C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.197
Sta rece danas; poslace ruske agente iz vlade Srbije
Kakva prćija od drzave*
Kakva prćija od drzave*
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta rece danas; poslace ruske agente iz vlade Srbije
Kakva prćija od drzave*
Znaci Putku prstenac …rekao Putinu da bi mu bilo teško da dođe i da nije tih poseta,
a tebi stalo do putina...Znaci Putku prstenac …
Kralj Eswatinija i njegovih 11 zena u poseti Srbiji nije mala stvar.
Vučić: Rekao sam Putinu da bih teško došao i da nemam važne posete
Bitanga prevarantska samo jednu poveo i mislim da nije ni zvaničnaKralj Eswatinija i njegovih 11 zena u poseti Srbiji nije mala stvar.
Vučić: Rekao sam Putinu da bih teško došao i da nemam važne posete
Званична је. Госпођа Тамара Вучић и Министарка Милица Ђурђевић Стаменковски су је лепо дочекали.Bitanga prevarantska samo jednu poveo i mislim da nije ni zvanična
Toliko o tome......
Još jedna mogućnost je da pošalje Vučevića kao ozbiljnu zamenu, ili Vulina pa i Brnabićku kao "daj da ih skinem sa q..." varijantu.
E sad mi je lakšeЗванична је. Госпођа Тамара Вучић и Министарка Милица Ђурђевић Стаменковски су је лепо дочекали.
Ne, meni je stalo do Vucica zbog Kosovës, doprineo je integraciji severa Kosova u tamosnji ustavno pravni sistem.a tebi stalo do putina...
Зашто онда кмечиш, шта ти не штима?Ne, meni je stalo do Vucica zbog Kosovës, doprineo je integraciji severa Kosova u tamosnji ustavno pravni sistem.
Pa vucic.Зашто онда кмечиш, шта ти не штима?
Лепо запажање капетане.Pa vucic.
Vise bi mu odgovarao djilas
Ispada da se za ne odlazak u kazanj vise brinu nasi krvoloci iz regiona nego mi....
Не долазе само шефови држава.Ovo je uvreda za BRIKS gde dolaze šefovi država dok vuqiq šalje drogiranog Vulina i neke Bože sačuvaj spodobe....
Sudiće vam Putin izdajniciНе долазе само шефови држава.
А људи који чине нашу делегацију су људске громаде!
Живела Србија и БРИКС!
Нећеш ми покварити расположење због сјајне екипе коју Србија шаље у Казањ!Sudiće vam Putin izdajnici
Е то је било сјајно! Нигде Император Путин није дочекан са оволиком љубављу и поштовањем!