Да ли ће Вучић бити као Тито : "Студенти су у праву "?

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.094
ауторска тема

Огроман масован протест и једногласна порука да народ не жели Рио Тинtо у Србији и експлоатацију природе ..е , сада Вучић и влада Србије има две опције и на њему је коју ће опцију да изабере , да ли ће наставити да се оглушава о реч и жељу народа или ће као Тито 1968 да изађе и каже:" народ је у праву , копања неће бити "

Ако изабере прву опцију , на коју га упозоравају и Руси , то значи да ће ускоро иста ова маса да организује неки нови Мајдан и да сруши власт , али ако прихвати другу опцију , онда ће да се измири са овим народом ..

од извора два путића , на коју ћеш страну мој драгане ..

Pa ti imas poprilicno jednostavno shvatanje kao i vecina Srba danas, tako da vas je moguce veslati od plicaka do plicaka..

Bukvano je moguce reci reseno je...problem rio tino rudnika je resen...
I za dve nedelje se pojavi Rio Gonzales kao druga firma i sad je to novi nivo rada , nove tehnologije i vama super...

Kad imas sastav ljudi kao sto je danas u Srbiji , tu ima milion nelogicnih opcija, vazno da su sve emotivno energicne...emotivno razmislja narod emotivno ga ebes uz jecaje i uzdisanja...
Svi mi to znamo i mi koji smo racionalci i oni koji ne krademo i ne muljamo , samo sto svako ima svoj nivo , neko to ne zeli da radi ljudima, a drugi trce da to odrade i ispadnu pametni...uspesni i nagradjeni...

To su vec igre drugih, tako da verujem da ce biti jedna od tih igara za mentalno zaostale jer ima prostora da se to plasira...politicki proizvod je kupljiv...

A da, zaboravio sam, pomenucemo i Tita....
Kad je figura koja pomaze i ovima i onima....koristis ga, i onda i ovi i oni zakljuce nesto ,

Pa ti imas poprilicno jednostavno shvatanje kao i vecina Srba danas, tako da vas je moguce veslati od plicaka do plicaka..

I za dve nedelje se pojavi Rio Gonzales kao druga firma i sad je to novi nivo rada , nove tehnologije i vama super...

Kad imas sastav ljudi kao sto je danas u Srbiji , tu ima milion nelogicnih opcija, vazno da su sve emotivno energicne...emotivno razmislja narod emotivno ga ebes uz jecaje i uzdisanja...
Svi mi to znamo i mi koji smo racionalci i oni koji ne krademo i ne muljamo , samo sto svako ima svoj nivo , neko to ne zeli da radi ljudima, a drugi trce da to odrade i ispadnu pametni...uspesni i nagradjeni...

To su vec igre drugih, tako da verujem da ce biti jedna od tih igara za mentalno zaostale jer ima prostora da se to plasira...politicki proizvod je kupljiv...

ако је то поента протеста Рио Тинто, онда је сасвим логично да ихсод буде такав , каквог сам навела , да копања неће бити , али ако је поента протеста нешто друго , онда сам промашила

A da, zaboravio sam, pomenucemo i Tita....
Kad je figura koja pomaze i ovima i onima....koristis ga, i onda i ovi i oni zakljuce nesto ,
Може да дође ко хоће ако се донесе закон о забрани копања. Тек ту се ставља тачка на ову причу.

Sudeći po broju ljudi koji su spremni na blokade teško da će reći da su u pravu. To što prošeta više hiljada ljudi može ignorisati kao i uvek.

Ово не може и не сме да се игнорише , сотине људе на протесту и једногласна порука , то ако се буде игнорисало , неће бити добро по саму власт

Mozda mislite da uvek pobedjuje pravda ili pamet..ali nije tako uvek pobedjuje onaj ko ima muda i dobru pricu , jer posle prilagodi istoriju i opravdanost svojih postupaka...

U kriminalnom sukobu policije i pravde i nepravde i kriminala , na kraju pobedjuje onaj ko za sebe rezervise da je na pravoj strani , strani napretka...ili pravde...a nema veze sve prljavstine, to se zaboravi..takav je ovaj narod a i vecina drugih...ameri nisu nista tu razliciti...

Mozda mislite da uvek pobedjuje pravda ili pamet..ali nije tako uvek pobedjuje onaj ko ima muda i dobru pricu , jer posle prilagodi istoriju i opravdanost svojih postupaka...

U kriminalnom sukobu policije i pravde i nepravde i kriminala , na kraju pobedjuje onaj ko za sebe rezervise da je na pravoj strani , strani napretka...ili pravde...a nema veze sve prljavstine, to se zaboravi..takav je ovaj narod a i vecina drugih...ameri nisu nista tu razliciti...

Ако би ти само имао групицу која блокира пругу , онда можеш да калкулишеш , можеш да радиш шта желиш , али ти имаш стотине људи на протесту широм Србије и свуда су масовни протести ..имаш Русија која те упозорава на оно што може да наступи , имаш све и видиш све , једноставно повинуј се вољи народа .

Вучић може чак и да изађе као победник у овом случају , да изађе и да каже :"Грађани су у праву , народ је у праву , ако је народ одлучио да не жели Рио Титна у Србији , онда га у Србији неће бити и готово , крај" ..

Онда си победио , у смислу да си ставио вољу народа испред неке друге воље и приклонио си се народу , показо да си део народа , али ако крене против и оглуши се ..

