Да ли ће се Вучић осветити народу због данашњег фијаска, на који ће се надовезати сутрашњи величанствен скуп против насиља?

Krstić nije imbecil nego domaćin, koji razume svoj narod i svoju zemlju i voli svoj narod i svoju zemlju.

Ima ih koji razumeju, al ne vole (stranci), kao i onih koji vole, ali na pogrešan način (glupaci).

Ne zna se šta je gore ...

A da Krstić nije samo domaćin već i genije dokazuje činjenica da nema dva Krstića.

Niko od ovih što sede po studijima sa njim mu nije ni približan.

Krstic je savetovao Tadica, i po tebi, buduci da je genijalan, i Tadic je sve radio genijalno. Sto znaci da podravac ono govedo Tadica, takodje izdajnika, a sada i Vucica.

Inace u SNS-u danas ima vise Zute nego Radikalske bande - cisto da te podsetim koga branis i podrzavas. Zapravo podrzavas LDP Cede Jovanovica i Sonje (s)Liht. :bljak:

Sad će čika da te nauči kako da vrednuješ mitingaše koji su došli !

Isti ih je broj, ali ovi Naprednjački su mnogo kvalitetnija masa.
To je vojska koju možeš da mobilišeš, i koja će sutra za Srbiju i golim grudima na mitraljez (sluša naređenja svoje države) !

A ovi što su "slobodnom voljom" došli su luftike koje može bilo ko (a naročito neprijatelj) da mobiliše, koji bez ikakve vizije sutrašnjice idu da ruše sadašnjicu.
Ti sto su bili mobilisani za skup su odavno premasili starosnu granicu,cak i za stanje opste mobilizacije

Вучић је вечерас испред скупштине доживео фијаско. Много је бруке било око овог скупа, за који се очекивало да буде величанствен. Ипак, насилно довођење људи, у комбинацији са кишом, довело је до тоталног фијаска, уместо величанственог митинга.

Он је морао да одржи свој говор по киши. Сада бесни, а со на љуту рану ће му бити сутрашње сунчано време и величанствени скуп слободних људи који ће својом вољом доћи.

Овај пут му непријатељи нису ни опозиција, ни странци, ни неко из СНС, ни Дачић. Овај пут му је непријатељ народ.

А он је злопамтило.

Хоће ли се осветити свом народу, што му није пружио подршку какву је очекивао, већ је доживео фијаско?

Sta ti, kao autor teme, sada kada su prosla oba mitinga, mislis o svakom od njih?

I iskoristicu temu, mada stvarno nije bas vezano - primecujem prilicno iznenadjeno da NEMA teme o ostavci Vucica na mesto predsednika SNS-a! Buduci da se postavljaju svakolike tupave teme, ocekivao sam i tu ali je evo nema.
Da li je i to znak da je Zvalavom definitivno odzvonilo - kad tako nesto nije ni za temu ka Krsti?

Sta ti, kao autor teme, sada kada su prosla oba mitinga, mislis o svakom od njih?

I iskoristicu temu, mada stvarno nije bas vezano - primecujem prilicno iznenadjeno da NEMA teme o ostavci Vucica na mesto predsednika SNS-a! Buduci da se postavljaju svakolike tupave teme, ocekivao sam i tu ali je evo nema.
Da li je i to znak da je Zvalavom definitivno odzvonilo - kad tako nesto nije ni za temu ka Krsti?
Ima tema.

https://forum.krstarica.com/threads/vucic-predlozio-milosa-vucevica-za-novog-lidera-sns-a.974689/

Нису криви обични људи који очекују да им се помогне, него је вођа политички кратковид и глуп, да не предвиди акцију Приштине.

Да су их одједном покупили, да се тајно организовало и да су данас само пошли, онда не би ничега било. Али, када противнику даш пар недеља да се припреми... И сад треба да будемо изненађени?
А шта ако вођа није политички кратковид? Шта ако је он све ово добро видео а и предвидео?

