gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
u pravu si nema petice bez bubanja a nabubano gradivo se najbrze zaboravi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini kako bi ti naucio kompletnu istoriju sredonjovekovne evrope , ko je kome mamu maminu i zasto, i ko je bio ko, i ko se udao za koga, sa sve datumima i glupostima nego nabubao. Na History kanalu svaki dan vrhunske istorijske emisije pa daj zaisteresuj ih malo, da ce sami da pozele da nesto doznaju i saznaju. Ovo samo stvara odbojnost.
u pravu si nema petice bez bubanja a nabubano gradivo se najbrze zaboravi
To nije tačno.
ti ces da me ucis kako se dobijaju petice
Ja mislim da treba da se narpavi izuzetak,samo ovaj put,posto je prijemni...
bubanje + privatni casovi...bilo je i onih koji su kao mnogo pametni pa lagali da nije tako
Ja mislim da treba da se narpavi izuzetak,samo ovaj put,posto je prijemni...
mozda sam ja poseban slucaj ali nikad u osnovnoj manju ocenu od 5 nisam dobila samo mi je is srpskog dala 5- zbog onog slova k koje joj je licilo na u i takvu sam joj frku napravila da je morala da ispravi...kad je bilo bombardovanje zakljucili su nam ocene sa tromesecja i samo sam ja imala sve petice...bila sam pravi streber, ali mi nije zao, ispunila sam obecanje koje sam dala dedi da cu uvek imati samo petice
Onda nema svrhe da deca idu 8 godina u školu ako će da se sve priznaje na prijemnom. Prijemni je tu da deca pokažu šta su naučila.
To je već tvoja stvar što si po svaku cijenu htjela imati sve petice.
da bi imao sve petice moras mnogo da ucis i da imas jak motiv...ako jedno od
to dvoje izostane nista od petica osim ako ti ih ne poklone... a te price da je neko multi talentovan za sve oblasti zaboravi
Izrazito inteligentni đaci ne moraju mnogo da uče...
mozda sad... kad sam ja isla u osnovnu skolu i gimnaziju moralo je
to dvoje izostane nista od petica osim ako ti ih ne poklone... a te price da je neko multi talentovan za sve oblasti zaboravi
Za sve ne. Ali jedino oko čega se mora pomučiti ako nema talenta je matematika. I možda strani jezici.
Da li to znaci da je matematika vaznija od stranih jezika?
Mislis da su na zapadu budale sto im deca uce 3-4 strana jezika u skoli?
Da li to znaci da je matematika vaznija od stranih jezika?
Mislis da su na zapadu budale sto im deca uce 3-4 strana jezika u skoli?