N
nikad
Gost
ne vise nikada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JAKA U CEMU,u namestanju utakmica?jkjghk:Zvezdi mozete da pusite ona je najjaca
druze tebi treba pomoc zvezda je vaserska ekipaAnonymous:JAKA U CEMU,u namestanju utakmica?jkjghk:Zvezdi mozete da pusite ona je najjaca
Dobro to ovo "SITMICE",tebi treba neka jaka dioptrija.ZVEZDAS:ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITMICE
Ne zaboravi da je partizan prosle godine igrao sa Hajdukom iz Kule i bilo je nereseno...A i da je Zvezda kojim slucajem kupila tekmu-u sta ne verujem,oni barem i mogu kupiti tekmu,a sta vi mozete?Jedino da nam pushite!Ako ti nesto nije jasno ko je prvi,pogledaj tabelu da vidis realnu cinjenicu! Delije-Vukovar-RSK(Hrvatska)Anonymous:JAKA U CEMU,u namestanju utakmica?jkjghk:Zvezdi mozete da pusite ona je najjaca
JA NISAM GROBAR NEKO VERNI NAVIJACJelena-Vukovar:Ne zaboravi da je partizan prosle godine igrao sa Hajdukom iz Kule i bilo je nereseno...A i da je Zvezda kojim slucajem kupila tekmu-u sta ne verujem,oni barem i mogu kupiti tekmu,a sta vi mozete?Jedino da nam *!Ako ti nesto nije jasno ko je prvi,pogledaj tabelu da vidis realnu cinjenicu! Delije-Vukovar-RSK(Hrvatska)Anonymous:JAKA U CEMU,u namestanju utakmica?jkjghk:Zvezdi mozete da pusite ona je najjaca
Po drugi put-ne pricam s majmunima!!!Anonymous:JA NISAM GROBAR NEKO VERNI NAVIJACJelena-Vukovar:Ne zaboravi da je partizan prosle godine igrao sa Hajdukom iz Kule i bilo je nereseno...A i da je Zvezda kojim slucajem kupila tekmu-u sta ne verujem,oni barem i mogu kupiti tekmu,a sta vi mozete?Jedino da nam *!Ako ti nesto nije jasno ko je prvi,pogledaj tabelu da vidis realnu cinjenicu! Delije-Vukovar-RSK(Hrvatska)Anonymous:JAKA U CEMU,u namestanju utakmica?jkjghk:Zvezdi mozete da pusite ona je najjaca
HAJDUKA
I GLEDAO SAM UTAKMICU NA STADIONU,A TI GUSKO JEDNA AKO TI NESTO NIJE JASNO STAVI DUPLU DIOPTRIJU PA POGLEDAJ SNIMAK NA TV,ILI PROCITAJ NA SAJTU UEFA ZASTO NASIH SUDIJA NEMA NIGDE U EVROPI!
A STO SE TICE KUPOVINE UTAKMICA TREBA DA ZNAS DA FUDBAL I STADION NISU KAZINO ,A KOME JE STALO DO KOCKANJA NEKA TAMO IDE.
I BOLJE SE NE BLAMIRAJ SA SVOJIM GLUPIM KOMENTARIMA
[/quote]Anonymous:ZVEZDA JE IME SAMPIONA![]()
![]()
![]()
:shock: :?
8) :x
![]()
ops:
![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()