Нисам баш неко ко тако детаљно прати вести, али се не сећам ниједног поменутог броја окупљених на скупу 26. маја, ниједне вести.
За неке раније прилике се сећам да се вођа унапред хвалио бројевима.
Можда сам необавештен зато што не пратим таблоиде (а они су скоро све код нас).
Vesti su bile pod foru 200000 ali posle par sati su te vesti pale na samo dno. Bile su neke "važnije" vesti :hahaha:

I za kraj da znas i to - SVI TI KOJI SAD "SVRSAVAJU" NA VUCICA, SUTRA CE DA RADE TO ISTO NA SLEDECEG PREDSEDNIKA, MAKAR TO BIO I ONAJ LAZOVIC ILI onaj DOBRICA. Zasto? Jer je PREDSEDNIK I VLAST. Toliko o tome.

Заиста је велики проблем што ти у томе што си рекао видиш проблем.
Људи воле своју државу, ма кога да смо изабрали - теби то није јасно !

Ипак да знаш,
нико не свршава на Вучића,
он једноставно нема ту врсту харизме,
јадник је све што има зарадио тешким трудом !

Људи воле своју државу,
па то мало пренаглашавају кад им се учини да су носиоци власти мало поклекли,
а непријатељ злурадо подхебава ...

Krstic je savetovao Tadica, i po tebi, buduci da je genijalan, i Tadic je sve radio genijalno. Sto znaci da podravac ono govedo Tadica, takodje izdajnika, a sada i Vucica.

Inace u SNS-u danas ima vise Zute nego Radikalske bande - cisto da te podsetim koga branis i podrzavas. Zapravo podrzavas LDP Cede Jovanovica i Sonje (s)Liht. :bljak:

Све ти се помешало.

И нека је, све је то Србија - само да спознамо сами себе и ако може заволимо.
Где ће нам бити крај !!!

@ScipioAfricanus

Screenshot_20230528_213910_Twitter.jpg

Ti sto su bili mobilisani za skup su odavno premasili starosnu granicu,cak i za stanje opste mobilizacije

Свако ко је икада био неки руководилац
(макар дежурни у чети док је војску служио),
зна колико деструкције и пропасти уноси бунџија,
и колико значе послушни.

Ти "послушни" никада нису били неки глупаци,
већ напротив - они који схватају ситуацију !

А ко се дере и буни ?

Па то су она деца што бламирају родитеље у продавници,
вриште ако им се не купи нешто ...

А шта ако вођа није политички кратковид? Шта ако је он све ово добро видео а и предвидео?
Много више ми се свиђа хладна логика него драма... Али ми је тешко да поверујем да је вођа тако талентован.

Није он баш за дипломатију, а то нам је сада најпотребније.
Можемо ми свашта да радимо, али ако се то не објављује на телевизији... и то ће много лакше проћи него "артиљеријска припрема" преко таблоида.
И сам видиш да је западу најважнија медијска слика. Важна је и осталима.
Па ако већ чинимо нешто што се једнима или другима неће свидети, боље је то у тишини дипломатије, него се јавно драти о томе.
Да ли ја морам да знам да је борбена готовост војске подигнута на максимум? Па баш и не морам. Али то треба да знају КФОР-овци. Дипломатија.

Та бука и драма су ми основна гаранција да вођа зна понешто, али да је далеко од велемајстора.

Ако је стање лоше, хајде да то решимо. Не понашајмо се као да време ради за нас па макар то било очигледно.

Много више ми се свиђа хладна логика него драма... Али ми је тешко да поверујем да је вођа тако талентован.

Није он баш за дипломатију, а то нам је сада најпотребније.
Можемо ми свашта да радимо, али ако се то не објављује на телевизији... и то ће много лакше проћи него "артиљеријска припрема" преко таблоида.
И сам видиш да је западу најважнија медијска слика. Важна је и осталима.
Па ако већ чинимо нешто што се једнима или другима неће свидети, боље је то у тишини дипломатије, него се јавно драти о томе.
Да ли ја морам да знам да је борбена готовост војске подигнута на максимум? Па баш и не морам. Али то треба да знају КФОР-овци. Дипломатија.

Та бука и драма су ми основна гаранција да вођа зна понешто, али да је далеко од велемајстора.

