Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li ce se savez Djilas-Ponos odmah raspasti nakon izbora?
Verujem da je Jeremić jedva čekao dotično, jerbo je ovaj tamo vukao dosta konce; sad ima malo više odrešene ruke da se sam bavi politikom, a što je odlagao eto 5 godina.
Međutim, nema šta tamo da traži jer o nije nacionalno svestan i nije patriota? Ne znam koliko poznaješ njegove stavove o Kosovu; koliko su generalno Ponoši konzervativna i religiozna porodica, ali sada je čovek br. 2 Jeremićeve partije isprdak Dinkićeve partije tj. URS-a Miki Aleksić; čovek kojeg je iz pitaj boga kog razloga Vuk čak hteo za predsedničke izbore da kandiduje mesto Ponoša.
Tadicu su svi drugi krivi sem njega, tako i za gubitak vlasti on krivi Djilasa i Jeremica a ne sebe, previse je sujetan. A danas napada Ponosa posto zna da ce razlika izmedju njega i Ponosa na izborima da bude oko 15%.
Pritom je nepismen totalno, pokazivana svedocanstva gde je bio jedva dovoljan kao da je iz SNS potekao. Sumnjam da ce Vuk da se bavi ozbiljno politikom u nastavku, bolje je da se povuce i pusti nekog drugog.
Narodna stranka ima solidnu infrastrukturu, skoro svuda imaju obrazovane ljude i sigurno je da mogu da izguraju nekog ko bi mogao da bude neko novo lice.
Ma хајде молим те. То су глупости. Ја знам човека понављао разред у средњој школи, после се оженио, добио децу и уз све обавезе завршио факултет са смером преко девет.
Колико има Мегатренд доктора и дипломаца, хеј, па хајде то да решимо, непостојећа фирма са седиштем у Великој Британији, па Стефановић нема ни факултет, о чему ми даље да причамо ?
И колико има тих иностраних мегатрендоваца ?
Tadicu su svi drugi krivi sem njega, tako i za gubitak vlasti on krivi Djilasa i Jeremica a ne sebe, previse je sujetan. A danas napada Ponosa posto zna da ce razlika izmedju njega i Ponosa na izborima da bude oko 15%.
Једина предност Тадића јесте што он зна шта је власт.
Да је неки тамо подпредседник а не председник странке, па хајде. Овако - доживотни председник. Безвезе.
Мада му беше добро оно на Пинку пре неки дан. Прелистао је Брнабу као књижицу, чак се и Ивица мало збунио.
Ma хајде молим те. То су глупости. Ја знам човека понављао разред у средњој школи, после се оженио, добио децу и уз све обавезе завршио факултет са смером преко девет.
Колико има Мегатренд доктора и дипломаца, хеј, па хајде то да решимо, непостојећа фирма са седиштем у Великој Британији, па Стефановић нема ни факултет, о чему ми даље да причамо ?
И колико има тих иностраних мегатрендоваца ?
Poruka je automatski spojena:
Једина предност Тадића јесте што он зна шта је власт.
Да је неки тамо подпредседник а не председник странке, па хајде. Овако - доживотни председник. Безвезе.
Мада му беше добро оно на Пинку пре неки дан. Прелистао је Брнабу као књижицу, чак се и Ивица мало збунио.
Јунајтед медија то никад (и понављам никад) неће дозволити.
Нова С ће се увек плаћати, и то само SBB-u. Без тога добијеш шипак, не дају ту телевизију ником у закуп.
Pritom je nepismen totalno, pokazivana svedocanstva gde je bio jedva dovoljan kao da je iz SNS potekao. Sumnjam da ce Vuk da se bavi ozbiljno politikom u nastavku, bolje je da se povuce i pusti nekog drugog.
Narodna stranka ima solidnu infrastrukturu, skoro svuda imaju obrazovane ljude i sigurno je da mogu da izguraju nekog ko bi mogao da bude neko novo lice.
Јунајтед медија то никад (и понављам никад) неће дозволити.
Нова С ће се увек плаћати, и то само SBB-u. Без тога добијеш шипак, не дају ту телевизију ником у закуп.
Poruka je automatski spojena:
Није ваљда завршио приштински универзитет ? Куку мајко, то је у време СФРЈ био најгори универзитет, али убедљиво.
I od kad su to Šutanovčeve izjave toliko kredibilne po tvom mišljenju. Čovek je Ponošev najljući protivnik; bukvalno mu je i u ličnom interesu da ga blati.
Ponoš ga je više puta upitao da podnese zvanični zahtev državi za skidanje oznake tajnosti; Šutanovac evo već pola godine ili koliko, još uvek nije to učinio. Ako ima istine u tome, postavlja se pitanje zašto.
Kakav savez? Tu saveza nema samo svaki da radi svoj deo, djilas je zaduzen za samaranje neistomisljenika, a ponos za obilazenje naredbodavaca koje djilas ne razume svojim masinskim mozgom....a ponos sve razume i izvrsava...
Па могао је да заврши новосадски универзитет, а новосадски је увек био лакши. Београдски је увек био heavy metal, за разлику од осталих који су степеницу ниже. И пре болоње су поједини предмети имали мању литературу на НС универзитету (кад се упореди за БУ).
Могао је приштински универзитет, али то не рачунам у озбиљну школу.
Па могао је да заврши новосадски универзитет, а новосадски је увек био лакши. Београдски је увек био heavy metal, за разлику од осталих који су степеницу ниже. И пре болоње су поједини предмети имали мању литературу на НС универзитету (кад се упореди за БУ).
Могао је приштински универзитет, али то не рачунам у озбиљну школу.
Не знам на кога сугеришеш, то не рачунам у школу, чим пише "висока", то су бивше више школе, префарбане у високе. Као виша пословна у Београду, која се сада зове висока нека школа.
Не постоји никакав савез Ђилас-Понош.Ђилас ће само потрошити Поноша, који ће после избора постати небитан у политичком смислу.
Тако ће Ђилас остати лидер жуте прозападне опозиције.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.