Da li će veštačka inteligencija obesmisliti školstvo?

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.369
.... Volite, da na pitanja odgovarate pitanjem ?

Uopšte uzev, se ti poprilično zahebavaš sa svojim pozivom,.. soliš nama Pamet,.. verbalno si edukovana,..?
a šta vi ono predajete našoj deci "Profesorice" ?
Ne smem da ti kažem jer bi dobio jedinicu za ovako napisan post . :mrgreen: Nisam ja verbalno edukovana,ja sam iskustveno edukovana. Nikome ne solim pamet time što iznosim svoje mišljenje, nit je ko u obavezi da ga pročita :mrgreen:

Plant

Ističe se
Poruka
2.294
@Lagerta "Ne smem da ti kažem jer bi dobio jedinicu za ovako napisan post . :mrgreen: Nisam ja verbalno edukovana,ja sam iskustveno edukovana. Nikome ne solim pamet time što iznosim svoje mišljenje, nit je ko u obavezi da ga pročita :mrgreen":
nisi ti nesto u prosveti,a?
ako On i nije,.. ja sam... sa najboljim ocenama,.. a, ti si ovde kao Glavna ? ,..

neš' me mori osećaj da si ti to samo ovdije,.. da si neostvareni prosvetar,..
Kome ti ovde pametuješ,.. kada je jasno da te samo pare zanimaju,..
;)

ps: 'ajde prestani da degradiraš naš poziv,.. smiri se, malo..

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.369
ako On i nije,.. ja sam... sa najboljim ocenama,.. a, ti si ovde kao Glavna ? ,..

neš' me mori osećaj da si ti to samo ovdije,.. da si neostvareni prosvetar,..
Kome ti ovde pametuješ,.. kada je jasno da te samo pare zanimaju,..
;)
Citirao si pogrešan post.Iznosiš par pretpostavki utemeljenih na osnovu nekih svojih viđenja : nisam glavna ovde, ne znam na koje pare misliš , nisam ovde plaćena inače :mrgreen:
Sebe nikad ne deklarišem kao ostvarena jer se uvek može više.
Radim u prosveti preko 20 godina i to me kandiduje da mogu izneti svoje mišljenje potkrepljeno i argumentima.To što se tebi ne sviđa moje mišljenje ,nije razlog da vređaš .

Plant

Ističe se
Poruka
2.294
Citirao si pogrešan post
----------------------------------------------------

Nisam,.. nego nisi skontala,.. sa pogrešnim diskutuješ,..
-------------------------------------------------------- ( NE RADE MI ALATKE u editoru, već 7 dana !!)
.Iznosiš par pretpostavki utemeljenih na osnovu nekih svojih viđenja : nisam glavna ovde
-------------------------------
Jesi,.. ne laži,..
-----------------------------------
ne znam na koje pare misliš , nisam ovde plaćena inače :mrgreen:
------------------------------------------------
.-- pa nisam mislio na "ovde"
-------------------------------------------
Sebe nikad ne deklarišem kao ostvarena jer se uvek može više.
------------------------------------------------------------------
daa,.. vidim da se nisi ostvarila,.. u prosveti,..
----------------------------------------

Radim u prosveti preko 20 godina
-------------------------------------------
,.. a ja preko 35 ;)
----------------------------------
i to me kandiduje da mogu izneti svoje mišljenje potkrepljeno i argumentima.
-------------------------------------------------------- Kojim argumentima ? .. iz Kurira ?------

To što se tebi ne sviđa moje mišljenje ,nije razlog da vređaš .
Daa, istina ume da vređa,.. i da nanese više štete nego hiljadu laži,.. - reče Dostojevski,..
ps: Neš' sam imao utisak, da si ovde plaćena da Talasaš,..

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.369
Daa, istina ume da vređa,.. i da nanese više štete nego hiljadu laži,.. - reče Dostojevski,..
ps: Neš' sam imao utisak, da si ovde plaćena da Talasaš,..
Tvoja istina ? Argumentuj mi svoje tvrdnje i izviniću se.Neostvarena prosvetarka i plaćena ovde .Moderatori ovde NISU plaćeni ,proveri ako ne veruješ. Talasam jer imam drugačije mišljenje od tvog? Otkad se to zove talasanje ?

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.369
na fb grupi "velika zbornica" ima na kilo takvih kao ti. :)
redovno je citam i ne verujem.
neki prosvetari razmisljaju kao da nisu iz iste zemlje niti struke, kao da zive u paralelnom svetu
Član sam te grupe i šta je problem,to što se zalažem za dostojanstvo prosvetnih radnika i izmene plana i programa? To što smatram da su deca najviše oštećena u celoj toj priči? To što želim da obrazujem decu da imaju svoje mišljenje?

Mystic+

Stara legenda
Poruka
77.166
Ako imaš aplikaciju koja na upit daje tačne odgovore na pitanja i po
zadatim formulama rešava probleme, čemu će onda škola u budućnosti
služiti?

Što ćeš ti sad tamo čitati neke lekcije i pamtiti podatke, formule i slično?

Зато што не разговарам са гооглом, машинама цивилног друштва и трансхуманизма ни овде на форуму, ...

Разговарам само са људима...

Свако ко имитира машину, алгоритам или закон - уопште ме не интересује

Poslednja izmena:

Mystic+

Stara legenda
Poruka
77.166
Од свих културолога, филозофа, метафизичара, историчара, антрополога, онтолога...једино је онај матори дркош Кисинџер од 99.г. рекао суштину о вештачкој интелигенцији која је најближа стварности...у коју се срља

И ово је добро...

https://redportal.rs/tech-na-kraju/63204/sef-nvidije-vestacka-inteligencija-mora-da-nauci-drustvene-norme-i-zakone-🤖

Poslednja izmena:

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
48.697
Од свих културолога, филозофа, метафизичара, историчара, антрополога, онтолога...једино је онај матори дркош Кисинџер од 99.г. рекао суштину о вештачкој интелигенцији која је најближа стварности...

И ово је добро...

https://redportal.rs/tech-na-kraju/63204/sef-nvidije-vestacka-inteligencija-mora-da-nauci-drustvene-norme-i-zakone-🤖
Mislim da je ovo besmisleno, uopshte, poshto AI nema svesti i ne mozhe da misli van okvira algoritma...