Da li će Srbija poslati vojnike?

Mora obecanje da se ispuni. Caciji uvek ispune obecano.

01000000-0a00-0242-097e-08db940c84ad_cx0_cy18_cw0_w408_r1_s.png

Trump: Mislim da ćemo pronaći rješenje
Novinar ga je pitao je li konačni raspad NATO-a cijena koju je spreman platiti za Grenland.

"Mislim da ćemo pronaći rješenje s kojim će NATO biti jako sretan i s kojim ćemo mi biti jako sretni. Ali nam je Grenland potreban iz sigurnosnih razloga, potreban nam je za nacionalnu sigurnost, pa čak i za svjetsku sigurnost", ponovio je.

Мислиш да само ћаци сматрају да је Косово отето Србима и да је Космет окупиран? Не радуј се прерано.
Са обзиром да је Вучко предао остатке српске државности доле и оставио Србе на цедилу, прво СНС и Српска Љиста и ви СНС ботови у прве редове, па онда сви остали. :kafa:

bolesnici pa mi ni na kosovu nemamo vojnike a ni na granici a vi zelite u grenland...vise se srbi brinu o grenlandu no danska!!!!
Имамо Љисту, Радојичића и остале мафијаше, и нешто наших што су војска, полиција у Косовским Формацијама.

Са обзиром да је Вучко предао остатке српске државности доле и оставио Србе на цедилу, прво СНС и Српска Љиста и ви СНС ботови у прве редове, па онда сви остали. :kafa:
Ја нисма СНС бот. Зар ти не желиш да се српска војска врати на КиМ.

Back