faraonn
Elita
- Poruka
- 19.872
...Titov jedini izlaz sa studentima je bio ,poslati im V.Vlahovica i tako je
i uradio...
i uradio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако изабере другу опцију, како си рекла и измири се са народом, онда ће га исти они којима је то обећао обесити за м.у.а. Вероватно прво све његове па њега на крају.ауторска тема
Огроман масован протест и једногласна порука да народ не жели Рио Тинtо у Србији и експлоатацију природе ..е , сада Вучић и влада Србије има две опције и на њему је коју ће опцију да изабере , да ли ће наставити да се оглушава о реч и жељу народа или ће као Тито 1968 да изађе и каже:" народ је у праву , копања неће бити "
Ако изабере прву опцију , на коју га упозоравају и Руси , то значи да ће ускоро иста ова маса да организује неки нови Мајдан и да сруши власт , али ако прихвати другу опцију , онда ће да се измири са овим народом ..
од извора два путића , на коју ћеш страну мој драгане ..
Naravno da je nesto drugo!ако је то поента протеста Рио Тинто, онда је сасвим логично да ихсод буде такав , каквог сам навела , да копања неће бити , али ако је поента протеста нешто друго , онда сам промашила
Ne opraštaju.Ако изабере другу опцију, како си рекла и измири се са народом, онда ће га исти они којима је то обећао обесити за м.у.а. Вероватно прво све његове па њега на крају.
Да ли заиста мислиш да такве корпорације, које су јаче од многих држава, опраштају што их је неко зезнуо за пар милијради долара профита.
Bice kopanja jer su tako naredili iz EU.ако је то поента протеста Рио Тинто, онда је сасвим логично да ихсод буде такав , каквог сам навела , да копања неће бити , али ако је поента протеста нешто друго , онда сам промашила
Prve pare od Tinta stiće će tek 2025, a tada će Đilas već uveliko biti na vlastiBice kopanja jer su tako naredili iz EU.
Pomirite se stime jer nas vodja zna sta radi.
![]()
Danas svaki ANTI SRBIN, srbomrzac, se naziva EKOLOGOM.
vucic je mafijas a Tito je bio strani agent.ауторска тема
Огроман масован протест и једногласна порука да народ не жели Рио Тинtо у Србији и експлоатацију природе ..е , сада Вучић и влада Србије има две опције и на њему је коју ће опцију да изабере , да ли ће наставити да се оглушава о реч и жељу народа или ће као Тито 1968 да изађе и каже:" народ је у праву , копања неће бити "
Ако изабере прву опцију , на коју га упозоравају и Руси , то значи да ће ускоро иста ова маса да организује неки нови Мајдан и да сруши власт , али ако прихвати другу опцију , онда ће да се измири са овим народом ..
од извора два путића , на коју ћеш страну мој драгане ..
А обратно је немогуће...?Danas svaki ANTI SRBIN, srbomrzac, se naziva EKOLOGOM.