Да ли ће се Вучић осветити народу због данашњег фијаска, на који ће се надовезати сутрашњи величанствен скуп против насиља?

Bio Tadićev savetnik. A takvih je krdo...

Nažalost, nemamo ni dva Krstića, a kamoli "krdo" !
Evo pogledaj njegov duel sa Ćutom, ovo je kao po scenariju, čovek daje fenomenalne odgovore momentalno.
Kako je samo objasnio idiotizam "zelenih" ...

Screenshot_20230527_132610_Pure Browser.jpg

...
А знаш када ћемо ми бити уређена земља? ........
када највеће послове у Србији буду склапали приватници између себе. ...

Tada će nam ovako osetljivima smetati svemoć kapitala, i običan građanin će se pitati "A gde sam tu ja ?"

Slušaj ti mene,
rešenje je da postanemo pitomiji, manje ljubomorni, zavidni, frustrirani, a više tolerantni i slobodni od pogrešnih ideala.

Nažalost, nemamo ni dva Krstića, a kamoli "krdo" !
Evo pogledaj njegov duel sa Ćutom, ovo je kao po scenariju, čovek daje fenomenalne odgovore momentalno.
Kako je samo objasnio idiotizam "zelenih" ...

Krstić je govedo koje je najpre paslo u Tadićevom oboru a sada u Vučićevom. To što je taj Ćuta imbecil ne menja činjenicu da je i Krle.

Krstić je govedo koje je najpre paslo u Tadićevom oboru a sada u Vučićevom. To što je taj Ćuta imbecil ne menja činjenicu da je i Krle.

Krstić nije imbecil nego domaćin, koji razume svoj narod i svoju zemlju i voli svoj narod i svoju zemlju.

Ima ih koji razumeju, al ne vole (stranci), kao i onih koji vole, ali na pogrešan način (glupaci).

Ne zna se šta je gore ...

A da Krstić nije samo domaćin već i genije dokazuje činjenica da nema dva Krstića.

Niko od ovih što sede po studijima sa njim mu nije ni približan.

A nije Vučić država coce iako se pravi

Guslar,
starije žene vole kad glava kuće ima autoritativan stav, kad ume i šakom o sto da udari i podvikne.

Mora on to zbog njih, mi odrasli muškarci to znamo, znamo i kome je takvo ponašanje upućeno, i ne obraćamo pažnju - važno je da žene i deca mirno spavaju, imaju utisak da je sve pod kontrolom.

Kako je kod vas u CG ? Pale se mozgići odmah i potežu kubure ako neko pokaže autoritet ?
Takvog šaljete u Srbiju "da se kurči" ?

Nama to nije ništa loše, naravno rezultati vladarevog delanja moraju opravdavati šepurenje.

Eto koliko ti objašnjavam, a nemam ništa od toga, niti ću te promeniti.

Nećeš ti ovo ovde nikada shvatiti, tvoja igra je igra dominacije bez pokrića, a toga nam je preko glave.

Zbogom kršino !

znam samo da za njegovog vakta su šiftari samo mogli da sanjaju da kače zastave po severu.
šta su proglašavali, ti to bolje znaš, vama je kurti kaolicioni partner sa srbskom listom.

Ali zato iu Srbije moglo da ide šta žele

Recimo croejša najednom prestala biti veliki izvoznik pšenice za Italiju, za milijardu eur im pao izvoz poljoprivrednih proizvoda , šta misliš lije su izvozili?

Volim i ja vas....država to sam ja..ja sam gospodar svega neba i zemlje...pozdrav od gospodara vučića

Da li ti Vučića doživljavaš kao konkurenciju ?
Pazi, to je važno pitanje. Ako je odgovor da, onda spremaj sebe pa se na sledećim izborima predstavi i konkuriši.

Da znaš, narod voli mir, pare i razonodu. Možeš li to da mu obezbediš ?

Nezahvalni su oni kojima je spusten cenzus.Zato bih ja to lepo vratio na peticu pa svima lepo.
Na koji način su nezahvalni?Mitinguju? Pa to su radili i kada su bili van parlamenta.
Kako zamišljaš to izražavanje zahvalnosti?Kao - opozicija si, a ljubiš skute vlastima?

Tada će nam ovako osetljivima smetati svemoć kapitala, i običan građanin će se pitati "A gde sam tu ja ?"

Slušaj ti mene,
rešenje je da postanemo pitomiji, manje ljubomorni, zavidni, frustrirani, a više tolerantni i slobodni od pogrešnih ideala.
Не знам шта је магично решење, али је сасвим јасно да оволики, тотални, утицај државе на економију у нашем случају врло лош.

Стиче се утисак да странци долазе само делимично због способних људи који овде живе, а непријатно много због државне подршке. Шта је веће, не знам.

Слажем се за мирноћу, размишљање, уважавање... То нам одавно мањка.

Na koji način su nezahvalni?Mitinguju? Pa to su radili i kada su bili van parlamenta.
Kako zamišljaš to izražavanje zahvalnosti?Kao - opozicija si, a ljubiš skute vlastima?
Ne.Protiv su drzave a ne vlasti.Plasim se novog petog oktobra.Nema tu prave opozicije.Sve neki neartikulisani tipovi.Nasilni.Cudni.Ipak bih vratio na 5% da se rascisti scena.

