Da li ce Toma sada reci kako su pokradeni izbori?

oboje su izdajnici. obaj izdao seselja. a ovaj srbiju.

Ebo Seselja,Toma je izdao prvo svoje glasace,a onda i svoj narod!Zar taj misli da smo mi koji ga nisu glasali,da smo sisali vesla,i da to sto nece biti predsednik svoje stranke da to nama ista znaci!?Koj ce mu ta funkcija kad c sa ovom imati ruke u medu koliko hoce i koliko moze poneti sa sobom!More,nadam se da ce osetiti nesrecu ovog naroda kad tad!

oboje su izdajnici. obaj izdao seselja. a ovaj srbiju.

Za mene je strasno kada ljudi pisu ili pricaju sada ce Toma da im pokaze, on ce uraditi ovo ono. Potecice med i mleko. Oko sebe ima olos koji je isti kao oko Tadica. Izbori su pokradeni. Kako uopste moze da se formira vlada? Kada ce doci ta istina ili bolje da kazem jos jedna laz za siroke narodne mase? Mi kao narod ocigledno ne znamo da razmisljamo svojom glavom, cast izuzecima, vec nam je uvek potreban neki Duce.

Za mene je strasno kada ljudi pisu ili pricaju sada ce Toma da im pokaze, on ce uraditi ovo ono. Potecice med i mleko. Oko sebe ima olos koji je isti kao oko Tadica. Izbori su pokradeni. Kako uopste moze da se formira vlada? Kada ce doci ta istina ili bolje da kazem jos jedna laz za siroke narodne mase? Mi kao narod ocigledno ne znamo da razmisljamo svojom glavom, cast izuzecima, vec nam je uvek potreban neki Duce.

on je prihvatio rezultate izbora, cim je usao u predsednicke i priznao ih. vidite i sami da vise ne govore o kradji. nema srbija lidera, dok ne ustane obican covek koji nema sta da jede, kome su deca gladna. .a takvih ima mnogo.

Evo da ti kazem otvoreno da se sopstvenog naroda stidim i mnogo pre Nikolica. Izbor Tome Nikolica je SLAG NA TORTU ili GLOGOV KOLAC za srpski narod.

Kad to uvide ovi sto sekose vene za njim,ima da nas nema,a Toma nece da zivi tad u Sumadiji da pece rakiju,vec ce svoju gospodju kojoj je onako pacenicki izraz na licu losa gluma,vec ce je valjda smestiti negde gde je toplo i lepo.

- ја не могу да верујем када неко каже диплома ће ово ће оно кад је и он део овог лоповског система(диплома завршеног факса сумњива ко новчаница од 9$,зарађени квадрати по бгд са 10+10 прстију...:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
-колко се ја разумем у логику човек се држи за реч а волови за рогове а да спомињем шта је диплома причао па порекао...и како таквом лику веровати:sad2:
-овај народ не знам у шта верује у правду и поштење сигурно не

Back