HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 29.850
Вучић је вечерас испред скупштине доживео фијаско.
Е, мој блесавко...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вучић је вечерас испред скупштине доживео фијаско.
Bio Tadićev savetnik. A takvih je krdo...
Krstic je najopasniji jer je najpametniji ali koristi svoje moci za Vucica.
...
А знаш када ћемо ми бити уређена земља? ........
када највеће послове у Србији буду склапали приватници између себе. ...
Nažalost, nemamo ni dva Krstića, a kamoli "krdo" !
Evo pogledaj njegov duel sa Ćutom, ovo je kao po scenariju, čovek daje fenomenalne odgovore momentalno.
Kako je samo objasnio idiotizam "zelenih" ...
Krstić je govedo koje je najpre paslo u Tadićevom oboru a sada u Vučićevom. To što je taj Ćuta imbecil ne menja činjenicu da je i Krle.
Koristi uvek za svoju državu, nisi ukapirao ?
A nije Vučić država coce iako se pravi
znam samo da za njegovog vakta su šiftari samo mogli da sanjaju da kače zastave po severu.
šta su proglašavali, ti to bolje znaš, vama je kurti kaolicioni partner sa srbskom listom.
Volim i ja vas....država to sam ja..ja sam gospodar svega neba i zemlje...pozdrav od gospodara vučića
Na koji način su nezahvalni?Mitinguju? Pa to su radili i kada su bili van parlamenta.Nezahvalni su oni kojima je spusten cenzus.Zato bih ja to lepo vratio na peticu pa svima lepo.
Не знам шта је магично решење, али је сасвим јасно да оволики, тотални, утицај државе на економију у нашем случају врло лош.Tada će nam ovako osetljivima smetati svemoć kapitala, i običan građanin će se pitati "A gde sam tu ja ?"
Slušaj ti mene,
rešenje je da postanemo pitomiji, manje ljubomorni, zavidni, frustrirani, a više tolerantni i slobodni od pogrešnih ideala.
Ne.Protiv su drzave a ne vlasti.Plasim se novog petog oktobra.Nema tu prave opozicije.Sve neki neartikulisani tipovi.Nasilni.Cudni.Ipak bih vratio na 5% da se rascisti scena.Na koji način su nezahvalni?Mitinguju? Pa to su radili i kada su bili van parlamenta.
Kako zamišljaš to izražavanje zahvalnosti?Kao - opozicija si, a ljubiš skute vlastima?
Dokaz za tvrdnju?Ne.Protiv su drzave a ne vlasti.Plasim se novog petog oktobra.Nema tu prave opozicije.Sve neki neartikulisani tipovi.Nasilni.Cudni.Ipak bih vratio na 5% da se rascisti scena.
Nemam vremena da se natezem sa tobom ovde.Ti si na strani opozicije i ja nemam nameru da ti dokazujem neke stvari.Dokaz za tvrdnju?
Suviše je ozbiljna. Šta je država po tebi?
Ja ne podnosim ove koji se nazivaju opozicijom, no ti nemaš argumente i ponavljaš istu floskulu kao i svi plaćenici vlasti. Pretpostvio sam da nemaš odgovor. Dosadni ste sa tim. Neko iskritikuje vlast a vi : "kmeee, rušee državu". Ebeš ti vas koji ne umete da živite bez Vučića na vlasti. Što niste učili škole nekeNemam vremena da se natezem sa tobom ovde.Ti si na strani opozicije i ja nemam nameru da ti dokazujem neke stvari.
Krstić nije imbecil nego domaćin, koji razume svoj narod i svoju zemlju i voli svoj narod i svoju zemlju.
Ima ih koji razumeju, al ne vole (stranci), kao i onih koji vole, ali na pogrešan način (glupaci).
Ne zna se šta je gore ...
A da Krstić nije samo domaćin već i genije dokazuje činjenica da nema dva Krstića.
Niko od ovih što sede po studijima sa njim mu nije ni približan.
Ja imam zanat u rukama i radim kod privatnika i meni je svejedno ko je na vlasti, dok imam posla znam da cu dobro zaraditi.Imao bih prilicno o opoziciji ali me prosto mrzi da se natezem sa nekim ko ne vidi gde ide sve ovo.Ja ne podnosim ove koji se nazivaju opozicijom, no ti nemaš argumente i ponavljaš istu floskulu kao i svi plaćenici vlasti. Pretpostvio sam da nemaš odgovor. Dosadni ste sa tim. Neko iskritikuje vlast a vi : "kmeee, rušee državu". Ebeš ti vas koji ne umete da živite bez Vučića na vlasti. Što niste učili škole neke
Svi su isti sljam.Ja imam zanat u rukama i radim kod privatnika i meni je svejedno ko je na vlasti, dok imam posla znam da cu dobro zaraditi.Imao bih prilicno o opoziciji ali me prosto mrzi da se natezem sa nekim ko ne vidi gde ide sve ovo.
сасвим јасно да оволики, тотални, утицај државе на економију у нашем случају врло лош.
...