Ne.Protiv su drzave a ne vlasti.Plasim se novog petog oktobra.Nema tu prave opozicije.Sve neki neartikulisani tipovi.Nasilni.Cudni.Ipak bih vratio na 5% da se rascisti scena.
Dokaz za tvrdnju?
Suviše je ozbiljna. Šta je država po tebi?

Nemam vremena da se natezem sa tobom ovde.Ti si na strani opozicije i ja nemam nameru da ti dokazujem neke stvari.
Ja ne podnosim ove koji se nazivaju opozicijom, no ti nemaš argumente i ponavljaš istu floskulu kao i svi plaćenici vlasti. Pretpostvio sam da nemaš odgovor. Dosadni ste sa tim. Neko iskritikuje vlast a vi : "kmeee, rušee državu". Ebeš ti vas koji ne umete da živite bez Vučića na vlasti. Što niste učili škole neke

Krstić nije imbecil nego domaćin, koji razume svoj narod i svoju zemlju i voli svoj narod i svoju zemlju.

Ima ih koji razumeju, al ne vole (stranci), kao i onih koji vole, ali na pogrešan način (glupaci).

Ne zna se šta je gore ...

A da Krstić nije samo domaćin već i genije dokazuje činjenica da nema dva Krstića.

Niko od ovih što sede po studijima sa njim mu nije ni približan.

Normalno kad su oterali dr Lutovca, zvanog "malo prtim ja, malo prti moj drug"

Čovek izjavi da je njegov "pokret" popularniji od SNS i nikada ga više nisu pozvali.

U njegovom odsustvu Krstić dominira, ipak je on najljigavija, najsmrdljivija, najodvratnija pojava, odvratan, iskompleksiran i pokvaren do srži.

Inače prodaće ove koji ga sad plaćaju za siću i garanciju očuvanja integriteta sopstvenog dupeta

Ja ne podnosim ove koji se nazivaju opozicijom, no ti nemaš argumente i ponavljaš istu floskulu kao i svi plaćenici vlasti. Pretpostvio sam da nemaš odgovor. Dosadni ste sa tim. Neko iskritikuje vlast a vi : "kmeee, rušee državu". Ebeš ti vas koji ne umete da živite bez Vučića na vlasti. Što niste učili škole neke
Ja imam zanat u rukama i radim kod privatnika i meni je svejedno ko je na vlasti, dok imam posla znam da cu dobro zaraditi.Imao bih prilicno o opoziciji ali me prosto mrzi da se natezem sa nekim ko ne vidi gde ide sve ovo.

Ja imam zanat u rukama i radim kod privatnika i meni je svejedno ko je na vlasti, dok imam posla znam da cu dobro zaraditi.Imao bih prilicno o opoziciji ali me prosto mrzi da se natezem sa nekim ko ne vidi gde ide sve ovo.
Svi su isti sljam.

сасвим јасно да оволики, тотални, утицај државе на економију у нашем случају врло лош.
...

Pod uticajem si nekih ne toliko superiornih ideologija.

A koja je bolja ?

Ona koja nas uči da je država servis naroda i to pre svega građana, pa daljom selekcijom pokretnom delu građanstva - onima koji rade i proizvode.

I pazi sad, koji proizvode višak vrednosti, a ne oni koji tavore.

Dakle, država je direktorat društvene elite.

Što je država jača, to ima bolje uslove za slabe, nemoćne, neprilagođene !
Dakle kvalitetnije bolnice, sirotišta, zatvore, institucije socijalne zaštite.

Kako sve ovo znam ?

Prosto, analiziram funkcionisanje najjače države na svetu.
Pa njihova vojska ratuje za interese njihove ekonomije, njihova umetnost (recimo filmska) slavi njihov kapitalistički sistem ...

Kod njih ne možeš ni lažne Kartije satove na kartonskoj kutiji na ulici da prodaješ, ako nisi usvojio osnovne postulate njihovog tržišnog sistema.

Dakle cela nacija, na čelu sa državom u jedan rog duva i naravno, rezultati su vidljivi.

A mi ?

Izmišljamo toplu vodu, i čini nam se da bi država trebalo da se mane privrede.
Svašta !

Pa država je servis privrede, njen oslonac i zaštita. Ponekad i njen organizator, a u trenucima poremećaja tržišta i totalni organizator.

Slično kao opera.
Ne daj bože da se država meša u operu u Francuskoj. Tamo ona postoji stotinama godina.
Ali u jednoj Zambiji država mora sve da organizuje od početka: prvo talente da o državnom trošku šalje u inostranstvo na školovanje, pa da ih posle uposli u domaćim školama muzike, pa da vremenom sagradi opersku zgradu, pa da dovede neke strane stručnjake, pa da sve to finansira, a da ne bi bilo krađe para, za direktora da postavi nekog svog službenika koji nema puno veze sa muzikom, ali ima sa upravljanjem ...

Pa kroz pedesetak godina tutorstva, može prestati očigledna državna upletenost u operu.

Ali veza večno ostaje !

Back