bi se prodao za 2 crvene.
Komplikovan si, baćo! :mrgreen:

Idem krajem meseca tek, tako da ima vremena i da se izađe, i odbrani pobeda ,pa i da proslavimo kada bude bežao za Moskvu ili gde mu već logistiku spremaju :mrgreen:

Rekoh nedavno: Vrše pritisak na narod da odlajkuje na društvenim mrežama ono što po avovcima ne treba da se lajkuje. Dotle to ide... :lol::lol::lol:
Očajan je.
Sve mu izmiče pod nogama.
Godinama jahao sa ludostima i časkom se sve srušilo ko kula od karata sa nadstrešnicom.
Mislim nismo ga još skinuli da ne bude "pravili ražanj, a zec u šumi", ali pad režima nije daleko.

Back