Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 47.392
kafansko naklapanje pijanih gostiju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onaj tek levo u pozadini. Onaj sija ko guruci dzbun. Mozda njega za tzara?Putin je pravoslavni car koji želi da se obnovi hrišćanstvo. Evo scene kada je sleteo sveti duh na njegovo čelo u obliku oreola. Pogledajte prilog 1651046
Čuo sam da ima jednu raketu, koju kad ispali, uništi sve osim Rusije i dela Ukrajine.Realnije je da Putun ispali nukearku i unisti planetu.
Uh mislio sam da samo Dule moze nesto ovako provaliti, pravoslavni car koji svaki dan ubija pravoslavce ?Putin je pravoslavni car koji želi da se obnovi hrišćanstvo. Evo scene kada je sleteo sveti duh na njegovo čelo u obliku oreola. Pogledajte prilog 1651046
Naravno, onda ce Rusija da nadoknadi gubitke izazvane sankcijama EU sa svojim rubljama i svojim ekonomiskim "aut putom"Treba da uđemo.
to su nacisti i stovaoci paganskih bozanstava, to jest neopagani. Procitaj malo o neopaganstvu i nacizmu i njihovim vezama. Osim toga postoje mnogo i jeretika, otpadnika koji hoce da prave nekakanozizovanu ukrajinsku crkvu bez dozvole moksokovsog patrijarha koje se bavi unholy unijacenjem i ekunemizmom.Uh mislio sam da samo Dule moze nesto ovako provaliti, pravoslavni car koji svaki dan ubija pravoslavce ?
... što bi bila zaslužena kazna za te ideje o proterivanju drugih naroda.Ako Rusi dodju do nas, onda vracamo Kosovo i proterujemo sve Siptare sa Kosova i Makedonije. Ipak, problem je sto bi onda Vuki postao pravi megagiga diktator i krenuo bi fizicki da istrebljuje sve Srbe neistomisljenike.
Znači oni koji upadnu u drugu zemlju da bi pljačkali i ubijali su pozitivni, a oni koji se brane su nacisti??!to su nacisti i stovaoci paganskih bozanstava, to jest neopagani. Procitaj malo o neopaganstvu i nacizmu i njihovim vezama. Osim toga postoje mnogo i jeretika, otpadnika koji hoce da prave nekakanozizovanu ukrajinsku crkvu bez dozvole moksokovsog patrijarha koje se bavi unholy unijacenjem i ekunemizmom.
Koji bi mu moj..ovaj interes tu bio za Vadimirja Vladimirjovicha Putina?(Ne)realni scenario! Šta bi bilo kad bi Srbija i Rusija sklopile savez i rešile da vrate Kosovo? Da li je to strateška šansa, geopolitička fikcija ili tema za kafanske rasprave?
Uspostavio bi kontrolu nad balkanom i prosirio svoj uticaj nad evropom. Pored toga bi mogao da stacionira rakete i vojsku umesto bondstila, presalta bondstil na rusku bazu, nazvanu npr. "бјонстаилл" i tako uspostavi bolju kontrolu nad EU.Koji bi mu moj..ovaj interes tu bio za Vadimirja Vladimirjovicha Putina?
A pa cjemu ne moze to da zgotovi iz recimo Kaliningrada?Uspostavio bi kontrolu nad balkanom i prosirio svoj uticaj nad evropom. Pored toga bi mogao da stacionira rakete i vojsku umesto bondstila, presalta bondstil na rusku bazu, nazvanu npr. "бјонстаилл" i tako uspostavi bolju kontrolu nad EU.
Pa i SAD ima više baza nego sopstvenih gradova po svetu. Od viška baza ne boli glava . Mislim boleće glava EU i Ameriku, ali ne Rusiju. Putin će moći mirno da spava, znajući da ima ne samo u Kalininigradu bazu, već i na Kosovu.A pa cjemu ne moze to da zgotovi iz recimo Kaliningrada?
То су неонацисти, пагани и расколници. И нико њих не би убијао да они не убијају Русе и прогањају Правослвни Народ Украјине!Uh mislio sam da samo Dule moze nesto ovako provaliti, pravoslavni car koji svaki dan ubija pravoslavce ?
Најважнији Интерес и Срба и Руса је да буду у војном савезништву и да Балкан буде ослобођен од НАТО пакта!Koji bi mu moj..ovaj interes tu bio za Vadimirja Vladimirjovicha Putina?
I zasto je Kosovo bolja opcija od bem li ga Stare Kanjize pa malo nanize ili Subotice ili tako nekog mjesta koje je vec u srcu NATOaPa i SAD ima više baza nego sopstvenih gradova po svetu. Od viška baza ne boli glava . Mislim boleće glava EU i Ameriku, ali ne Rusiju. Putin će moći mirno da spava, znajući da ima ne samo u Kalininigradu bazu, već i na Kosovu.
Zasto Dule ne mogu rakete sad i odmah u Suboticu? Ili prema ustasama odmah preko puta Vukovara, na ledini, da drhti Brisel, a ne raketLe mecati u Mlike da drhte Sjevernomakedonci i "mocna" AlbanijaНајважнији Интерес и Срба и Руса је да буду у војном савезништву и да Балкан буде ослобођен од НАТО пакта!
Господин Вучић живи за тај дан, пошто смо окружени са НАТО бојном око себе, он не сме то јавно да каже, али нико не сања Русе на Дунаву више од њега!
Код свих ће бити послана одговарајућа ракета, ништа се не брини!Zasto Dule ne mogu rakete sad i odmah u Suboticu? Ili prema ustasama odmah preko puta Vukovara, na ledini, da drhti Brisel, a ne raketLe mecati u Mlike da drhte Sjevernomakedonci i "mocna" Albanija
Prosto, jer je to svetska srpska zemlja i stacioniranje vojske tamo ce dati neophodni kurazh i motivaciju srbskim i ruskim vojnicima. Plus to bi bio dil, mi vama braco rusi bazu, vi nama svetu srpsku zemlju Kosovo pod kontrolom BeogradaZasto Dule ne mogu rakete sad i odmah u Suboticu? Ili prema ustasama odmah preko puta Vukovara, na ledini, da drhti Brisel, a ne raketLe mecati u Mlike da drhte Sjevernomakedonci i "mocna" Albanija
Upravo zbog tih raketa i treba da brinemo.Код свих ће бити послана одговарајућа ракета, ништа се не брини!