Ако је стање лоше, хајде да то решимо. Не понашајмо се као да време ради за нас па макар то било очигледно.
Histerični i teatralni AV i diplomatija… samo ako nađe nekog ne mnogo zainteresovanog narcisa da mu podiđe.

Sad imaš mnogo problema jer cenzus nije 5% ?
Previše nizak cenzus = veoma teško se isprofiliše ozbiljna opoziciona partija koja može da ugrozi AV-a. Još se ne uživa u svim rezultatima niskog cenzusa -> masa partijica na nivou statističke greške od kojih zavisi i ovo i ono i ne može ništa - to je (drugim netodama - koalicije bez kraja) upravo ono čime je Tadić slomio kičmu Demokratskoj Stranci pa se sad veličine kao što su Ćuta i G’đa Marinika del Kokoš bore protiv AV.

Изволи, одговори на питање.

Какве то резултате има Вучић? Предао је Шиптарима цело Косово и Метохију. Само данас им је на тацни предао српске општине.
Malo se Kurti tu preigrao - i Viola fon Kramon ga je grdila, nije ništa trajno ovim postigao.

Malo se Kurti tu preigrao - i Viola fon Kramon ga je grdila, nije ništa trajno ovim postigao.
Наши пријатељи из Европе и Америке га критикују због ових акција,

ипак,

јeбе се Куртију за Виолу Вон Крамон и Пабла Ескобара. Он цепа своју причу.

Наши пријатељи из Европе и Америке га критикују због ових акција,

ипак,

јeбе се Куртију за Виолу Вон Крамон и Пабла Ескобара. Он цепа своју причу.
Nema od toga baš ništa - bez Zapada je tzv Kosovo u odnosu na VS biblijski rečeno kao prah u licu vetra, Kurti simulira ovo i ono, samo odlično zna da bi se bez Zapadne intervencije začas komplet našli u pokretu prema Prokletijama, imaju oni junačku tradiciju još sa VJ.

Nema od toga baš ništa - bez Zapada je tzv Kosovo u odnosu na VS biblijski rečeno prah u licu vetra.

Да, али то и даље не мења чињеницу да Курти ради по своме, и ретко слуша запад, што је честа тема у Приштини, па га политички противници често критикују због тога.

Курти је суверениста и има кичму, па уме западу да каже:"Не!"

Опет, он је тај који има гласове и који има добар део власти на терену, те ће за ову акцију добити "најоштрије осуде".

На од "најоштријих осуда" тешко да може да буде нанета озбиљна штета ономе кога вербално осуђују.

Да, али то и даље не мења чињеницу да Курти ради по своме, и ретко слуша запад, што је честа тема у Приштини, па га политички противници често критикују због тога.

Курти је суверениста и има кичму, па уме западу да каже:"Не!"

Опет, он је тај који има гласове и који има добар део власти на терену, те ће за ову акцију добити "најоштрије осуде".

На од "најоштријих осуда" тешко да може да буде нанета озбиљна штета ономе кога вербално осуђују.
Osim da se qoorči i izigrava junačinu za domaću upotrebu ne može baš ništa. Mada sumnjam da je baš normalan nema takve nenormalnosti koju stvarnost nije u stanju da najtemeljnije izleči.

Osim da se qoorči i izigrava junačinu za domaću upotrebu ne može baš ništa.
Како не може?

Окачио је шћиптарске плаво жуте заставе на наше општине.

Теби је то мало?

Све ти се помешало.

И нека је, све је то Србија - само да спознамо сами себе и ако може заволимо.
Где ће нам бити крај !!!

Sve cu da vas obozavam kad budete u corci, sa oduzetom svom imovinom. Znas kako cu da vas obozavam, samo cete da kopate na 'lebu i vodi po ceo dan. I to cemo da prenosimo kao reality Farmu - da narod vidi i ZAPAMTI kako prolaze izdajnici i lopurde.

Sve cu da vas obozavam kad budete u corci, sa oduzetom svom imovinom. Znas kako cu da vas obozavam, samo cete da kopate na 'lebu i vodi po ceo dan. I to cemo da prenosimo kao reality Farmu - da narod vidi i ZAPAMTI kako prolaze izdajnici i lopurde.

Слажем се, ако је ово што износиш истина.

Back