- Poruka
- 69.422
Da li ce zaziveti i koliko subvencionisani stambeni kredit za mlade sa ucescem od 1%?
Ukoliko hoce, da li i kada ocekujete pad cena kirija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ce zaziveti i koliko subvencionisani stambeni kredit za mlade sa ucescem od 1%?
Da ali mozda bude manja potraznja za zakupom.Чак и ако програм заживи, неће битно утицати на тржиште некрентина, посебно не на издавање станова.
Помоћи ће инвеститорима да продају нешто више станова и то је све.
da bi se to desilo, treba država da subvencionise jedno 100.000 ljudi sa tim jeftiniim kreditima, da bi to imalo značajnijeg uticaja na tržište.Da ali mozda bude manja potraznja za zakupom.
Zašto botova? Misliš da neće da daju kredite onima koji nisu u vladajućoj stranci?dobiće ih verovatno njih 100-200 mladih botova i to je to od cele priče!
Da. Zapad se razvio samo zbog kredita.A kod nas su krediti na lošem glasu i ljudi ih nerado uzimaju, jedino ako moraju ma koliko povoljni bili.
To u slučaju da daju studentima i nezaposlenima. Kreditno sposobnima ne trebaju jemciZazivece krediti nema sumnje za to...ali su decidirano rekli da svaki kredit mora biti pokriven jemcem, tj neko kreditno sposoban mora da potpise da ce vracati kredit umesto studenta kad zaskripi...tako da...
Ja sam razumeo da pricamo o novom drzavnom programu za studente...izvanjam se ako sam pogresioTo u slučaju da daju studentima i nezaposlenima. Kreditno sposobnima ne trebaju jemci
Tema je generalno krediti za mlade, ne samo za studenteJa sam razumeo da pricamo o novom drzavnom programu za studente...izvanjam se ako sam pogresio
jel se ti drogirašZa stan od 100 hiljada evra kirija bi trebalo da bude 1000. A nije.
To je čista matematika koja uklučuje cenu nekretnine, održavanje, porez i profitjel se ti drogiraš
Svakako mislim da ce biti problem naci odgovarajuci stan po povoljnoj ceni, jer manji stanovi se znatno brze prodaju, i prodavci vrlo cesto nisu spremni da cekaju kupca da obavi svu kreditnu proceduru.Tema je generalno krediti za mlade, ne samo za studente
Dokle god je rentiranje stana veci iznos od rate kredita, svaki finasijski savetnik ce ohrabriti kupovinu. Naravno, to ne znaci da je neko zaraditi na tome, jer moraju da se sagledaju i dodatni troskovi odrzavanja, poreza na imovinu, poreza na profit.Za stan od 100 hiljada evra kirija bi trebalo da bude 1000. A nije.
Verujem da su nadležni analizirali kako to radi u svetu i pokušavaju da prilagode našim uslovima.
Da bi sve funkcionisalo mora da se malo promeni i mentalitet što mislim da neće biti veliki problem jer sada svi vide kako se radi na zapadu i drugim uspešnim zemljama
Ali da li znaš kako da to američko znanje primeniš na srpske uslove?Evo ja cu da ti kazem kako to se to radi u Americi, samo pitaj![]()
to je bio odgovor na tvoj post:Ali da li znaš kako da to američko znanje primeniš na srpske uslove?
Ne sumnjam u uspeh.Predsednik što dotakne u zlato pretvara.