- Poruka
- 23.062
Sta mislite xa li ce toma ispuniti svoje obecanje i reci kako su pokradeni izbori? Mislim da je ovo sve jedna velika farsa. Istinu nikada necemo saznati, a ponovljenih izbora nece biti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite xa li ce toma ispuniti svoje obecanje i reci kako su pokradeni izbori? Mislim da je ovo sve jedna velika farsa. Istinu nikada necemo saznati, a ponovljenih izbora nece biti.
Zar nije rakao: "Nikada necete saznati kako su izbori pokradeni ako mene ne izabrete" ?
Zar nije rakao: "Nikada necete saznati kako su izbori pokradeni ako mene ne izabrete" ?
ух шта све диплома није напричао
oboje su izdajnici. obaj izdao seselja. a ovaj srbiju.
Stvarno kada pomislis ko je na celu drzave Srbije ne mozes a da se ne STIDIS. Ocigledno da je politicki sistem koji dozvoli da se ovako nesto DOGODI krivac i da ga treba menjati pre nego sto bude kasno. Za zemlju Srbiju.
Za mene je strasno kada ljudi pisu ili pricaju sada ce Toma da im pokaze, on ce uraditi ovo ono. Potecice med i mleko. Oko sebe ima olos koji je isti kao oko Tadica. Izbori su pokradeni. Kako uopste moze da se formira vlada? Kada ce doci ta istina ili bolje da kazem jos jedna laz za siroke narodne mase? Mi kao narod ocigledno ne znamo da razmisljamo svojom glavom, cast izuzecima, vec nam je uvek potreban neki Duce.
Nasao si pravu rec. Stidim se. Iskreno poceo sam da se stidim i sopstvenog naroda.
Evo da ti kazem otvoreno da se sopstvenog naroda stidim i mnogo pre Nikolica. Izbor Tome Nikolica je SLAG NA TORTU ili GLOGOV KOLAC za srpski narod.
Za mene je strasno kada ljudi pisu ili pricaju sada ce Toma da im pokaze, on ce uraditi ovo ono. Potecice med i mleko. Oko sebe ima olos koji je isti kao oko Tadica. Izbori su pokradeni. Kako uopste moze da se formira vlada? Kada ce doci ta istina ili bolje da kazem jos jedna laz za siroke narodne mase? Mi kao narod ocigledno ne znamo da razmisljamo svojom glavom, cast izuzecima, vec nam je uvek potreban neki Duce.
Zar ne bi trebalo sa velikm "D" ?
Zaneli ste se,od sada on postavlja pitanja.
Hm, napisano kao da je on sada mafijaski bos. Kada ce ta istina o kradji izbora? Kada ce se izbori ponoviti?