Da li ceste svadje oznacavaju "pocetak" kraja?!?!

Ja se vise ne svadjam, totalno sam opusten ili u prevodu totalno me boli ......................., ali znam kako to izgleda, svadjanje mirenje, ne resavanje onoga sto je bio razlog za svadju, vec guranja pod tepih, e kad ispod tepiha izraste brdo, od koga vise ni ne vidite jedno drugo ............ cao/zdravo. Ceste "bezrazlozne" svadje ili svadje iz dosade kako ih postavljac zove meni lice na neki veliki - sustinski problem, u koji se ne dira da se "idealna veza" ne bi raspala u param parcad, e onda se nezadovoljstvo i dosada manifestuju kroz ova "male svadjice" - moje misljenje, ali ponavljam nemam ja pojma!:)
dada hajde da precutimo zarad mira u kuci
i kad pukne sine
znaci necu da precutim kad mi nesto smeta, hocu d akazem,ali to ne znaci da hocu da se svadjam ili napadam, ili omalovazavam, samo hocu da razumem zasto je nesto takvo kakvo je da ne bih pocela da smisljam razloge, a poznajuci sebe napravicu scenario za horor film
prema tome, razgovor, razgovor o svemu, naravno kad oboma prija, sto manje tabu tema, to vise ljubavi, razumevanja i paznje
bravo Miko,
 
kafa.jpg

;)

Јес да сам нема 10 минута стукао је горку црну клипачу (2,5 дцл) ал ко би овоме одолео, нек иде притисак на 200 :D;)
 
Kako se otvara jedna po jedna nova tema razgovora, postoje velike sanse da se naidje na neslaganje. Ako se ima srece, neslaganja ce da budu na manje vaznim stvarima.
A ako bas budu na bitnim... pa... postoji toliko ljudi okolo da je bezveze insistirati na samo jednoj njoj / njemu uprkos velikim razlikama u pogledu na svet.
 
čekaj...šta...padnu teške reči, iznakršavamo se majci i sve po spisku...o ostalom arsenalu reči da ne pričam...
...i onda nakon svega toga bi trebalo da je zagrlim, ili ona mene...pa da se bacimo na krevet i da padne gusta jebbačina...? :think:

...ma daj be...

:think: nemam ti ja pojma o tome....za mojih 7.5 god braka teske reci nisu pale, durenja je bilo a i sexa je bilo....:hahaha:....mozda sam se zato i razvela :think: da je dobio koji put da ide u tukija :manikir: mozda bih i dalje bila postena zena....:think:
 

Back
Top