ауторска тема

Огроман масован протест и једногласна порука да народ не жели Рио Тинtо у Србији и експлоатацију природе ..е , сада Вучић и влада Србије има две опције и на њему је коју ће опцију да изабере , да ли ће наставити да се оглушава о реч и жељу народа или ће као Тито 1968 да изађе и каже:" народ је у праву , копања неће бити "

Ако изабере прву опцију , на коју га упозоравају и Руси , то значи да ће ускоро иста ова маса да организује неки нови Мајдан и да сруши власт , али ако прихвати другу опцију , онда ће да се измири са овим народом ..

Svasta je moguce

Ако би ти само имао групицу која блокира пругу , онда можеш да калкулишеш , можеш да радиш шта желиш , али ти имаш стотине људи на протесту широм Србије и свуда су масовни протести ..имаш Русија која те упозорава на оно што може да наступи , имаш све и видиш све , једноставно повинуј се вољи народа .
Nije bitna brojka, kad je sastav malouman....
Evo jer prosli put bilo govora da je doneta odluka i bice zakon o zabrani iskopavanja, jeste...
i dovoljna su dva meseca da se sve to zaboravi i ponovo aktualizuje suprotno...

Uvek ces imati oportuniste i placenike u narodu , ja ne vidim da moze bez njih i to uz gajenje oportunizma, oni su bukvalno u vecini....ali naravno da neces da ih placas, to bi bilo skupo , bitno je da ih usmeris da sami nadju korist u tome sto ce da pruze usluge sendvicara u ovoj situaciji...
Ljudi najbolje znaju gde da nadju korist i tako ih pustis....samo usmeravas..

To je isti narod koji i ja poznajem , i vi poznajete....Nema tu dva naroda...pa ja izmisljam , mada me obicno optuze da vidim ruzno , a ja ne vidim ruzno , cak vidim vise dobrog nego sto to vidi obican narod, samo sto obican narod kad mu treba menja vidjenje u wannabe....

Necastan je narod, i u tome uziva i tako profitira....a ko je doveo do takvog naroda, naravno vlast, svojim odlukama...i favorizacijama, pospesivanjem razvoja ovog ili onog pojedinca, tako se radi i to je normalno , svaki gradjanin Srbije ima tu mogucnost da usmeri razvoj Srbije, samo sto svi gledaju da neko drugi plati , a i odradi..

E taj drugi i naplati i usmeri na svoju vodenicu..

Стотине??

ауторска тема

To je za sada teško reći. On je pritisnut sa dve strane. Obećao je strancima i korporaciji da će dobiti jeftin litijum, a sa druge strane ima građane koji to ne žele. Svaki normalan predsednik bi stao na stranu svog naroda a ne strane korporacije ali ga definitivno nekako drže u šaci. Najviše bi mu odgovaralo ako bi cena litijuma pala što je vrlo moguć scenario u narednim godinama. Najavljuju se nove vrste baterija kao i novi tipovi goriva za električne automobile pa vrlo lako može da se desi da Rio Tinto odustane od posla, dobiće neko obeštećenje, a on bi naravno sve to marketinški ispinovao u svoju korist i ispao faca jer je stao na stranu građana protiv zle kompanije. Tako da predpostavljam da nas čeka neki nedefinisani period, nit će se kopati, niti neće, kao i sve u naprednoj Srbiji, u fazonu "prihvatio sam ali nisam potpisao" pa će na taj način svi biti srećni. Kopanje bez kopanja ;)

Vučić je definitivno ušao u terminalnu fazu ludila..pominje hrvate,svetsku zaveru.domaće izdajnike i strane plačenike a on je prodao zemlju zarad opstanka na vlasti..od rio tinta uzeo milijardu evra od kineza ima oko 700 miliona u kineskim bankama..alnancima je dao sve na kosovu odrekao se svega...do juče mu nemci i šolc največi neprijatelji sada su najbolji zaluđuje narod..on je ipak največi izdajnik i strani plaćenik svih vremena..on ima toliko para da je rascepkao opoiciju kupuje ljude parama i hoće da vlada doživotno

To je za sada teško reći. On je pritisnut sa dve strane. Obećao je strancima i korporaciji da će dobiti jeftin litijum, a sa druge strane ima građane koji to ne žele. Svaki normalan predsednik bi stao na stranu svog naroda a ne strane korporacije ali ga definitivno nekako drže u šaci. Najviše bi mu odgovaralo ako bi cena litijuma pala što je vrlo moguć scenario u narednim godinama. Najavljuju se nove vrste baterija kao i novi tipovi goriva za električne automobile pa vrlo lako može da se desi da Rio Tinto odustane od posla, dobiće neko obeštećenje, a on bi naravno sve to marketinški ispinovao u svoju korist i ispao faca jer je stao na stranu građana protiv zle kompanije. Tako da predpostavljam da nas čeka neki nedefinisani period, nit će se kopati, niti neće, kao i sve u naprednoj Srbiji, u fazonu "prihvatio sam ali nisam potpisao" pa će na taj način svi biti srećni. Kopanje bez kopanja ;)
iskopaće njega Bili, ja ti garantujem...;):cool:

Вучић више пута гази своју реч коју је пре дао. Ту је проблем. Погледајте Куртија. Курти каже: нема ништа од заједнице општина. И држи своју реч.
Никад ми није било јасно то одушевљавање појединих Срба према страним и непријатељским лидерима (типа, Курти), и истовремено пљување и омаловажавање наших лидера.

Докле тај аутошовинизам?

Back