Da li cete poverovati u predizborna obecanja i zastrasivanja

Kada se i kako odlucujete za koga cete glasati?

• Odlucujem pred same izbore,nakon kampanje

glasova: 0 0,0%
  • Odlucujem blagovremeno tokom cetiri godine

glasova: 5 41,7%
  • Glasam uvek za istu stranku bez obzira na desavanja

glasova: 0 0,0%
  • Konstantno bojkotujem izbore zbog siromasnog izbora politicara

glasova: 7 58,3%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .

manjan14

Primećen član
Poruka
685
Pitanje je jednostavno. Stekao sam utisak da pod uticajem kampanje skoro svi zaborave kako su ziveli prethodne 4 godine. Zanima me koliko vas odlucuje za koga ce da glasa neposredno pred izlazak na biralista. Po meni odluka o tome kome cete dati svoj glas treba da se donese blagovremeno tokom 4 godine a ne 2 dana pred izbore. U naslovu sam namerno naveo i zastrasivanje jer se kampanje pojedinih stranaka zavrsavaju sa parolom "Ako vam je sa nama bilo lose sa njima ce vam biti jos gore".

Nikad do sada nisam glasao i mislim da necu iz razloga sto izborna kampanja na mene ima kontraproduktivan efekat. Mislim, nakon svih sr...a i brljotina koje naprave dok su na vlasti, oni jos imaju obraza da se tokom kampanje ne skidaju sa TVa sa kog prosipaju novu demagogiju i tako vec 20 godina. Klasican primer su Mladjan Dinkic, Velja Ilic, Toma, Aca, DSS, DS, SPS... ma svi u kompletu.

Ja kada izadjem na izbore, zaokruzim sve i tako ponistavam svoj glas. Ne verujem nikome i znam da ko god dodje ce izrazito gledati svoj interes. Zato i imamo takvu razliku medju stalezima da kazem, gde oni koji imaju , imaju enormno a ovi drugi, na rubu gladi. Gde se radan i posten narod bori za goli opstanak. Sve je to ista masina, losi ljudi, bez skrupula, kojima je stalo samo do svoje dobrobiti , statusa i polozaja. Gde daju zivot ali fotelju ne. Koja je briga zapravo za narod Srbije? Njih ponajmanje. Sto bi nas cenili iz sveta, kada vide kako sopstvena drzava tretiraju svoj narod . Za sve oni imaju para, i za kampanje, i za provod, za prvenstav, ovo ono, a za decu, omladinu, trudnice, e tada nema. Fuj, odmah mi pozli kada neko pomene vlast. :kiss:

Како нећу поверовати. Па замисли да не поверујем у сва Томина обећања која неће испунити, ју срамоте. Ја сам веровао да ће да седи испред скупштине на стиропору, да ће да штрајкује глађу и жеђу до избора, да ће се борити за КиМ, да ће му Србија бити испред ЕУ. Ништа од тога није испунио, наравно. Па зашто онда још да му не верујем?

Ja kada izadjem na izbore, zaokruzim sve i tako ponistavam svoj glas. Ne verujem nikome i znam da ko god dodje ce izrazito gledati svoj interes. Zato i imamo takvu razliku medju stalezima da kazem, gde oni koji imaju , imaju enormno a ovi drugi, na rubu gladi. Gde se radan i posten narod bori za goli opstanak. Sve je to ista masina, losi ljudi, bez skrupula, kojima je stalo samo do svoje dobrobiti , statusa i polozaja. Gde daju zivot ali fotelju ne. Koja je briga zapravo za narod Srbije? Njih ponajmanje. Sto bi nas cenili iz sveta, kada vide kako sopstvena drzava tretiraju svoj narod . Za sve oni imaju para, i za kampanje, i za provod, za prvenstav, ovo ono, a za decu, omladinu, trudnice, e tada nema. Fuj, odmah mi pozli kada neko pomene vlast. :kiss:
I ja im svima verujem i svi mi se oni podjednako sviđaju tako da ih sve i zaokružim. Bilo bi i nepravedno kada bih nekoga izostavio.

A što se verovanja tiče, možda i poverujem nekome novome ko me do sada nije slagao.

Back