Da li ce Srbi iz Srbije ici na glasanje u Republiku Srpsku?

Prežvakana tema

Srba iz RS koji ne žive u Srbiji, a glasaju u istoj nema više od 30 hiljada, što je minorno.

Recimo isto toliko ima Hrvata u BiH koji glasaju na Hrvatskim izborima, a ima ih 4 puta manje od Srba. I nikome to ne smeta.

Na kraju krajeva sve će to jednog dana biti ista država tako da ne vidim problem u tome.

Da li ce Srbi iz Srbije ici na glasanje u Republiku Srpsku ?

Posto Srbi iz Republike Srpske redovno dolaze organizovano da glasaju u Srbiji, da li i Srbi treba da idu isto tako u Republiku Srpsku i da glasaju za najprefinjenijeg, najmodernijeg, najproduhovljenijeg ...politicara RS Dodika ?
:think:
Ne bi me nista cudilo da gazda,sendvicar i to potera.

Prežvakana tema

Srba iz RS koji ne žive u Srbiji, a glasaju u istoj nema više od 30 hiljada, što je minorno.

Recimo isto toliko ima Hrvata u BiH koji glasaju na Hrvatskim izborima, a ima ih 4 puta manje od Srba. I nikome to ne smeta.

Na kraju krajeva sve će to jednog dana biti ista država tako da ne vidim problem u tome.
Realno broj ljudi iz Repubike Srpske koji je glasao na beogradskim izborima ne može da premašuje cifru od 6 hiljada što nije ni 1% glasača sns-a . To nije ni jedan poslanik u gradskoj skupštini.
S druge strane imamo opozicionog lidera koji poziva glasače na bojkot a jedan deo to prihvati.
I onda natopuleni proglase bosance kao glavne krivce izgubljenih izbora :roll:

Posto Srbi iz Republike Srpske redovno dolaze organizovano da glasaju u Srbiji, da li i Srbi treba da idu isto tako u Republiku Srpsku i da glasaju za najprefinjenijeg, najmodernijeg, najproduhovljenijeg ...politicara RS Dodika ?
Ne, jer nemam lazno prebivaliste u drugoj drzavi niti njihovo drzavljanstvo, niti me interesuju njihovi izbori.

Išao bih da uzvratim prošlogodišnju bosansku izbornu ''posetu'' ali nemam njihovo državljanstvo.

Dakle, da bih imao pravo glasanja morao bih da podnosim zahtev za njihovo državljanstvo i da se cimam ko zna koliko.

A šta će mi državljanstvo te vukoebine? Toalet papira barem ima dovoljno.

A šteta za tebe.... jer ima tamo jedna banja u lepom planinskim ambijentu koja jako uspešno tretira nervozne i histerične likove poput tebe. Treba da se oslobodiš te nagomilane mržnje i besa koju nosiš u sebi i koja se ispoljava pisanjem svakojakih gadarija po forumu. Taj smrad koji širiš oko sebe ne može se obrisati toalet papirom. Možeš se popraviti samo ako radiš na sebi i postaneš svestan svog neznanja, mržnje, uskih vidika i ograničenosti percepcije. Ako nastaviš tako, jednog dana ćeš puknuti od mržnje i besa.

ako mogu turci nedim i dinko koj isu dosli iz tuzle tokom rata iz tuzle da glasaju u sbriji mogu i srbi odande.
:mazi:

jbg moras biti realan.

ja inace mogu da glasam i u rs. kad hoces. to se mora zasluziti. a sinovi koji su srpsku branili i slali mundzose u šehide to naravno zasluzuju. a ko drugi ako ne mi

A šteta za tebe.... jer ima tamo jedna banja u lepom planinskim ambijentu koja jako uspešno tretira nervozne i histerične likove poput tebe. Treba da se oslobodiš te nagomilane mržnje i besa koju nosiš u sebi i koja se ispoljava pisanjem svakojakih gadarija po forumu. Taj smrad koji širiš oko sebe ne može se obrisati toalet papirom. Možeš se popraviti samo ako radiš na sebi i postaneš svestan svog neznanja, mržnje, uskih vidika i ograničenosti percepcije. Ako nastaviš tako, jednog dana ćeš puknuti od mržnje i besa.
Vidim da si ti koristio usluge te banje. Nadam se da ti je pomoglo. Ali meni to stvarno nije potrebno, barem za sada, hvala Bogu.

Samo nemojte da nam dolazite na glasanje, da se otimate za radna mesta u državnoj službi ili da nas terate da stradamo i patimo zbog vas i biće sve ok.

ja mislim da bi to bilo jako zgodno. Kad dodju izbori jedno 3-4 miliona glasaca lepo glasa u RS. Ubedljivo.

Vidim da si ti koristio usluge te banje. Nadam se da ti je pomoglo. Ali meni to stvarno nije potrebno, barem za sada, hvala Bogu.

Samo nemojte da nam dolazite na glasanje, da se otimate za radna mesta u državnoj službi ili da nas terate da stradamo i patimo zbog vas i biće sve ok.
ako ti se ne svidja uvjek ti je lijepa vasa na raspolaganju. srbi ma oklen bili dobro dosli su u svoju maticu

Back