moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.867
"Veličanstveni Vučić VS Veličanstvena Marinika" lol....ko još sebi zabija aitogove. Čak ni AV ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače prodaće ove koji ga sad plaćaju za siću i garanciju očuvanja integriteta sopstvenog dupeta
Ne moze da proda nesto sto nije njegovo.Ali nikada neće prodati svoju državu Srbiju !
Ne pratiš, već sam objasnio !
Između večerašnjeg ...... i jučerašnjeg mitinga SNS je "mrtva trka" oko broja učesnika, ................. između 45.000 i 50.000 ljudi.
Ne moze da proda nesto sto nije njegovo.
Nisam shvatio bukvalno,ali neko ce da shvati.A ti si shvatio da se radi o bukvalnoj prodaji ? Ok onda smo završili.
Kakve nam ovo sad šalju strane špijune, ni srpski jezik dobro ne poznaju ?
A možda je u tome vekovna pogibija našeg naroda ???
LjUDI, PA ONI NAS NE RAZUMEJU !!!
koji bese da su zahtevi?Policijskom metodom. 4 glave na m2
Nije tu sad ni bitna brojnost, ona će opadati iz subote u subotu, ukoliko se ostane na šetnjicama a bez ispunjavanja zahteva.
koji bese da su zahtevi?
"Veličanstveni Vučić VS Veličanstvena Marinika" lol....ko još sebi zabija aitogove. Čak ni AV ...
Marinika jeste velicanstvena
Prodao plodnu zemlju Arapima, dao rudna bogatstva Kinezima, dao naftna polja Rusima.Ali nikada neće prodati svoju državu Srbiju !
Ne pratiš, već sam objasnio !
Prodao plodnu zemlju Arapima, dao rudna bogatstva Kinezima, dao naftna polja Rusima.
Prodaje je malo po malo.
Krle ?
Kakav crni Krle?
Jel se slažeš za Arape, Kineze, Ruse? A da, kaubojima smo satelit.
Ma kakav Krstić.Ja hvalim Nebojšu Krstića, ne znam o kome ti pričaš ?!
Ma kakav Krstić.
Ti reče da nema prodaje države a malo po malo prodamo neko svoje bogatstvo.
Zar nije tako?
Не страдамо ми због неке тамо идеологије, него због праксе. Наше праксе.Pod uticajem si nekih ne toliko superiornih ideologija.
A koja je bolja ?
Ona koja nas uči da je država servis naroda i to pre svega građana, pa daljom selekcijom pokretnom delu građanstva - onima koji rade i proizvode.
I pazi sad, koji proizvode višak vrednosti, a ne oni koji tavore.
Dakle, država je direktorat društvene elite.
Što je država jača, to ima bolje uslove za slabe, nemoćne, neprilagođene !
Dakle kvalitetnije bolnice, sirotišta, zatvore, institucije socijalne zaštite.
Kako sve ovo znam ?
Prosto, analiziram funkcionisanje najjače države na svetu.
Pa njihova vojska ratuje za interese njihove ekonomije, njihova umetnost (recimo filmska) slavi njihov kapitalistički sistem ...
Kod njih ne možeš ni lažne Kartije satove na kartonskoj kutiji na ulici da prodaješ, ako nisi usvojio osnovne postulate njihovog tržišnog sistema.
Dakle cela nacija, na čelu sa državom u jedan rog duva i naravno, rezultati su vidljivi.
A mi ?
Izmišljamo toplu vodu, i čini nam se da bi država trebalo da se mane privrede.
Svašta !
Pa država je servis privrede, njen oslonac i zaštita. Ponekad i njen organizator, a u trenucima poremećaja tržišta i totalni organizator.
Slično kao opera.
Ne daj bože da se država meša u operu u Francuskoj. Tamo ona postoji stotinama godina.
Ali u jednoj Zambiji država mora sve da organizuje od početka: prvo talente da o državnom trošku šalje u inostranstvo na školovanje, pa da ih posle uposli u domaćim školama muzike, pa da vremenom sagradi opersku zgradu, pa da dovede neke strane stručnjake, pa da sve to finansira, a da ne bi bilo krađe para, za direktora da postavi nekog svog službenika koji nema puno veze sa muzikom, ali ima sa upravljanjem ...
Pa kroz pedesetak godina tutorstva, može prestati očigledna državna upletenost u operu.
Ali veza večno ostaje !
Нисам баш неко ко тако детаљно прати вести, али се не сећам ниједног поменутог броја окупљених на скупу 26. маја, ниједне вести.Između večerašnjeg četvrtog po redu protesta "Srbija protiv nasilja" i jučerašnjeg kontramitinga Srpske napredne stranke (SNS) je "mrtva trka" oko broja učesnika, procene su Aleksandra Gubaša koji se godinama bavi procenama koliko ljudi boravi na različitim protestima. Međutim, ono što treba imati u vidu jeste da je Srpska napredna stranka uz pomoć čitave stranačke mašinerije i organizovanog dovođenja ljudi u Beograd i ucena, okupila između 45.000 i 50.000 ljudi.
Kako ja da budem ekspert u procenjivanju skupova????
Sad će čika da te nauči kako da vrednuješ mitingaše koji su došli !
Isti ih je broj, ali ovi Naprednjački su mnogo kvalitetnija masa.
To je vojska koju možeš da mobilišeš, i koja će sutra za Srbiju i golim grudima na mitraljez (sluša naređenja svoje države) !
A ovi što su "slobodnom voljom" došli su luftike koje može bilo ko (a naročito neprijatelj) da mobiliše, koji bez ikakve vizije sutrašnjice idu da ruše sadašnjicu.