Da li će Srbi da uđu u vojni savez sa Rusijom i zajedno vrate Kosovo?

Uh mislio sam da samo Dule moze nesto ovako provaliti, pravoslavni car koji svaki dan ubija pravoslavce ?
to su nacisti i stovaoci paganskih bozanstava, to jest neopagani. Procitaj malo o neopaganstvu i nacizmu i njihovim vezama. Osim toga postoje mnogo i jeretika, otpadnika koji hoce da prave nekakanozizovanu ukrajinsku crkvu bez dozvole moksokovsog patrijarha koje se bavi unholy unijacenjem i ekunemizmom.

Evo Sirijci su u vojnom savezu s Rusijom i šta sad kažu:

IMG_20241202_120602.jpg

Bogami ti si nas izdao Putine. Rusija nije više saveznik!

to su nacisti i stovaoci paganskih bozanstava, to jest neopagani. Procitaj malo o neopaganstvu i nacizmu i njihovim vezama. Osim toga postoje mnogo i jeretika, otpadnika koji hoce da prave nekakanozizovanu ukrajinsku crkvu bez dozvole moksokovsog patrijarha koje se bavi unholy unijacenjem i ekunemizmom.
Znači oni koji upadnu u drugu zemlju da bi pljačkali i ubijali su pozitivni, a oni koji se brane su nacisti??!
Kako ruska propaganda ume ljudima da utera u glavu očiglednu glupost to je čudo jedno.

Koji bi mu moj..ovaj interes tu bio za Vadimirja Vladimirjovicha Putina?
Uspostavio bi kontrolu nad balkanom i prosirio svoj uticaj nad evropom. Pored toga bi mogao da stacionira rakete i vojsku umesto bondstila, presalta bondstil na rusku bazu, nazvanu npr. "бјонстаилл" i tako uspostavi bolju kontrolu nad EU.

A pa cjemu ne moze to da zgotovi iz recimo Kaliningrada?
Pa i SAD ima više baza nego sopstvenih gradova po svetu. Od viška baza ne boli glava :per:. Mislim boleće glava EU i Ameriku, ali ne Rusiju. Putin će moći mirno da spava, znajući da ima ne samo u Kalininigradu bazu, već i na Kosovu.

Uh mislio sam da samo Dule moze nesto ovako provaliti, pravoslavni car koji svaki dan ubija pravoslavce ?
То су неонацисти, пагани и расколници. И нико њих не би убијао да они не убијају Русе и прогањају Правослвни Народ Украјине!
Азов ударна бојна Укровермахта има на грбу црно сунце, нацистички симбол који се налази у СС замку у Вевелсбургу.
Манимо се те демагогије да Руси ,,убијају православце", Зеленски уоште није православац , он забрањује и прогони Православну Цркву у Украјини!
Против тог зла ратује Русија данас!

Koji bi mu moj..ovaj interes tu bio za Vadimirja Vladimirjovicha Putina?
Најважнији Интерес и Срба и Руса је да буду у војном савезништву и да Балкан буде ослобођен од НАТО пакта!
Господин Вучић живи за тај дан, пошто смо окружени са НАТО бојном око себе, он не сме то јавно да каже, али нико не сања Русе на Дунаву више од њега!

Pa i SAD ima više baza nego sopstvenih gradova po svetu. Od viška baza ne boli glava :per:. Mislim boleće glava EU i Ameriku, ali ne Rusiju. Putin će moći mirno da spava, znajući da ima ne samo u Kalininigradu bazu, već i na Kosovu.
I zasto je Kosovo bolja opcija od bem li ga Stare Kanjize pa malo nanize ili Subotice ili tako nekog mjesta koje je vec u srcu NATOa

Најважнији Интерес и Срба и Руса је да буду у војном савезништву и да Балкан буде ослобођен од НАТО пакта!
Господин Вучић живи за тај дан, пошто смо окружени са НАТО бојном око себе, он не сме то јавно да каже, али нико не сања Русе на Дунаву више од њега!
Zasto Dule ne mogu rakete sad i odmah u Suboticu? Ili prema ustasama odmah preko puta Vukovara, na ledini, da drhti Brisel, a ne raketLe mecati u Mlike da drhte Sjevernomakedonci i "mocna" Albanija

Zasto Dule ne mogu rakete sad i odmah u Suboticu? Ili prema ustasama odmah preko puta Vukovara, na ledini, da drhti Brisel, a ne raketLe mecati u Mlike da drhte Sjevernomakedonci i "mocna" Albanija
Код свих ће бити послана одговарајућа ракета, ништа се не брини!

Prosto, jer je to svetska srpska zemlja i stacioniranje vojske tamo ce dati neophodni kurazh i motivaciju srbskim i ruskim vojnicima. Plus to bi bio dil, mi vama braco rusi bazu, vi nama svetu srpsku zemlju Kosovo pod kontrolom Beograda

Back