Stronghold
Aktivan član
- Poruka
- 1.678
Da li će Srbija poslati vojnike na Grenland?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na strani Amerike?Da li će Srbija poslati vojnike na Grenland?
Na cijoj strani ?Da li će Srbija poslati vojnike na Grenland?
Da li će Srbija poslati vojnike na Grenland?
Volontiraš?Da li će Srbija poslati vojnike na Grenland?
Ide zajedno sa Kajom Kalas.Volontiraš?
Naši=Hrvati?Naši će pre završiti u Ukrajini nego na Grendlandu
Наши не смеју ни до Косовске границе, камоли негде даље.Naši će pre završiti u Ukrajini nego na Grendlandu
Neće. Vučić je rekao da se mi nećemo mešati.Da li će Srbija poslati vojnike na Grenland?
Немамо ни са чим.Neće. Vučić je rekao da se mi nećemo mešati.
E Pobedili ovi tvoji ukrajinci Rusiju, na domacem terenu. I sve vise pobedjuju. U pravu si bijoNeće. Vučić je rekao da se mi nećemo mešati.
Мислиш да само ћаци сматрају да је Косово отето Србима и да је Космет окупиран? Не радуј се прерано.Mora obecanje da se ispuni. Caciji uvek ispune obecano.
![]()
Са обзиром да је Вучко предао остатке српске државности доле и оставио Србе на цедилу, прво СНС и Српска Љиста и ви СНС ботови у прве редове, па онда сви остали.Мислиш да само ћаци сматрају да је Косово отето Србима и да је Космет окупиран? Не радуј се прерано.

bolesnici pa mi ni na kosovu nemamo vojnike a ni na granici a vi zelite u grenland...vise se srbi brinu o grenlandu no danska!!!!Da li će Srbija poslati vojnike na Grenland?
Имамо Љисту, Радојичића и остале мафијаше, и нешто наших што су војска, полиција у Косовским Формацијама.bolesnici pa mi ni na kosovu nemamo vojnike a ni na granici a vi zelite u grenland...vise se srbi brinu o grenlandu no danska!!!!
Ја нисма СНС бот. Зар ти не желиш да се српска војска врати на КиМ.Са обзиром да је Вучко предао остатке српске државности доле и оставио Србе на цедилу, прво СНС и Српска Љиста и ви СНС ботови у прве редове, па онда сви остали.![]()